Home Greek News Φωτιά στην Κερατέα – Μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική

Φωτιά στην Κερατέα – Μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική

by _
0 comment 110 views

ΠρωτοΘέμα – Φωτιά στην Κερατέα – Μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική

GreekNewsOnDemand.com: Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!…

-Γράφει το ΠρωτοΘέμα…

Σταμάτησαν τις ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα  – Παραμένουν στην περιοχή  10 οχήματα με 25 πυροσβέστες –  Δεύτερο μέτωπο φωτιάς στα Καλύβια…

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κερατέα,  στην περιοχή Μητροπήσι, του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει αμπέλια και πεύκα, κοντά στο παλιό δρόμο Κερατέας – Αναβύσσου, όπου βρίσκονται αρκετά διάσπαρτα σπίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί να απειλείται κάποιο από αυτά. Ωστόσο, στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι γι΄αυτό κινητοποιήθηκε άμεσα μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 10 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Ρίψεις νερού, πραγματοποίησαν νωρίτερα δυο ελικόπτερα, ενώ πάνω από την φωτιά πετούσε και ένα συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής. Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι η εικόνα στο μέτωπο της φωτιάς ήταν, σύμφωνα με την πυροσβεστική καλύτερη, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα.

Δεύτερο μέτωπο φωτιάς είναι σε εξέλιξη στα Καλύβια, όπου σύμφωνα με την πυροσβεστική, καίει αγροτοδασική έκταση.  Για την κατάσβεσή της στο σημείο βρίσκονται 6 οχήματα με 15 πυροσβέστες.

Πηγή του άρθρου  >> https://www.protothema.gr/greece/article/813932/fotia-stin-keratea-megali-kinitopoiisi-tis-purosvestikis/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!….

Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!

Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr