Home Greek News Νέα «επίθεση» και στην Ουτρέχτη! ΧΑΧΑΧΑ! Συνεχίστε να τους πιστεύετε ΚΟΡΟΪΔΑ!

Νέα «επίθεση» και στην Ουτρέχτη! ΧΑΧΑΧΑ! Συνεχίστε να τους πιστεύετε ΚΟΡΟΪΔΑ!

by _
0 comment 158 views

Νέα «επίθεση» και στην Ουτρέχτη! ΧΑΧΑΧΑ! Συνεχίστε να τους πιστεύετε ΚΟΡΟΪΔΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

ΔΕΙΤΕ τις κούκλες να παριστάνουν τα…«ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ» στη Νέα Ζηλανδία!!! FAKE ΟΛΑ!!!


Τούρκος ισλαμιστής ο δράστης: Νέοι πυροβολισμοί σε πολλά σημεία στην Ουτρέχτη(βίντεο)

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ουτρέχτη καθώς πριν από λίγο ο αρχηγός της ολανδικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν κι άλλες αναφορές για πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία της ολλανδικής πόλης, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

Η Ουτρέχτη τελεί υπό πολιορκία από τις 10:45 (τοπική ώρα) το πρωί, όταν άγνωστος άνδρας (ή μήπως δύο όπως αναφέρουν πληροφορίες) άνοιξε πυρ κατά επιβατών τραμ στην πλατεία της 24ης Οκτωβρίου!

Ένας νεκροός και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν. Οπως επιβεβαίωσε στις 14:30 ώρα Ελλάδος ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής, Πίτερ Γιααπ Αλμπερσμπεργκ, πυροβολισμοί έπεσαν και σε άλλα σημεία της πόλης.

Ο δράστης ή οι δράστες διέφυγαν, λέει η αστυνομία. To συμβάν «έχει αυτή τη στιγμή όλα τα χαρακτηριστικά μιας τρομοκρατικής επίθεσης» ανέφερε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία NATC της Ολλανδίας, τονίζοντας ότι το επίπεδο συναγερμού έχει αυξηθεί στο ύψιστο επίπεδο, το επίπεδο 5.

Σύμφωνα με τον Άλμπερσμπεργκ τουλάχιστον ένας δράστης διαφεύγει προς το παρόν: «Είναι πλέον προτεραιότητα να βρούμε αυτόν τον ένοχο», είπε, τονίζοντας ότι προς το παρόν δεν αποκλείεται η τρομοκρατική φύση της επίθεσης, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά ασαφή στοιχεία. «Βρίσκεται σε εξέλιξη μια περίπλοκη επιχείρηση για τον εντοπισμό του υπόπτου. Καλούμε τους πολίτες να παραμείνουν σε επιφυλακή και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των Αρχών», τόνισε, προσθέτοντας ότι προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο δράστης είναι ένας ή περισσότεροι: «Εν πάση περιπτώσει γίνεται έρευνα για έναν ύποπτο. Δεν μπορούμε πλέον να αποκλείσουμε περισσότερα».

Οι ολλανδικές αστυνομικές ειδικές δυνάμεις ψάχνουν κυριολεκτικά κάθε κτίριο για να βρουν τον-τους δράστη-ες.Στα βίντεο που ακολουθούν ερευνούν ένα παρακείμενο εμπορικό κέντρο

Αυτό που προκαλεί απορία είναι το γεγονός ότι δεν έχει αποδεσμευθεί καμία πληροφορία για την εθνικότητα ή την πιθανή θρησκεία του δράστη καθώς υπάρχουν αν πρόκειται για πιθανό ισλαμιστή τότε το σημερινό έγκλημα θα μπορούσε να σχετίζεται με την μαζική εκτέλεση μουσουλμάνων πιστών στη Νέα Ζηλανδία.

Πηγή >>  https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/03/neoi-pyrovolismoi-stin-oytrehti-meta-tin-epithesi.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr