
Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του 2001: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ…ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube
Σε μια συνέντευξη που μόλις παραχώρησε ο πρόεδρος Τράμπ στον γωνστό Ελληνοααμερικανό δημοσιογράφο του καναλιού ABC Τζόρτζ Στεφανόπουλο, είπε ξεκάθαρα ο κ Τράμπ τα εξής σχετικά με το «χτύπημα» της 11ης Σεπτ. του 2001:
«Δεν ήταν το Ιράκ. Ήταν άλλοι άνθρωποι. Και νομίζω ότι ξέρω ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Μπορεί να το ξέρετε και εσείς».
Σύμφωνα με αναφορές, ο Τράμπ πρόκειται να ρίξει την ευθύνη για αυτήν την μεγάλη τραγωδία, που έχει αλλάξει ΑΡΔΗΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, στους…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΣΚΟΥΣΟΝ!…ΙΡΑΝΟΥΣ….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΓΙΑΤΙ, γιατί οι άνθρωποι που πραγματικά βρίσκονται πίσω από το μεγάλο χτύπημα αυτό τυχαίνει να είναι οι ΙΔΙΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» που είναι και πίσω από όλες εντάσεις στην Μέση Ανατολή και τις προστριβές με το Ιράν ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;
Η παρακάτω εκπομπή του TruNews μας τα εξηγεί όλα….
Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο του σάιτ μας και θα καταλάβετε ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001….
Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ, ο Χριστός εγεννήθη όχι στις 25 Δεκ. αλλά στις 11…ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.!!!
Τι ήταν τελικά το χρύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001;;; Τόσον η έναρξις της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΑΜΤΩΝ όσον και μια μεγάλη ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ…ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΗΜΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ….!!!
Δημοσίευεσα πριν 6 μήνες ένα άρθρο με τίτλο «Προέβλεψαν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. και την εξαφάνιση της Ελλάδος τα Transformers! ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το «Μπαμπλμπι»!» που αποδειχνύει περίτρανα πως οι σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου τούτου μας επηρεάζουν μέσα από το Χόλιουντ, τα καρτούν, τον τύπο, κ.τλ., κάνοντάς μας έτσι…ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ σχετικά με την ύπουλη ατζέντα τους για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αφορά επίσης…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ και ΔΕΙΤΕ πως στα παιδιά στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, διδάσκουν πως η δική μας Ελλάδα είναι…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ!
Διαβάστε επίσης τα άλλα αποκλειστικά μας άρθρα για την 11η Σεπτ. του 2001, όπως «Πρόβλεψε τον Τράμπ & τη δολοφονία του Κένεντι & την 11η Σεπτ. η «Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2ο»!!!» όπου καταδειχνύουμε πως ταινίες του Χόλιγουντ είχαν προβλέψει εδώ και δεκαετίες την προεδρία του Τράμπ σε σχέση με το…ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤ.!!! Να ΣΩΣΤΑ διαβάσατε, και τούτο μάλιστα ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ το μεγάλο χτύπημα αυτό που έχει αλλάξει ΑΡΔΗΝ τον τρόπον ζωής ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
Π.χ., ο χαρακτήρας Μπίφ Τάναν στην σειρά «Επιστροφή στο Μέλλον» δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ και αυτό το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Bob Gale το 2015, ο συμπαραγωγός της σειράς «Επιστροφή στο Μέλλον»! Στο Μέρος Β της «Επιστροφής στο Μέλλον», ο Μπιφ μετατρέπεται στον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και αυτό είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ τπις πάσιν, ιδιαίτερα…ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ!
Αλλά δεν σταματάμε εδώ γιατί πίσω από το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 είνια ο…ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!….
Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας «Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠ….!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. [ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ]» & «60 χρόνια προγραμματισμού της προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ! ΟΛΑ προσχεδιασμένα από τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!»
Λοιπόν, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας για αυτό το θέμα να καταλάβετε πλήρως τι εννοούμε εδώ. Δείτε μετά το παρακάτω βίντεο που συνοψίζει το όλο θέμα:
Προέβλεψε με ακρίβεια το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!
Τι προσπαθούσε να μας πει για την 11ην Σεπτ. του 2001 ο Ντόναλντ Τράμπ το 2010???
Ομολογία σοκ του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα της 11ης Σεπτ. 2001!
Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!
Γιορτάζει τη νίκη του στις 9…ΝΟΕΜ. (11ου) ο Τράμπ….9/11….Χμμμμμμμμ…..
Η ζωή και η προεδρία του Τράμπ είναι κωδικοποιημένες σε αρκετές ταινίες του Χόλιγουντ εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο για να καταλάβετε….
Πάμε όμως τώρα στο…«ΖΟΥΜΙ»…
Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΤΠ!
Ετοιμαστείτε να…ΦΡΙΞΕΤΕ…να πούμε το λιγότερο….
Σε αυτό το άρθρο αναλύω αυτά που έβγαλε το Κονγκρέσο το 1940 για τη γέννηση του Χριστού λέγοντας πως έλαβε χώρα στις 11 Σεπτ. του 3 π.Χ., και τούτο εν συνδυασμώ με τη δικιά τους πρόβλεψη τότε για την έναρξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία έλεγαν τότε οι γερουσιαστές ότι θα ξεκινήσει περι τα μέσα του Σεπτεμβρίου του….2001. Η αναφορά αυτή σε συνάρτηση με την ημερομηνία (11η 9ου) της γεννήσεως του Χριστού ήταν ένας σαφέστατος οιωνός δυσοίωνος για το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 που όντως θα επέφερε την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (βλεπ. τον κόσμο που ζούμε εμείς όλοι σήμερα).
Πρωτοδημοσιεύθηκε στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 26 Ιουλίου 2015
- Τίτλος (στα αριστερά): Steps toward a union with Great Britain, a world state and international strife (Βήματα προς μια ένωση με τη Μεγάλη Βρετανία, ένα παγκόσμιο κράτος και διεθνείς αναταραχές)
- Ο Πρόεδρος της Βουλής: «Επιτρέψτε μου να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι στην οπίσθια όψη της μεγάλης σφραγίδος των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία εμφανίζεται πάνω στο δολάριο, θα βρείτε την ακριβή σφραγίδα του κινήματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μεγάλης Βρετανίας-Ισραήλ. Το σύμβολο αυτό γίνεται επίσης στη λογοτεχνία των άλλων οργανώσεων που προωθούν μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία. Στο κάτω μέρος του κύκλου που περιβάλλει την πυραμίδα, θα βρείτε τη φράση: “Novus Ordo Seclorum” (δηλ., Νέα Παγκόσμια Τάξις). Ήταν η παγκόσμια τάξη που είχε στηριχθεί από Κλίντον Ρούσβελτ αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν· αλλά πρόσφατα στο βιβλίο του Φιλίππου Ντρου, αλλά και από την εκτελεστική εξουσία [των ΗΠΑ].»
- Φίλιππος Ντρου (Philip Dru): Διαχειριστής: Μια ιστορία για το Αύριο, 1920-1935 είναι ένα φουτουριστικό πολιτικό μυθιστόρημα που δημοσιεύτηκε ανώνυμα το 1912 από τον συγγραφέα Edward Mandell House (Έντουαρντ Μάντελ Χάους).
- Σύμφωνα με τον Δρ Henry Makow,~ (ο εφευρέτης του παιχνιδιού Σκραμπλ) πριν από μερικά χρόνια, ένας μεγάλος και γνωστός λόγιος και ερευνητής πρωτοπόρος στην Αμερική για θέματα που αφορούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και εκφωνητής, κ. Σταν Monteith, βρήκε έναδακτυλογραφημένο αντίγραφο των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών στα χαρτιά του μεγάλου Αμερικανού συνταγματάρχη Edward Mandell House (Έντουαρντ Μάντελ Χάους) στο Πανεπιστήμιο του Yale. Ο Συνταγματάρχης Χάους, στο απόγειο των δυνάμεών του, ήταν το κεντρικό πρόσωπο των ΗΠΑ στη Διάσκεψη Ειρήνης στη Συνθήκη των Βερσαλλιών του 1919 όπου οι Εβραίοι τότε είπαν ένα σωρό ψέματα και για την Γερμανία αλλά και για τις δήθεν διεκδικήσεις τους για την Παλαιστίνη. Ο Χάους λειτούργησε σαφώς τότε για τα συμφέροντα του διεθνούς Ιουδαϊσμου σε᾽ κείνη τη μεγάλη σύνοδο. Μια φορά όταν ο πρωθυπουργός Κλεμανσώ επισκέφθηκε το Λευκό Οίκο, ο κ Χάους διέταξε κυριολεκτικά τον τότε πρόεδρο των HΠA, Woodrow Wilson (Γούντροου Γουίλσον), να φύγει από το Οβάλ Γραφείο, έτσι ώστε οι δύο άνδρες αυτοί θα μπορούσαν να συναντηθούν κατ ‘ιδίαν. Ο συνταγματάρχης House ήταν ο πιο κοντινός σύμβουλος του Wilson ο οποίος επέλεξε προσωπικά ένα υπουργικό συμβούλιο για να ταιριάξει στα συμφέροντα των Ρότσιλντ και που ουσιαστικά είχε τον έλεγχο του συνόλου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των Ηνωμένων Πολιτειών στα χέρια του.
- «Δεν νομίζετε, ως καλοί αμερικανοί πολίτες, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρεξέκλινε από τη οδό της συνταγματικής κυβέρνησης, όταν έχουμε ένα σύμβολο χαραγμένο στο πίσω μέρος της Μεγάλης Σφραγίδας μας, που υποστηρίζει για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη; Ναι, μια τάξις που σημαίνει την καταστροφή της Δημοκρατίας μας, όπως έχει διατυπωθεί στο πλαίσιο του Συντάγματος των ΗΠΑ.»
Δείτε τώρο το σχετικό βίντεο με όλες τις αποδείξεις!….
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ….
Όλα αυτά συνδέονται με το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 βέβαια, που προβλεπόταν εδώ και 100 χρόνια περίπου μέσα από ταινίες ιδιαίτερα τη ταινίας «Κυνηγοί Φαντασμάτων». Διαβάστε «Βόμβα: Το χτύπημα της 11ης Σεπτ. ’01 κωδικοποιημένο σε όλη την ταινία «Οι κυνηγοί φαντασμάτων»(’84)!» για περισσότερα. Η ταινία αυτή καταδειχνύει σε όλους του ανυποψίαστους θεατές της πως το μεγάλο χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 δεν ήταν τίποτε άλλο από μια μεγάλη επίθεση εναντίον του…ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!
”GHOSTBUSTERS” MOVIES – ALL 9/11 EVENT CODED from LXXXVIII finis temporis on Vimeo.
Κι οι ταινίες αυτές, από τουλάχιστον το 1958 και εξής, προμήνυαν την εκλογή του ίδιου του….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ για την προεδρία των ΗΠΑ!!! Διαβάστε και «60 χρόνια προγραμματισμού της προεδρίας του Ντόναλντ Τράμπ! ΟΛΑ προσχεδιασμένα από τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!» να καταλάβετε.
Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ που ήταν πίσω απο την 11η Σεπτ. του 2001 μαζί με τους ημετέρους του!!! Διαβάστε «Πίσω από το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!….» για περισσότερα πάνω σε αυτό.
Μην ξεχνάμε και όλες τις «προειδοποιήσεις» για την…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΙΔΙΟΥ που συνδέεται με το όλο αφήγημα αυτό. Διαβάστε «Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠ….!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. [ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ]».
Μιλάμε εν προκειμένω για τα δόλια σχέσια των Εβραίων, ΟΥΧΙ εις βάρος του Τράμπ –μιας και ανήκει σε αυτούς!- αλλά εις βάρος….ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! Ο Τράμπ χρησιμοποιείται από αυτούς σαν…ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ίσως και σαν δικός τους…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Διαβάστε «ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ TRUMP ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ;;;».
Και όλ’ αυτά εξυπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό….ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και, απ’ό,τι φάινεται, είναι ο ΤΡΑΜΠ που παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό! Όσο και να αγούγονται «τρελά» αυτά τα πράγματα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ολ’ αυτά γιατί αυτά που «προφητεύθηκαν» προ δεκαετιών τόσο για την 11η Σεπτ. του 2001 όσο και για τον Τράμπ, έχουν επαληθευτεί 100 τοις 100…!!!…
Επίσης, στο άρρθρο μας με τίτλο «Ομολογία σοκ του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα της 11ης Σεπτ. 2001!» γράφουμε….
Ομολογία σοκ του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα της 11ης Σεπτ. 2001!
Σοκαριστική ομολογία του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης Larry Silverstein ότι είχε σχεδιάσει καινούρο Πύργο 7 ένα χρόνο…ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της 11ης Σεπτ. του 2001!!!
-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.48, 17 Ιουλ. 2017 | JohnKountouris.com
Προ παντών από όλα, ήταν ο ίδιος ο Larry Silverstein που είχει πει σε ένα ντοκυμαντέρ ένα χρόνο μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτ. ότι επειδή υπήρξε εκείνη την τραγική ημέρα τόση μεγάλη απώλεια ζωής, απεφάσισε ο ΙΔΙΟΣ να…ΡΙΞΕΙ (ΚΑΤΕΔΕΦΙΣΕΙ δηλ.,) τον Πύργο 7.
Δείτε το σχτικό κλίπ για του λόγοιυ το αληθἔς:
https://www.youtube.com/watch?v=p34XrI2Fm6I
Αυτός ο παλιοεβραίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίθεση αυτή εν συνεργασία με τη κυβέρνηση Μπούς και το Ισραήλ. Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001» για περισσότερα.
Ο λόγος για τον οποίον δεν πήγαν στις δουλειές τους εκείνη την ημέρα σχεδόν…ΟΛΟΙ οι Εβραίοι που δούλευαν στους δίδυμους πύργους εξηγείται πλήρως στο άρθρο μου με τίτλο «Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!».
Διαβάστε επίσης «Προέβλεψε με ακρίβεια το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!» και «Τι προσπαθούσε να μας πει για την 11ην Σεπτ. του 2001 ο Ντόναλντ Τράμπ το 2010???» να καταλάβετε πόσο…ΥΠΟΛΟΥΘΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!
Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;;;…» και θα καταλάβετε τόσο τον ρόλο του Silverstein στο μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ που έχει διαπράξει ποτέ η αμερικανική κυβέρνησις εις βάρος του δικού της λαού όσο και το γεγονός πως μακροχρόνιος φίλος του Silverstein δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤΑ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
Ο Silverstein ουσιαστικά ομολόγησεν την ενοχήν του σε αυτό το έγκλημα και παραμένει μέχρι σήμερα…ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Η απάντησις ευρίσκεται εις την επίσημην έκθεσιν της ομοσπονδιακής κυβερνήσεως των ΗΠΑ για την 11η Σεπτ. Συμφώνως προς αυτήν, ο Πύργος 7 έπεσεν από…φωτιές. Ναι το διαβάσατε σωστά…«ΦΩΤΙΕΣ»! ΟΧΙ από κατεδαφιστικό συνεργείο όπως το παραδέχθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης όλου του Παγκοσμίου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης (που συμπεριλάμβανε τον Πύργο 7) αλλά από….«ΦΩΤΙΕΣ»!!! Εμ…υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣ εδώ μεταξύ του τι είπε ο Silverstein για τον Πύργο 7 και του συμπεράσματος που έβγαλε η κυβέρνηση για το ίδιο κτήριο!!! Δηλ., αυτό είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι αυτοί οι «επαγγελματίες» εγκληματίες ούτε τα δικά τους χνάρια δεν μπορούν να καλύψουν σωστά!!!
Ο κ. Silverstein έκανε μια ομιλία στην οποία παραδέχτηκε στους παρευρισκόμενους ότι τoν καινούριο Πύργο 7 τον είχε ήδη σχεδιάσει το 2000, ένα χρόνο πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001!!!
Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου ο Silverstein τα παραδέχτηκε όλα:
https://www.youtube.com/watch?v=GKbLhkslNcQ
Τώρα, το ακόλουθο ντοκυμαντέρ με τίτλο «Missing Links», που έφτιαξε πριν 10 χρόνια μερικοί φίλοι μας, αποδειχνύει και καταδειχνύει 100 τοις 100 τον πρωτεύοντα ρόλο που έπαιξαν στο χτύπημα αυτό της 11ης Σεπτ. οι Ισραηλινοί κι η Μοσάντ τους σε συνεργασία με τη κυβέρνηση του Τζόρτζ Μπούς, τους οποίους ΕΒΡΑΙΟΥΣ τους συγκαλύπτυτει ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ!!!….