Home Greek News Νέα πρόκληση από το Ουράνιο Τόξο: «Ελλάδα ζήτα συγγνώμη για τα εγκλήματα κατά του “μακεδονικού” λαού»

Νέα πρόκληση από το Ουράνιο Τόξο: «Ελλάδα ζήτα συγγνώμη για τα εγκλήματα κατά του “μακεδονικού” λαού»

by _
0 comment 107 views

Νέα πρόκληση από το Ουράνιο Τόξο: «Ελλάδα ζήτα συγγνώμη για τα εγκλήματα κατά του “μακεδονικού” λαού»

Ήταν να μην ανοίξει η κερκόπορτα.

Πλέον έχει ανοίξει διάπλατα και μαζί της άνοιξαν και οι ασκοί του Αιόλου όσον αφορά τις προκλήσεις των Σκοπιανών. Μετά τον προκλητικό Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποκαλεί τη χώρα του Μακεδονία σκέτο, αγνοώντας επιδεικτικά ακόμη και την κακή Συμφωνία των Πρεσπών, νέα πρόκληση έρχεται από το Ουράνιο Τόξο.

Διαβάστε παρακάτω τη νέα ανακοίνωση του Ουράνιου Τόξου που εξεδόθη χθές 28 Ιανουαρίου 2019, όπου μεταξύ των άλλων κάνει λόγο για (δήθεν) Μακεδονίκη μειονότητα στην Ελλάδα και φέρει τον τίτλο Αιδώς Αργείοι. Доста веќе! (Αρκετά πλέον):

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Με αφορμή την επικύρωση της συμφωνίας της Πρέσπας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Δημοκρατία της Μακεδονίας, τόσο πριν όσο και μετά από αυτήν, γινόμαστε δυστυχώς μάρτυρες ενός πρωτοφανούς κρεσέντου υποκρισίας, παραπληροφόρησης, συκοφαντιών και μίσους απέναντι στους Μακεδόνες που ζουν στην Ελλάδα.

Για μας και για όσους γνωρίζουν δεν είναι παράξενο ότι το χορό σέρνουν άνθρωποι όπως ο επί σειρά ετών βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης, οποίος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο για “αλυτρωτισμό” επιχαίροντας επιπλέον ότι η επικύρωση της Πρέσπας “θα μας τελειώσει” ως πολιτικό φορέα.

Ο τ. Βουλευτής, ευρισκόμενος στη γνωστή για όσους τον ξέρουν σύγχυση και με τη σύνηθη ένδεια επιχειρημάτων που χαρακτηρίζει τους ψεύτες και συκοφάντες, έχυσε και τα γνωστά κροκοδείλια δάκρυα για τους Μακεδόνες πολιτικούς πρόσφυγες του Εμφυλίου, τους οποίους το ρατσιστικό νεοελληνικό (παρα)κράτος καταδίκασε σε αιώνια εξορία, στερώντας τους ακόμα και το δικαίωμα να πεθάνουν στη γενέθλια γη.

Αλήθεια, τι έκανε ο ιδιος και το κόμμα του όλες αυτές τις δεκαετίες που “έλυναν και έδεναν” για να σταματήσει αυτό το αδιανόητο για τον πολιτισμένο κόσμο απαρντχάιντ; Απολύτως τίποτα!

Πόσες φορές ζήτησε εν κρυπτώ τη στήριξή μας προσπαθώντας να υφαρπάξει την ψήφο των Μακεδόνων τόσο για τη δική του επανεκλογή όσο και για να στηρίξει φίλα προσκείμενους συνδυασμούς στις δημοτικές εκλογές. Αμέτρητες! Τότε η ΕΕΣ- Ουράνιο Τόξο ήταν καλή και δεν είχε “αλυτρωτικές θέσεις”;

Πόσες φορές προσπάθησε να ξεγελάσει τους Μακεδόνες χορεύοντας τους χορούς τους και μιλώντας τη γλώσσα τους; Διαρκώς!

Δυστυχώς για τον πρώην βουλευτή και για μια σειρά άλλους όπως ο δήμαρχος Φλώρινας που πρωτοστατεί χωρίς ντροπή στη σταυροφορία συλλογής υπογραφών για “την ελληνικότητα της Μακεδονίας” μόνο και μόνο για να κρατήσει μια οποιαδήποτε θεσούλα, εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε η νέμεσίς τους. Δε θα εξαφανιστούμε όπως θα τους βόλευε αλλά θα θυμίζουμε σε όλους τους τόνους ότι είναι καιρός οι ίδιοι αλλά και η νεοελληνική πολιτεία να ζητήσουν συγνώμη.

Συγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξαν εδώ και 120 σχεδόν χρόνια εναντίον του μακεδονικού λαού με στόχο τη φυσική του εξόντωση, τη βίαιη αφομοίωση του και τον πολιτιστικό του αφανισμό.

Συγνώμη από τους χιλιάδες αθώους που έφυγαν λόγω του Εμφυλίου και ένα βαθύτατα συμπλεγματικό & ρεβανσιστικό κράτος δεν τους άφησε να επιστρέψουν ποτέ.

Συγνώμη τέλος από τον ελληνικό λαό, τον οποίο έχουν καταδικάσει εδώ και πολλές δεκαετίες στην άγνοια και την παραπληροφόρηση, παρουσιάζοντας του μια εικονική πραγματικότητα και στερώντας του το δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο τμήμα της Μακεδονίας που προσαρτήθηκε βίαια στο νεοελληνικό κράτος.

Μας φοβάστε κ. Λιάνη και λοιποί, γιατί ξέρετε ότι γνωρίζουμε τα αίσχη που έχετε διαπράξει, τις ανατολίτικες γαλιφιές σας και τα παρακάλια σας.

Θα σας ξεμπροστιάζουμε σε κάθε ευκαιρία μέχρι να μην μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά και να μας απαλλάξετε δια παντός από τη δημόσια παρουσία σας. Ως εδώ!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο»

Η κυβέρνηση Τσίπρα θα απαντήσει στις αλυτρωτικές προκλήσεις του Ουράνιου Τόξου ή θα ακούσουμε πάλι από τα χείλη Συριζαίων κάποια δικαιολογία για το ότι τάχα τα άρθρα της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί;

Να θυμίσουμε ότι σήμερα ενώ ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση για τη Μακεδονία μας στο Πολεμικό Μουσείο ακυρώθηκε λόγω του άρθρου 6 της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Άρα τα άρθρα έχουν τεθεί σε ισχύ κανονικά από την πλευρά μας. 

Μήπως εν τέλει θα επιβεβαιωθούν για ακόμη μια φορά οι χειρότεροι φόβοι μας και ενώ εμείς θα τηρούμε τη Συμφωνία, οι Σκοπιανοί θα κάνουν οτι θέλουν αφού ήδη για παράδειγμα ο Ζάεφ λέει τη χώρα του σκέτο Μακεδονία και δεν υπάρχει καμία αντίδραση επ αυτού εκ της κυβερνήσεως; Οψόμεθα.

(φώτο: Eurokinissi)

https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/nea-proklisi-apo-to-oyranio-toxo-ella/?fbclid=IwAR2lIb1tjVYg4XCgok1M4Xw1k3dL6-OdhVIHVWI-gcOBzDU5KZlQmA3NaDQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr