Home Greek News Εν χρήσει από το 2010 τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ σε…μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)! #Φωτιές #Αττική #Μάτι

Εν χρήσει από το 2010 τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ σε…μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)! #Φωτιές #Αττική #Μάτι

by _
0 comment 251 views

Εν χρήσει από το 2010 τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ σε…μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)! – #Φωτιές #Αττική #Μάτι

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 15.05 | 02 Αυγ. 2018

Λοιπόν, επειδή υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που τα αμφηβητούν ολ᾽αυτἀ, λέγοντας βλακείες ΑΒΑΣΙΜΕΣ ότι αυτά που δημοσιεύουμε είναι «ψευδείς ειδήσεις», “fake news,” κτλ. -γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά ότι…ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ, όπως ΚΙ ΕΜΕΙΣ!-– ιδιαίτερα όσον αφορά τη ΔΗΘΕΝ –κατ᾽αυτούς!— μη δυνατότητα των αμερικανικών ΜΕΑ (ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, UAV, drones, δηλ.) να εκτοξεύσουν δέσμες λέιζερ ώστε να χτυπήσουν στοχευμένες περιοχές της γης από ψηλά προκαλώντας έτσι τεράστιες ζημιές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να προκαλέσουν φωτιές φυσιολογικές (κάτι το όποιο βλέπουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην περίπτωση των ΕΔΩ φωτιών), τους παρουσιάζουμε τα εξής απογοητευτικά για τα δικά τους….FAKE NEWS….

Σύμφωνα με το σάιτ defenseone.com, με ημερ. 19 Ιαν. 2018, διαβάζουμε τα εξής απίστευτα όσον αφορά τα drones των Αμερικανών που έρχονται να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ 100 τοις 100 αυτά που έχουν ήδη γράψει για τα ύπαρκτα αίτια πίσω από τις φωτιές εδώ στην Ελλάδα που έλαβαν χώρα από την Κινέτα μέχρη Νέα Μάκρη, μιλάμε δηλαδή για…15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική!!!

Ο στρατός έχει επιδιώξει να βρει έναν τρόπο για να βγάλει τους βαλλιστικούς πυραύλους στην ευάλωτη φάση ώθησης….Το Πεντάγωνο πέρασε 16 χρόνια και 5 δισεκατομμύρια δολάρια κατασκευάζοντας το Airborne Laser, ένα βαρέως τροποποιημένο αεροσκάφος Boeing 747 με ένα βολβώδες χημικό λέιζερ στη μύτη του. Το 2010, πυροβόλησε ένα βλήμα σε μια δοκιμή.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ??? Ήδη από το…2010 -παρακαλώ!– τα χρησιμοποιούν αυτά τα drones που είναι εξοπλισμένα με…ΛΕΙΖΕΡ!!! Αυτό είναι αφηριωμένο σε όλους τους…ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣ εκεί έξω. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί αυτά τα αεροσκάφη μπορούν να πετάξουν χωρίς να… εντοπιστούν.

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας και θα καταλάβετε ότι ήταν όντως τέτοιου είδους όπλα λέιζερ των Αμερικανών που ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΜΟΝΟ οι επιπτώσεις των φωτιών εδώ τα λένε ΟΛΑ, επιπτώσεις που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ να έχουν να προκληθεί από φωτιές φυσιολογικές, αλλά τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ. Οι λιωμένες ρόδες ΑΛΟΥΜΙΝΟΥ και ΜΕΤΑΛΟΥ λένε ΠΟΛΛΑ, κάτι το οποίο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει από φωτιές συνηθισμένες…

Δείτε επίσης τα παρακάτω βίντεο και εικόνες. Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» τα είχαμε προβλέψει ΟΛΑ ήδη από το Νοεμ. του….2017….

 


ΔΕΙΤΕ το σάιτ Αllnewz.gr να δυσφημεί το δικό μας χάριν των συμφερόντων των ΗΠΑ που μόλις χτύπησαν την ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ(Βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Θα μας πει κάποιος τι γύρευε το αεροπλάνο το εξοπλισμένο με laser στην Ελλάδα από τις 24 του μήνα;

15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα

Έχουν την εύλογη δυνατότητα άρνησης χρήσης των ίδιων όπλων ΛΕΙΖΕΡ με τα οποία χτύπησαν την Ελλάδα!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΡΙΚΗ στο ΜΑΤΙ. Στην καρδιά της φωτιάς.

Μια απλή επιστημονική μελέτη που ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ την όλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον της Ελλάδος με τις…ΦΩΤΙΕΣ! – #Μάτι #Ραφήνα

Μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα που διεσώθη από τις φωτιές “ως δια…ΠΥΡΟΣ”…!!!…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ..ΛΕΙΖΕΡ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΝΕ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ..;;;!!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΒΑ-ΤΕ?! Χρησιμοποιούνται για την εκτόξευση δεσμών ΛΕΙΖΕΡ!!!

Σας είχαμε προειδοποιήσει για ολ αυτά το Νοεμ. και Δεκ. του 2017!!! Διαβάστε το εδω >> https://greeknewsondemand.com/…/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%C…/

Δείτε τώρα τα βίντεο!….

https://www.youtube.com/watch?v=paCngCXLzmE

https://www.youtube.com/watch?v=Q6y2d9usXkc

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε κατοίκους της πόλεως Σάντα Ρόσα να τρέπονται εις φυγήν από τις φωτιές που είχαν ξεσπάσει εκεί το Οκτ. του 2017 και δίπλα τους….ΔΕΣΜΕΣ ΛΕΙΖΕΡ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ….!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Slg8p0zWJa8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr