Home Greek News CIA: Πράκτορας των μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας ο νέος Αρχιεπίσκοπος της Αμερικνής Ελπιδοφόρος

CIA: Πράκτορας των μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας ο νέος Αρχιεπίσκοπος της Αμερικνής Ελπιδοφόρος

by _
0 comment 376 views

CIA: Πράκτορας των μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας ο νέος Αρχιεπίσκοπος της Αμερικνής Ελπιδοφόρος

VeteransToday.com περσι: Ένας υψηλόβαθμος κληρικός αποδείχθηκε εκπρόσωπος των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας, MIT

Hurriet (Istanbul) πέρσι: Γιά πρώτη φορά στην ιστορία, ένας Τούρκος πολίτης επιλέγηκε γιά να ηγηθεί της ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο-σοκ πρωτοδημοσιεύθηκε στα Αγγλικά στο έγκριτο αμερικανικό σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com τον Αύγ. του 2018….

Εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» είμαστε φίλοι με τον αρχισυντάσκτη του μεγάλου σάιτ VeteransToday.com, τον κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο! Ο Γκόρντον είναι ένας διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. Τυχάνει επίσης μεγάλος ανταγωνιστής του μεγάλου δημοσιογράφου από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) και είναι ΠΙΟ δυνατός και αποκαλυπτικός από αυτόν!

Δείτε τον κ Ντάφ εδώ στο μεγάλο κανάλι RT…

Το σάιτ του έχει αναδημοσιεύσει μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά μας άρθρα, όπως, π.χ., το παρακάτω…

Όταν του κ Γκόρνταν Ντάφ του μιλήσαμε για τη πρώτη φορά (δείτε την παρακάτω εικόνα), μας αποκαλύψε ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σχετικά με τη δράση του με τη CIA. Αλλά πριν από πολλά χρόνια είχε ήδη ξυπνήσει στην πραγματικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και γι’ αυτό στο σάιτ του δημοσιεύει άρθρα που εκθέτουν αυτήν καθώς και τα εγκλήματα του αμερικανικού βαθέος κράτους γενικότερα.  ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΘΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ…!!! Γι’ αυτό άλλωστε, ήταν ο ίδιος που μου είχε πει ότι τον Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA William G Basil –που επιχείρησε να ρίξει τον Καραμανλή αναφορικά με την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» (που έχουμε καλύψει πολλές φορές σε τούτο το βήμα, ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)- ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Οπότε, όταν λέμε πως είναι η CIA που τα έχει αποκαλύψει όλ ‘αυτά για τον Ελπιδοφόρο, το λέμε αυτό επειδή έχουμε μια απο τις καλύτερες πηγές προερχόμενη από τα καλά και αντισυστημικά στοιχεία της ίδιας της CIA και ΑΝ η συγκεκριμένη είδηση ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ, τότε αυτήν δεν θα την δημοσίευε ΚΑΘΟΛΟΥ το VeteransToday.com. Αλλά όπως θα δούμε παρακάτω, το άρθρο αυτό το είχαν βγάλει τον…ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΕΡΣΙ -παρακαλώ!- όπου ΚΑΝΕΙΣ δεν υποψιαζόταν τότε αυτά για τον νέο Αρχιεπίσκοπο της Αμερικής…!!….

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ VeteransToday.com ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΑΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΥΣΗΣ κο. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ…!!!…

Σύνδεσμος >> https://www.veteranstoday.com/2018/08/08/greece-a-high-ranking-cleric-turned-out-to-be-an-agent-of-turkish-intelligence/

Ένας υψηλόβαθμος κληρικός αποδείχθηκε εκπρόσωπος των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας

Από τους εκδότες του σάιτ Veterans Today (VT) –

8 Αυγούστου 2018

Υποβλήθηκε στο Veterans Today από τη Σοφία Ιλιάδη

Όπως διαπίστωσαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι, ο Μητροπολίτης της Προύσης Ελπιδοφόρος (Λαμπρινιάδης) έχει στενούς δεσμούς με τις μυστικές πληροφορίες της Τουρκίας.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβαν οι ομόλογοί μου από τις πηγές τους, κύριος στόχος της Άγκυρας εν προκειμένω είναι να αποδυναμώσει την Εκκλησία της Ελλάδος και να επεκτείνει την επιρροή της Κωνσταντινουπόλεως. Και ένας από τους κύριους ρόλους αυτής της διαδικασίας ανήκει στον Μητροπολίτη της ΠΡΟΥΣΗΣ.

Η σταδιοδρομία του συγκεκριμένου κληρικού εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Ο Ελπιδώφορος (Λαμπρινιάδης) γεννήθηκε το 1967 στην Κωνσταντινούπολη. Μετά την αποφοίτησή του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1991, σπούδασε στη Γερμανία, όπου το 1993 έλαβε μεταπτυχιακό. Το 1994 ο Ελπιδόφορος διορίστηκε γραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης. Και λιγότερο από 20 χρόνια, το 2011, χειροτονήθηκε ο Μητροπολίτης της Προύσης και τον Αύγουστο εκείνου του έτους έγινε κοσμήτωρ της θεολογικής σχολής της Χάλκης (το ζήτημα της επανάληψής του προκάλεσε 30ετή συζήτηση). Υπάρχει μια άποψη ότι μια τέτοια ταχεία εξέλιξη της σταδιοδρομίας του πραγματοποιείται όχι μόνο λόγω των ταλέντων του Ελπιδοφόρου. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ ενδιαφέρονται για την προώθησή του και συνεργάζεται μαζί του από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Για την Άγκυρα, ο μητροπολίτης είναι σχεδόν ένας τέλειος πράκτορας: πέρα από τα Τουρκικά του, μιλάει επίσης άπταιστα τόσο τα Ελληνικά όσο και τα Αγγλικά. Συμπεριλαμβάνεται συχνά σε διάφορες επιτροπές που συμμετέχουν σε διεθνείς διακλαδικές ορθόδοξες εκδηλώσεις τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που του επιτρέπει να παρακολουθεί όλες τις σχετικές διαμάχες και συμφωνίες μεταξύ των Ορθοδόξων αρχών. Επιπλέον, προσκαλούμενος συχνά σε κοινές δεξιώσεις, είναι μέλος των ελληνικών διπλωματικών κύκλων στην Τουρκία.

Έτσι, ποιοι είναι οι στόχοι της Άγκυρας και τι έχουν αναθέσει στον Ελπιδόφορο;…

Αυτή τη στιγμή, οι τουρκικές μυστικές πληροφορίες επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις σχέσεις μεταξύ του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Παρά την ένταση μεταξύ της Άγκυρας και του Φαναριού, το τελευταιο τελεί πλήρως υπό τον έλεγχο των τουρκικών αρχών. Και την Τουρκία δεν θα την πείραζε αν το Πατριαρχείο αποκαθιστούσε τα «δικαιώματά» της…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ένα από τα σημεία προς συζήτηση στις σχέσεις μεταξύ των δύο εκκλησιών είναι τα λεγόμενα “νέα” (ή «βόρεια) εδάφη. Εντάχθηκαν στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα των βαλκανικών πολέμων το 1912-1913 και αποτελούν το ήμισυ περίπου της σημερινής επικράτειας της χώρας. Αρχικά, οι περιοχές αυτές βρίσκονταν στην κανονική υποταγή της Κωνσταντινούπολης, αλλά το 1928 η ελληνική κυβέρνηση τις περιέλαβε μονομερώς στη δομή της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο έκανε παραχωρήσεις και το ίδιο έτος εξέδωσε ένα Νόμο, σύμφωνα με τον οποίο ο πατριάρχης αναγνώρισε τη μεταφορά των επισκοπών των «νέων εκτάσεων» στην Εκκλησία της Ελλάδος. Ταυτόχρονα, ο Πατριάρχης επιφύλαξε το δικαίωμα να εγκρίνει τους υποψηφίους, αν και στη συνέχεια η Εκκλησία της Ελλάδος έστειλε μόνο ειδοποιήσεις διορισμού. Αποδείχθηκε ότι οι μητροπόλεις βρίσκονταν στη θέση μιας “διπλής” κανονικής υποταγής. Η κατάσταση αυτή δεν προκάλεσε διαμάχες μέχρι το 2003, όταν μετά το θάνατο του τότε Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α’ απαίτησε να συνεχίσει να στέλνει λίστες υποψηφίων για τους επικεφαλής των «νέων εδαφών» αυτών στην Κωνσταντινούπολη και διέκοψε τις σχέσεις του με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος όταν το αρνήθηκε. Η σύγκρουση, εν συνεχεία, διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα μήνα και τελείωσε με τη συνθηκολόγηση της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξακολουθεί να έχει την ευκαιρία να αποσύρει το νόμο του 1928, επομένως θα μεταφερόνταν οι μητροπόλεις στην άμεση υποταγή του. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΤΟ, ωστόσο, πρέπει να αποδυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την Εκκλησία της Ελλάδος ή να την προκαλέσει με κάποιο τρόπο.

Και είναι ΕΔΩ όπου οι διασυνδέσεις με τον Μητροπολίτη Ελπιδοφόρο αποδεικνύονται πολύ χρήσιμες. Μέσω των ελληνικών διπλωματικών κύκλων, με τους εκπροσωπους των οποίων συναντιέται συχνά, σε διάφορες εκδηλώσεις, ο κληρικός αυτός ασκεί επιρροή στη στάση της Αθήνας σε σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος. Σύμφωνα με πηγές, ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, Ευάγγελος Σέκερης, και άλλοι Έλληνες διπλωμάτες και πολιτικοί που έρχονται σε επαφή με τον Ελπιδόφορο, ασκούν πιέσεις στην ιδέα της άρνησης κρατικής χρηματοδότησης… στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος!!!

Αξιοποιώντας την ανοιχτά αντιεκκλησιαστική στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η Τουρκία προσπαθεί να προκαλέσει βαθιές διαφωνίες (τόσο βαθύτερα, όσο καλύτερο) στο ελληνικό ιερατείο, προκειμένου να αυξηθεί η περιφερειακή επιρροή της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ένας από τους λίγους στόχους της Άγκυρας που έχουν βγεί στην επιφάνεια. Φυσικά, ο Ελπιδοφόρος είναι ένα από τα πολλά υποκείμενα που έχουν εμπλακεί στα πολιτικά παιχνίδια της Άγκυρας. Οι φήμες μεγάλωσαν σε τεράστιο βαθμό τελευταίως ότι ο Μητροπολίτης Προύσης θα μπορούσε να γίνει ο διάδοχος του Δημητρίου ως επικεφαλής της Ελληνοαμερικανικής Αρχιεπισκοπής. (Σημείωση: ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!!!). Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Άγκυρα θα τύχει ενός πραγματικά μεγάλου τζάκποτ: κάτω από τις εξαιρετικά επιδεινούμενες σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Αμερικής, θα είναι απαραίτητη μια ισχυρή φιγούρα που να ενεργεί προς το συμφέρον της Τουρκίας ακριβώς κάτω από τη μύτη της Ουάσινγκτον.

Πηγή του άρθρου >> https://www.veteranstoday.com/2018/08/08/greece-a-high-ranking-cleric-turned-out-to-be-an-agent-of-turkish-intelligence/

Σύμφωνα με το σάιτ Kalami.us διαβάζουμε…

ΗΠΑ: To τέλος της ”εκκλησιαστικής μαφίας” , Πράκτορας της MIT, ο Ελπιδοφόρος;

Έχει καταγγελθεί και από αμερικάνικο ΜΜΕ ως ”πράκτορας τουρκικών Υηρεσιών’


ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ: 15 εκατ. δολάρια ”εξαφανίστηκαν” από το ταμείο ανοικοδόμησης του αγ. Νικολάου (Μανχάτταν). Τα 4,5 εκατ. τα δανείστηκε -και τα επέστρεψε- η Αρχιεπισκοπή. Τα υπόλοιπα 10 εκατ. δολ., κατάληξαν στον πατριάρχη ως μέρος της εξαγοράς του γιά την παραχώρηση ”αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία Ουκρανίας”.


Ποιοί άλλοι είναι πράκτορες της ΜΙΤ;

Tο ”ΚΑΛΑΜΙ”, τράβηξε το…παραβάν που σκέπαζε τον ”εκκλησιαστικό βόθρο”, τον οποίον, γιά 25 χρόνια, ξεπουλημένα ΜΜΕ Ομογένειας και Ελλάδας, παρουσίαζαν ως… ”παραδεισένιο έργο τέχνης”. Τώρα, η ”μπόχα” μολύνει την ατμόσφαιρα της Ομογένειας ΗΠΑ και ενοχλεί άσχημα.

Στις 3 τελευταίες εβδομάδες, δημοσιεύτηκαν πολλά. Χωρίς αντίλογο ή διάψευση. Τι θα μπορούσε να διαψεύσει η ”εκκλησιαστική μαφία” με τα ”παπαγαλάκια” της;;; Τίποτα. Δεν επιδέχονταν διάψευσης. ‘Ηταν γεγονότα, ειδικά η υπόθεση ”απάτη με χρήματα γιά ανοικοδόμηση άγιου Νικόλαου”. Και λίγα γράφηκαν. Υπάρχουν και χειρότερα…

Ο διαχρονικός εξευτελισμός της Ορθοδοξίας, της Εκκλησίας, της Ομογένειας από τα αδηφάγα αρπακτικά, που μετάτρεψαν τις εκκλησίες που έχτισαν Ομογενείς στις ΗΠΑ σε εμπορικές επιχειρήσεις, γιά χάρη τουφιλοχρήματου, εξαγοράσιμου, πατριάρχη Βαρθολομαίου Αρχοντόνη (που διασύρει την Ορθοδοξία), έπρεπε να τελειώσει. Και τέλειωσε. Τώρα, δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Η Ομογένεια είναι αγανακτισμένη, αρκετά ανέχτηκε τις εκκλησιαστικές αλητείες και τους βρίζει ομαδικά: ”Απατεώνες”, ”αρπαχτικά”, ”λαμόγια” κ.ά. Η μόνη αντίδρασή της; Προσφυγή στην αμερικάνικη Δικαιοσύνη.

Τα τελευταία 25 χρόνια ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ, ΔΕΝ δημιούργησε τίποτα. Η Εκκλησία , η Αρχιεπισκοπή (θυγατρική επιχείρηση του πατριάρχη) έκανε μεγάλη ζημιά. Σχολεία ελληνικά έκλεισαν, εκκλησίες πωλούνται, πολιτιστικά-εκπαιδευτικά Ιδρύματα ΔΕΝ δημιουργήθηκαν. Επειδή, όλο το χρήμα μαζευόταν (και μαζεύεται) από τους ”χριστιανέμπορους ρασοφόρους”, που φρόντιζαν, επίσης, να τοποθετούν ”φελλούς”, γραφικούς και ανίκανους σε ομογενειακές Οργανώσεις, γιά να τις ελέγχουν ως υπολειτουργούσες.

Και ενώ η Αρχιεπισκοπή είναι χρεοκοπημένη, το έργο ανοικοδόμησης αγίου Νικολάου έχει σταματήσει, εξαιτίας έλλειψης χρήματος, περισσότερα από 100 εκατ. δολ. των φοροδιαφευγόντων (‘‘ξέπλυμα χρήματος” μέσω Αρχιεπισκοπής)”αρχόντων του πατριαρχείου”, δυστυχώς, ”αναπαύονται” σε ”πατριαρχικά ταμεία” στις ΗΠΑ, υπό την ”επίβλεψη” του διαπλεκόμενου ”φάδερ ‘Αλεξ” (Καρλούτσου), που λειτουργεί ως ”εισπράκτορας” του Βαρθολομαίου. Γιά ποιό λόγο; Που και πως θα χρησιμοποιηθούν; Γιατί μέρος τους δεν δίνεται γιά άγιο Νικόλαο, γιά να επαναλειτουργήσουν ελληνικά σχολεία και γιά να βγει η Αρχιεπισκοπή από την χρεοκοπία; Δηλαδή, στις ΗΠΑ έχουμε ”εκκλησία επιχείρηση Βαρθολομαίου”, με την Αρχιεπισκοπή ως ”εκκλησία θυγατρική επιχείρηση Βαρθολομαίου”;;; ‘Ολο το χρήμα της Ομογένειας γιά τον αδηφάγο πατριάρχη;

Η υπόθεση της απάτης με την αρπαγή χρήματος -που στάλθηκε στον πατριάρχη– από τις δωρεές γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου στο Μανχάτταν, θα συνοδεύει γιά πάντα -ως ρετσινιά- τα αρπακτικά και τον ασυνείδητο πατριάρχη,όπως και το ”δεξί του χέρι”, τον Ελπιδοφόρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ενοχλεί.

Οι ρασοφόροι υποτίμησαν βάναυσα την νοημοσύνη της Ομογένειας. Και την χρησιμοποίησαν, την ”λήστευσαν” στο όνομα το Χριστού, που υποτίθεται ”υπηρετούν”, με την βοήθεια ξεπουλημένων ομογενειακών ΜΜΕ.

Αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το πατριαρχείο, με τους”ανθρώπους” του στις ΗΠΑ, έκανε εξαιρετική δουλειά γιά την… Τουρκία:Διάλυσε την Ομογένεια και την Εκκλησία, κατάστρεψε το μέλλον του Ελληνισμού στις ΗΠΑ με το κλείσιμο σχολείων που δημιούργησαν Ομογενείς και άρπαξε το χρήμα.

Και με τον Ελπιδοφόρο ως ”αρχιεπίσκοπο Αμερικής’‘, ο οποίος έχεικαταγγελθεί και από αμερικάνικο ΜΜΕ ως ”πράκτορας τουρκικών Υηρεσιών’‘, η ”αποστολή” τους, στις ΗΠΑ, θα ολοκληρωθεί, φυσικά εις βάρος του Ελληνισμού, εις βάρος της Ομογένειας. Πρώτος τους στόχος, η αρπαγή εκκλησιών (κτιρίων, οικοπέδων κ.ά.), η πώλησή τους, με το χρήμα να καταλήγει στο πατριαρχείο. ‘Ηδη η επιχείρηση ”ξεπούλημα” άρχισε στην μητρόπολη Σικάγου, με πρωτεργάτη το άχρηστο ”φερέφωνο” που υποδύεται τον μητροπολίτη.

Γ. Λυκ. – 6 Ιουνίου ’19
……….
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Ο αρχιεπίσκοπος ΔΕΝ εκπροσωπεί την Ομογένεια ΗΠΑ, ούτε είναι ”αρχηγός” της

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ), εκπροσωπεί ΜΟΝΟ, τυπικά και ουσιαστικά, ποσοστό (περίπου) 17% της Ομογένειας, όσα δηλαδή είναι τα μέλη -με πληρωμένες συνδρομές- των ενοριών της, ανά τις ΗΠΑ. Η Εκκλησία μας, στις HΠΑ, είναι ”members only”, ΜΗ κερδοσκοπική εταιρία [501 (c)(3)], που πρέπει να λειτουργεί με τους νόμους των ΗΠΑ και όχι με…”συνοδκές αποφάσεις”, που λαμβάνονται αυθαίρετα σε άλλη χώρα.

‘Eτσι και ο (κάθε) αρχιεπίσκοπος, που κουτοπόνηρα-παραπλανητικά εμφανίζεται ως δήθεν ”αρχηγός της Ομογένειας” ΗΠΑ, εκπροσωπεί ΜΟΝΟ το 1/6 της ελληνικής Ομογένειας και μπορεί να ομιλεί ΜΟΝΟ γιά το ποσοστό αυτό. Τα υπόλοιπα 5/6, ΔΕΝ τον εξουσιοδότησαν να ομιλεί γιά λογαριασμό τους, ΔΕΝ τον εξουσιοδότησαν να τα εκπροσωπεί. Και καλά θα κάνουν ”ιεράρχες”, επιτήδειοι, παραπληροφορούντες, άσχετοι με Ομογένεια ‘Ελληνες πολιτικοί, ΜΜΕ και λοιποί, να μην αγνοούν την παραπάνω πραγματικότητα. Αρκετά υποτίμησαν την νοημοσύνη των Ελλήνων στις ΗΠΑ.

https://www.kalami.us/2019/omogeneia/ekklhsia_xrhma.html

Και τέλος….

Όλα όσα είχε πει το παραπάνω άρθρο, έχουν ΗΔΗ επαληθευτεί, εν μέρει, με την εκλογή του Ελπιδοφόρου στην θέση του Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής. Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα για να καταλάβετε…

  1. Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ελπιδοφόρος που θα φέρει την άνθηση του Οικουμενισμού, του φιλοπαπισμού, της πανθρησκείας…

  2. Με “πραξικόπημα” Βαρθολομαίου, ο Ελπιδοφόρος είναι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, αλλά…

  3. Μέλος του αιρετικότατου Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών ο νέος Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr