Home Greek News Σε…ΦΛΟΓΕΣ «όλως τυχαίως» η πόλη Thousand Oaks της Καλιφόρνια όπου έγινε το «μακεκειό» εχθές!

Σε…ΦΛΟΓΕΣ «όλως τυχαίως» η πόλη Thousand Oaks της Καλιφόρνια όπου έγινε το «μακεκειό» εχθές!

by _
0 comment 279 views

Σε…ΦΛΟΓΕΣ «όλως τυχαίως» η πόλη Thousand Oaks (μαζί με τις γύρω περιοχές της) όπου έγινε το χθεσινό «μακεκειό» με «12 νεκρούς», κτλ. Δείτε κάτω…«ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ρε παιδιά…!!!…

-του Γιάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.08, 09 Νοεμ. 2018

Σε σημερινό άρθρο μου με τίτλο «“Νεκρός” ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός, θύμα του “μακελειού” στην Καλιφόρνια που ήταν κι αυτό…ΦΑΡΣΑ!» σχετικά με το χθεσινό «μακελειό» στην πόλη Thousand Oaks (Θάουζαντ Όουκς) της Καλιφόνια, αποκαλύπτω πως αυτό που «έγινε» εχθές ήταν ΚΙ ΑΥΤΟ…ΣΤΗΜΕΝΟ 100 τοις 100, όπως όλοι οι άλλοι «προηγούμενοι» πυροβολισμοί που έχουν λάβει χώρα σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ και όχι μόνο. 

Και…ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛ’ΑΥΤΑ…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…διαβαστε το παρακάτω άρθρο όπου μόλις μάθαμε πως…ΦΛΕΓΕΤΑΙ αυτήν την στιγμή… ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ, Thousand Oaks (Θάουζαντ Όουκς) της Καλιφόνια, όπου έγινε ο χθεσινός «πυροβολισμός»-ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης μακριά από τα ύπουλα σχέδια της κυβέρνησης σχετικά με την περαιτέρω ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που απαιτούν ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ που χρησιμεύουν σαν το καλύτερο… ΠΡΟΣΧΗΜΑ για την κυβέρνηση για να περάσει την ύπουλη ατζέντα της στο ευρές κοινό. 

Και επειδή μέσα σε 24 ώρες έχουν ξυπνήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ στην πραγματικότητα ότι αυτό που έγινε εχθές ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ 100 τοις 10ο, έρχεται τώρα κι …ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ για τον…ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ για προφανείς λόγους. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ….!!!….

Η κυβέρνηση μπορεί να ανάψει «φωτιές», με τα όπλα λέιζερ τους, όποτε θέλει και ΟΠΩΣ θέλει για οποιαδήποτε σατανική ατζέντα της, όπως έκανε στην περίπτωση των φωτιών στην….ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ!!! ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΉΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΜΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ…ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΕΡΣΥ ΤΟΥ 2017 ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!». Σας είχα προειδηποιήσει τότε για αυτά που έμελλε να επισπιάσουν την Ελλάδα μας ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που με άκουγαν…ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Και αν δεν μπορείτε ακόμη να πιστέψετε τα ματάκια σας, διαβάστε τότε το άρθρο μου με τίτλο «Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!»  για το βραδινό σας….ΚΑΦΕ να…ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ….!!!…

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρο του σάιτ Zougla.gr …


Σε πύρινη κόλαση η Καλιφόρνια

Τρία μεγάλα πύρινα μέτωπα μαίνονται στην Καλιφόρνια σήμερα, με τις φλόγες να εξαπλώνονται ραγδαία, αναγκάζοντας τις αρχές να προχωρήσουν στην εκκένωση 75.000 κατοικιών, κοντά στην πόλη Θάουζαντ Όουκς, που παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά την ένοπλη επίθεση σε κλαμπ με 12 νεκρούς αυτήν την εβδομάδα….

Δείτε live εικόνες. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ….

http://www.zougla.gr/kosmos/article/geniko-kratiko-nikeas-ptosi-sova-se-8alamo-tis-or8opedikis-klinikis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr