Home Greek News Αίσχος της ΝΔ ! Υπερψήφισε το νόμο της κυβέρνησης για την κατεδάφιση των ακινήτων των Πυροπαθών στο Μάτι. Πρώτα μας καίνε ζωντανούς και μετά υφαρπάζουν τις περιουσίες μας !

Αίσχος της ΝΔ ! Υπερψήφισε το νόμο της κυβέρνησης για την κατεδάφιση των ακινήτων των Πυροπαθών στο Μάτι. Πρώτα μας καίνε ζωντανούς και μετά υφαρπάζουν τις περιουσίες μας !

by _
0 comment 235 views
Κοροϊδεύουν τον κόσμο ο Αλέξης με τον Κούλη !Ενώ τα έχουν βρει σε όλα !

Αίσχος της ΝΔ ! Υπερψήφισε το νόμο της κυβέρνησης για την κατεδάφιση των ακινήτων των Πυροπαθών στο Μάτι. Πρώτα μας καίνε ζωντανούς και μετά υφαρπάζουν τις περιουσίες μας !

Αλητεία της κυβέρνησης που αποτελείται από μια συμμορία αναρχικών, και τις αξιωματικής αντιπολίτευσης που ηγείται ένας άλλος γνωστός απόγονος εφιαλτών της οικογένειας που συμμετείχαν στην καταστροφή της Ελλάδος από το 1974 δεν έχει τέλος !

Ο Κούλης Μητσοτάκης και η συμμορία του, παριστάνουν τους άλλους σωτήρες της Ελλάδος που ουκ ολίγες φορές πέρασαν από την κυβέρνηση κατεδαφίζοντας και καταστρέφοντας τον τόπο, υπερψήφισαν τον νόμο της κυβέρνησης που επιτρέπει στην άμεση κατεδάφιση των περιουσιών των Πυρόπληκτων ως αυθαίρετων, ενώ ως γνωστόν στην Ελλάδα ουσιαστικά δεν υπάρχουν αυθαίρετα καθώς όλες οι κυβερνήσεις κατά καιρούς ψήφιζαν νόμους και τροπολογίες με τις οποίες έδιναν το δικαίωμα ρύθμισης αυθαιρέτων με πληρωμή αρκετά ακριβών τελών ή παράβολων.
Αφού άρμεγαν τους πολίτες με τέλη αυθαιρέτων, τώρα ψηφίζουν τον νόμο με τον οποίον κατεδαφίζουν ακίνητα που οι ίδιοι είχα νομιμοποιήσει στο παρελθόν, μάλιστα πρώτη εξ αυτών η ΝΔ ακόμα επί του Καραμανλή με σχετικούς νόμους και ΦΕΚ ρύθμισης αυθαιρέτων είχε προβεί στις νομιμοποιήσεις των τότε αυθαιρέτων, και τώρα οι ίδιοι αναιρούν τον εαυτόν τους.

Ποια είναι τα συμφέροντα και η αλήθεια πίσω από τροπολογία για την κατεδάφιση των ακινήτων μιας και ως γνωστόν η πουλημένη δεξιά και η αριστερά υπηρετούν ξένα ή επιχειρηματικά συμφέροντα.

1. Με την τροπολογία κατεδάφισης των ακινήτων των Πυρόπληκτων απαλλάσσουν τις ασφαλιστικές εταιρείες που είχαν αναλάβει την ασφάλιση των ακινήτων αυτών.
Ένα ακίνητα που βγαίνει αυθαίρετο δίνει την ευκαιρία στην Ασφαλιστική εταιρεία που μέχρι πρότινος το είχε ασφαλίσει ως νόμιμο καθώς ήταν ρυθμισμένο με νόμο περί αυθαιρέτων, τώρα να παραιτηθεί από την αποζημίωση λόγο νέου νόμου που τα θεωρεί αυθαίρετα και προβαίνει στην κατεδάφιση των.
Ταυτόχρονα οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να ζητήσουν την ολική ή μερική απαλλαγή αποζημίωσης ακόμα και άλλων ασφαλιστικών παροχών, όπως ασφάλισης Ζωής, Ατυχήματος από Πυρκαγιά κ.λπ καθώς ο ασφαλισμένος ήταν σε αυθαίρετο κτίριο ή διέμενε σε δασική έκταση.
( Ως γνωστόν στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες είτε είναι ξένες είτε ανήκουν σε τράπεζες που επίσης πέρασαν στα χέρια των ξένων. )

2. Να απαλλάξει το κράτος από την υποχρέωση ουσιαστικής αποζημίωσης των Πυρόπληκτων και και των περιουσιών των και ΟΧΙ θεατρινισμούς ή με ψήφιση νομοσχεδίων που δίνουν μερικά επιδόματα ή μερικά πετακοσάρικα, σε ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί έχασαν τα μέλη των οικογενειών τους, ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες, συγγενείς φίλοι και έζησαν έναν ακήρυχτο πόλεμο εξ αιτίας της δολοφονικής ανευθυνότητας των κυβερνώντων που θα στοιχειώνει για πάντα την μετέπειτα ζωή τους.

3. Να ανοίξει τον τρόμο της υφαρπαγής των περιουσιών των Πυρόπληκτων στα καμμένα έτσι ώστε αυτές οι εκτάσεις με μια μελλοντική τροπολογία να περάσουν στα χέρια ξένων εταιρειών που ελέγχουν τα καζίνο στην Ελλάδα, είτε μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων που θέλουν τα φιλέτα.

4. Να απαλλάξει από την ευθύνη τους ημέτερους πολιτικούς ανεύθυνους καθώς πλέον η ευθύνη θα μεταφέρετε στον Πυρόπληκτο που βρέθηκε παράνομα σε δασική έκταση και ΟΧΙ υπεύθυνο πολιτικό απατεώνα και απατεώνα κράτος που πληρώθηκε αδρά από τα αυθαίρετα μέσω των ταχτοποιήσεων, έλαβε εκατομμύρια ευρώ σε τέλη ταχτοποίησης, πληρώθηκαν οι πολεοδομικές υπηρεσίες μηχανικοί, οι Δήμοι λάμβαναν τα δημοτικά τέλη, η ΔΕΗ η ΕΥΑΘ μέχρι η ΕΡΤ πληρωνόταν από τους Πυρόπληκτους, και αφού άρμεξαν για δεκαετίες τους ανθρώπους τους έκαψαν ζωντανούς και με νόμους εκτρώματα υφαρπάζουν τις περιουσίες τους !

Να σημειωθεί ότι όλα τα κόμματα πλην 2 κομμάτων υπερψήφισαν τον παραπάνω νόμο κατεδάφισης των περιουσιών των Πυρόπληκτων, πλην της Χρυσής Αυγής που καταψήφισε και του ΚΚΕ που δήλωσε “Παρόν”

Η ψήφιση του παραπάνω νόμου είναι ένα δείγμα ποια είναι η αξιωματική αντιπολίτευση που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, το ίδιο αντίγραφο του συστήματος !

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr