Home Greek News Έχουν την εύλογη δυνατότητα άρνησης χρήσης των ίδιων όπλων ΛΕΙΖΕΡ με τα οποία χτύπησαν την Ελλάδα!

Έχουν την εύλογη δυνατότητα άρνησης χρήσης των ίδιων όπλων ΛΕΙΖΕΡ με τα οποία χτύπησαν την Ελλάδα!

by _
0 comment 172 views

Έχουν την εύλογη δυνατότητα άρνησης χρήσης των ίδιων όπλων ΛΕΙΖΕΡ με τα οποία χτύπησαν την Ελλάδα οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ της ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ..!!!…

ΘΑ ΒΓΕΙ όμως ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και θα το πάρει χαμπάρι ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, όπως ήδη γίνεται εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ και αλλού…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Αθήνα | 13.12 | 01 /08/2018

Στο χθεσινό μου άρθρο για τις εν Αττική φωτιές με τίτλο «15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!!» έγραψα τα εξής που τα λέει ΟΛΑ ….

Στο σχέδιο κατευθυνόμενης ενέργειας του 1984, η SDI (Strategic Defense Initiative, Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία) περιελάμβανε την ανάπτυξη συστημάτων ATP / FC για μελλοντικά όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας συστημάτων για την παρακολούθηση ενός στόχου σε μια περιοχή μέχρι 3.000 μίλια μέσα σε μια διάμετρο περίπου 4 ιντσων. Ένας άλλος ήταν να δημιουργήσει έναν αλγόριθμο υπολογιστή για να χειριστεί το ATP / FC τουλάχιστον 100 ταυτόχρονων στόχων με ρυθμό τουλάχιστον δύο βολών ανά δευτερόλεπτο και να διεξάγει στη συνέχεια αξιολόγηση ζημιών σε καθένα από αυτούς … προσφέρει στον στρατό και την επιβολή του νόμου την εύλογη δυνατότητα άρνησης της χρήσης τους (plausible deniability). (πηγή)

Η εύλογη δυνατότης αρνήσεως χρήσεως είναι η ικανότης των ανθρώπων (τυπικά ανώτερων υπαλλήλων σε επίσημη ή ανεπίσημη αλυσίδα διοίκησης) να αρνούνται τη γνώση ή την ευθύνη για οποιεσδήποτε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ενέργειες που διαπράττουν άλλοι σε οργανωτική ιεραρχία λόγω ελλείψεως αποδεικτικών στοιχείων που να επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους, ακόπη κι αν ενεπλάκησαν προσωπικά σε ή αγνοούσαν τουλάχιστον τις ενέργειες.

Μπορούν δηλαδή να ΑΡΝΗΘΟΥΝ νομικά ότι χτύπησαν καν οποιονδήποτε στόχο τους…ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ, κτλ.!!!

Διαβάστε τώρα το υπόλοιπο άρθρο στο παρακάτω λινκ!,…

15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr