Home Greek News ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ήταν ΤΙΜΗ ΜΟΥ να συνεργαστώ με τον ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ήταν ΤΙΜΗ ΜΟΥ να συνεργαστώ με τον ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.

by _
0 comment 195 views

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ήταν ΤΙΜΗ ΤΟΥ να συνεργαστεί με τον ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ!!!! ΟΤΑΝ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ…ΕΠΑΦΗ!!! ΑΡΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!

Ακούστητε τον πρώτα να μιλάει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!….

Διαβάστε επίσης για αυτόν τον ΠΡΟΔΟΤΗ-ΟΛΚΗΣ….

Τι κρύβουν τα μυστικά ραντεβού Βαρουφάκη με Σόρος – Μπουχάιτ – Πολιτικές ειδήσεις – Το Βήμα Online

 

Συνεκμεταλευση με την Τουρκια του πετρελαιου-αεριου προτεινει ο ετερος πουλημενος ο Βαρουφακης

 

Βαρουφάκης σε χρήστη του Twitter: Είμαι Εβραίος και Ρομά. Γι’ αυτό είμαι Έλληνας

 

Οπαδός του «Ελληνοτουρκισμού» ο Βαρουφάκης – Θέλει να καταργηθούν τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας

 

ΤΙ ΕΙΝ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΩΡΑ Ο Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ «16 ΔΙΣ» ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ 2015;; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ;;

 

Ξεφτιλίζει όλη την Ελλάδα σε τουρκική εκπομπή ο Γ. Βαρουφάκης! Στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σήμερα το άρθρο μου για το σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-γκέιτ»!

 

O Γιάνης Βαρουφάκης στη Λέσχη Μπιλντερμπέργκ!

 

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ: Η ΜΆΣΤΙΞ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ – ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης: Ένας Εξ Ορισμού Πράκτορας

 

Γιάνης Βαρουφάκης «Ξέραμε ότι θα κλείσουν οι τράπεζες»

Ακούστε το ακόλουθο ηχητικό από το 15.00 και μετά όπου ακούμε τον Γιάνη Βαρουφάκη να δίνει μεγάλη….ΚΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ…ΑΙΔΩ!!! Και σύμφωνα με τον ίδιον, όποιος μιλάει εναντίον του Σόρος είναι…«ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΗΣ», ενώ στην πραγματικότητα, όλος ο κόσμος ξέρει που ήταν και ΕΙΝΑΙ οι Εβραίοι που έχουν δημιουργήσει ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΡΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΗΣ», ΚΤΛ.!!!
Ο Βαρουφάκης όχι μόνο έπαιξε το δικο του ρόλο στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδος επι των ημερών του ως ΥΠΟΙΚ, αλλά ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ σχετικά με τα…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ λέγοντας έχει «έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα». ΤΙ «ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ» ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ;; Τι, «καλό» ήταν που κατέστρεψε την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ του;;; «Καλό» ήταν που χειραγωγεί με τα λεφτά του ολόκληρες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο εισαγάγωντας εκεί ριζοσπαστικές κομμουνιστικές ομάδες για την ανατροπή των κυβερνήσεών τους;;
Σε άρθρο του «ΒΗΜΑΤΟΣ» με τίτλο «Τι κρύβουν τα μυστικά ραντεβού Βαρουφάκη με Σόρος – Μπουχάιτ – Πολιτικές ειδήσεις – Το Βήμα Online» αποκαλύπτονται οι μυστικές συναντήσεις Βαρουφάκη και…ΣΟΡΟΣ ενώ ήταν ο Υπουργός Οικονιμικών ο Βαρουφάκης!!!
ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΦΡΙΚΙΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΑ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr