Home Greek News Ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης «βγάζει στη σέντρα» το ΓΕΣ για το «Μακεδονία Ξακουστή»: «Δεν απαγορεύεται το εμβατήριο»

Ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης «βγάζει στη σέντρα» το ΓΕΣ για το «Μακεδονία Ξακουστή»: «Δεν απαγορεύεται το εμβατήριο»

by _
0 comment 159 views

Ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης «βγάζει στη σέντρα» το ΓΕΣ για το «Μακεδονία Ξακουστή»: «Δεν απαγορεύεται το εμβατήριο»

Με εντολή του ίδιου του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ναυάρχου εν αποστρατεία Ε.Αποστολάκη, ο οποίος για πρώτη φορά τοποθετήθηκε για το θέμα, τονίζεται ότι το εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή” δεν έχει απαγορευτεί στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και άρα μπορούν να το ψάλλουν όποτε θέλουν τα μέλη του προσωπικού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Διευκρινίζεται ότι ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα.»

Πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Ε.Αποστολάκη, μιλώντας στο pronews.gr ανέφερε ότι:

“Η απόφαση του ΓΕΣ για την αποπομπή του αλεξιπτωτιστή δεν ετέθη υπόψιν του Υπουργού δεδομένου ότι πρόκειται για πειθαρχική ποινή και απόφαση του κλάδου.

Σε καμία περίπτωση ούτε απαγορεύτηκε ούτε πρόκειται να απαγορευτεί το εμβατήριο “Μακεδονια Ξακουστή”.

Είναι σαφές ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ε.Αποστολάκης, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε “βγάζει στην σέντρα” τον “Ρόμελ” των δημοσίων σχέσεων Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γ.Καμπά, για την απόφαση του (προφανώς ήθελε να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση) και προσπαθεί να κλείσει το θέμα το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την ανακοίνωση της ποινής αποπομπής του αλεξιπτωτιστή.

Nα σημειώσουμε ότι ο διευθυντής του pronews.gr, Τάσος Γκουριώτης, σχολιάζοντας το γεγονός προέβη με tweet στην ακόλουθη δήλωση:

«Τον έδιωξαν από τους αλεξιπτωτιστές γιατί τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» . Αν τραγουδούσε σκοπιανά τραγούδια όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τον έκαναν ευρωβουλευτή!»

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/758506_o-yetha-eapostolakis-mazeyei-skandalo-apopompis-toy-alexiptotisti-den 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr