Home Greek News O Μάθιου Νίμιτς, επισήμως υπάλληλος του Σόρος, απειλεί την ελληνική βουλή για τη #ΣυμφωνίαΤωνΠρεσπών

O Μάθιου Νίμιτς, επισήμως υπάλληλος του Σόρος, απειλεί την ελληνική βουλή για τη #ΣυμφωνίαΤωνΠρεσπών

by _
0 comment 129 views

O αμερικανός δικηγόρος Μάθιου Νίμιτς, επισήμως υπάλληλος του Σόρος, απειλεί την ελληνική βουλή…

Σχοιλάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΝΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Και αντί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Βουλής να τους πούν «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!», κατέβασαν το…ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ τους σε αυτούς σαν τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ που ειναι!!!


τετάρτη, 23 ιανουαρίου 2019

Νίμιτς: “Βαθιές και επικίνδυνες συνέπειες αν απορριφθεί η Συμφωνία Πρεσπών” απείλησε χωρίς να τηρήσει κανένα πρόσχημα ο αμερικανός δικηγόρος κι υπάλληλος του Σόρος, με συνέντευξή του στο ναζιστικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ, που χρυσοπληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός… και κανένας δεν μιλάει!
Πανηγυρίζει για την απειλή του Νίμιτς ο Τσίπρας κι ο “κομμουνιστής” δικηγόρος Κατρούγκαλος δηλώνει στην κατοχική βουλή πως δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση όλου του φακέλου για τα Σκόπια, μιας κι εγγυάται τη “σωστή διαδικασία” ο Νίμιτς…
Κι ο εισπράκτορας του ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ ακόμη να καταθέσει τη μήνυση που απείλησε ότι θα καταθέσει εναντίον του Καμμένου (Από που εισπράττει ο Κοτζιάς για το “Πράττω”!)
Η ατάκα του Κανελλόπουλου «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας» φαντάζει αριστερή ριζοσπαστική έπαρση μπροστά στη σημερινή κοινοβουλευτική φασιστική χούντα, που μπροστά της ωχριά η αμερικανοκίνητη χούντα που έδινε δουλειές στους δικούς της εργολάβους… σημερινούς Κουίσλιγκ!

https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/01/o_49.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr