Home Greek News Αμφιλεγόμενη επιλογή Ερντογάν να φάει με…τρανς σε εστιατόριο

Αμφιλεγόμενη επιλογή Ερντογάν να φάει με…τρανς σε εστιατόριο

by _
0 comment 127 views

Αμφιλεγόμενη επιλογή Ερντογάν να φάει με τρανς σε εστιατόριο

Με την διάσημη τρανς Μπουλέντ Ερσόι επέλεξε να φάει σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν…

Με την διάσημη τρανς Μπουλέντ Ερσόι επέλεξε να φάει σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δείπνο (ιτφάρ) για το Ραμαζάνι, κάνοντας έτσι μια εντυπωσιακή κίνηση την στιγμή που κατηγορείται για άκρατο συντηρητισμό.

Ο τούρκος πρόεδρος και η σύζυγός του ήταν οι οικοδεσπότες στο δείπνο αυτό, στο οποίο πήραν μέρος πολλές προσωπικότητες της πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής της χώρας.

Η 64χρονη Μπουλέντ Ερσόι, ηθοποιός και τραγουδίστρια, ήταν η πρώτη που τόλμησε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου το 1981, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Σχολιαστές αναφέρουν ότι η κοινή εμφάνιση με την Ερσόι, ίσως να προμηνύει μια στροφή του Ερντογάν, προς την κατεύθυνση της αναγνώρισης των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας της Τουρκίας.

Πάντως την ίδια στιγμή που το ζεύγος Ερντογάν παρέθετε το δείπνο, στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούσαν δακρυγόνα για να διαλύσουν την πορεία για το Gay Pride της LGBT κοινότητας της Κωνσταντινούπολης.

 

 

 

 

http://www.thetoc.gr/diethni/article/amfilegomeni-epilogi-erntogan-na-faei-me-trans-se-estiatorio

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr