Home Greek News Η Γεωργία Μπιτάκου βάζει ΑΛΒΑΝΟΥΣ να διεκδικήσουν τη “ζώνη του Μεγαλέξανδρου” στη διοργάνωσή της

Η Γεωργία Μπιτάκου βάζει ΑΛΒΑΝΟΥΣ να διεκδικήσουν τη “ζώνη του Μεγαλέξανδρου” στη διοργάνωσή της

by _
0 comment 310 views

Η Γεωργία Μπιτάκου βάζει ΑΛΒΑΝΟΥΣ να διεκδικήσουν τη “ζώνη του Μεγάλου Αλέξανδρου” στη διοργάνωσή της, όπου έχει αναδείξει ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ που ΒΡΙΖΟΥΝ και…ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

ΙΔΟΥ το…«Γεωργία Μπιτάκου 1,ο» για τους….ΗΛΙΘΙΟΥΣ που αρνούνται να ξυπνήσουν…. 

Σχόλιο αναγνώτη: Η κυρία μπιτάκου μας έπνιξε στα χημικά στο μεγάλο συλλαλητήριο και μας χάλασε τη γιορτή , αφού πρώτα για μια ακόμη φορά με δικτατορικό τρόπο πήρε το λόγο στην εξέδρα στη συνέχεια με την ντουντούκα στο χέρι σαν νέα Δαμανάκη προέτρεπε τον κόσμο να μπουκάρει μέσα στη βουλή τα αποτελέσματα τα είδατε , έδωσαν και συνέχεια στην οδό ερμού . στο συλλαλητήριο είχε μεγάλη συμμετοχή και ο κόσμος συνέχιζε να έρχεται , είμασταν όπως λένε οι επιστημονικές μετρήσεις 600.000 άνθρωποι θα μπορούσαμε να εισβάλουμε μέσα στη βουλή ,εάν δεν είχαν σημβεί αυτές οι προβοκατόρικεσ ενέργειες

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα και θα καταλάβετε…

Η… “μπατριώτισσα”, ο “Ναουσαίος” και οι ψύχραιμες φωνές…Γίνονται πολλά πολιτικά παιχνίδια για προβολή, για συσπείρωση αλλά όχι για πραγματική ανατροπή.

ΠΟΙΑ «ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ…;;; H #ΓεωργίαΜΠΙΤΑΚΟΥ μήπως;;;

«ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ | #Συλλαλητήριολ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr