Home Greek News Ερώτηση Δ. Καμμἐνου στη Βουλή: Η ρητορική μίσους που διδάσκεται στα σχολεία της Θράκης εις βάρος της Ελλάδος

Ερώτηση Δ. Καμμἐνου στη Βουλή: Η ρητορική μίσους που διδάσκεται στα σχολεία της Θράκης εις βάρος της Ελλάδος

by _
0 comment 147 views

Ερώτηση Δημήτρη Καμμἐνου στη Βουλή: Η ρητορική μίσους που διδάσκεται στα σχολεία της Θράκης εις βάρος της Ελλάδος

Με αφορμή το πρόσφατο άρθρο με τίτλο «Ετοιμάζονται κάποιοι για τζιχάντ στην Θράκη;», σας παρέχουμε πλέον την σχετική ερώση που έκανε ο κ Δημήτρης Καμμένος στην Βουλή για το ίδιο θέμα….

                 27.08.18

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ:  Τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.           

ΘΕΜΑ: Η ρητορική μίσους που διδάσκεται στα σχολεία της Θράκης.

Κύριε Υπουργέ,

Στην μειονοτική κοινωνία της Θράκης, συγκεκριμένα στο Πομακοχώρι Γλαύκη του Νομού Ξάνθης, στήνεται ένα εργαστήρι πολιτικής, μέσω του οποίου επιχειρείται η σύσταση τειχών μεταξύ των εθνοτήτων και των θρησκευτικών κοινοτήτων.

Η εικόνα που εμφανίζεται κατωτέρω, είναι η τρανή απόδειξη της προσπάθειας αυτής. Πρόκειται για σχολική καλοκαιρινή εκδήλωση μαθητών σχολείου της Γλαύκης, στην οποία μικρά παιδιά «εφορμούν» με σπαθιά εναντίον των «γκιαούρηδων» με σκοπό να τους κατασφάξουν. 

Είναι αδιανόητο  να προκαλείται με τέτοιο τρόπο το κοινό αίσθημα κάθε ευσεβούς πιστού Χριστιανού, καθώς πρόκειται για ξεκάθαρη ασέβεια εναντίον της Ορθοδοξίας μας. Φαίνεται μάλιστα πως η Κυβέρνηση εγκρίνει και ενδεχομένως προστατεύει παράλληλα την δράση εναντίον του Έθνους, διότι όπως ανέφερε με ανάρτησή του στις 24.08.2018 στην προσωπική του σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», ο ίδιος ο κ. Ερκάν Αζίζογλου, Ιμάμης της Ξάνθης που υπάγεται στον ψευδομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, επιβεβαίωσε ότι παρευρέθη και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ στην εν λόγω εκδήλωση.

Ο κ. Ζειμπέκ μάλιστα με ξεχωριστή ανάρτησή του στο ίδιο μέσο, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του, ανήρτησε φωτογραφία επί της οποίας αναφέρει επί λέξει ότι: «Τα παιδιά στην Γλαύκη ανέβασαν μια θεατρική παράσταση το οποίο συμβολίζει το τέλος τις ειδωλολατρείας και την αρχή του Ισλάμ στην Μέκκα».

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε:

  • Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπετε να λαμβάνουν χώρα επί ελληνικού εδάφους τέτοιες ακραίες εκδηλώσεις και μάλιστα από μαθητές σχολείων της μειονότητας που καταφέρονται κατά του Χριστιανισμού; Εγκρίνετε αυτού του είδους τις πρακτικές; Συμφωνείτε με την μέθοδο ψυχαγωγίας των παιδιών να κατασφάζουν τους άπιστους γκιαούρηδες σε σκηνή ελληνικού σχολείου, ειδικά στα ξεχασμένα Ποκαμοχώρια;
  • Διαβλέπετε τον υφιστάμενο κίνδυνο της πόλωσης που επικροτείται, με την διδασκαλία και την καλλιέργεια του μίσους και βίας ήδη από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και μάλιστα με γραφική απεικόνιση; Πώς αντιδράτε σε αυτό; Πώς θα ενεργήσετε για να τον καταστείλετε;
  • Θα λάβετε δραστικές ενέργειες προκειμένου να επιβληθούν πειθαρχικές ποινές στους διοργανωτές και στους εμπνευστές της συγκεκριμένης εκδήλωσης και παρόμοιων αυτής;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Δημήτριος Κ. Καμμένος, Ανεξάρτητος  Βουλευτής Β’ Πειραιώς

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr