Home Greek News Ο Κοτζιάς, στις 13 Σεπτ., στα Ιεροσόλυμα να δει τον ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Νετανιάχου που χτύπησε τις ΗΠΑ την 11η Σεπτ.!

Ο Κοτζιάς, στις 13 Σεπτ., στα Ιεροσόλυμα να δει τον ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Νετανιάχου που χτύπησε τις ΗΠΑ την 11η Σεπτ.!

by _
0 comment 196 views

Ο Κοτζιάς, στις 13 Σεπτ., στα Ιεροσόλυμα να δει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Νετανιάχου που χτυπησε τις ΗΠΑ την… 11η Σεπτ. του…2001…!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ την την εγγύτητα των ημερομηνιών…

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Βράβευση του Νίκου Κοτζιά ΛΟΓΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο που «χτύπησαν» τις ΗΠΑ την 11η Σεπτ. του ’01…!!!»


GreekNewsOnDemand.com, Βράβευση του Νίκου Κοτζιά από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο που έβαλαν φυλακή τη Χρυσή Αυγή και που «χτύπησαν» τις ΗΠΑ την…11η Σεπτ. του ’01…!!! | #ΝίκοςΚοτζιάς #ΠαγκόσμιοΕβραϊκόΣυμβούλιο #Ελλάδα#Μακεδονία

Ανοίξτε τον ήχο στο παρακάτω πλέιγερ….


Ο Κοτζιάς στις 13 Σεπτεμβρίου στα Ιεροσόλυμα – Θα συζητήσει με τον Νετανιάχου θέματα της συμμαχίας μας

 

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του ΙσραήλΜπέντζαμιν Νετανιάχου θα έχουν στις 13 Σεπτεμβρίου οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).

Οι Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβούν στο Ισραήλ στο πλαίσιο της τριμερούς συμμαχίας Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη συνεργασία αυτή.

Η συνάντηση είχε καθορισθεί εδώ και καιρό.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε πραγματοποιηθεί στην Κύπρο συνάντηση των Υπουργών Άμυνας των τριών χωρών.

Προφανώς και θα συζητηθούν οι επικείμενες γεωτρήσεις της ExxonMobil στην κυπριακή ΑΟΖ και τι στάση θα κρατήσει η συμμαχία μας εάν η Τουρκία επιχειρήσει να προκαλέσει στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Κοτζιάς στις 13 Σεπτεμβρίου στα Ιεροσόλυμα – Θα συζητήσει με τον Νετανιάχου θέματα της συμμαχίας μας

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr