Home Greek News ΕΚΑΤΑΚΤΟ: Τζανακοπουλος: Η κυβέρνηση προβαίνει ΑΜΕΣΑ σε 3.185 κατεδαφίσεις στις καμμένες περιοχές.

ΕΚΑΤΑΚΤΟ: Τζανακοπουλος: Η κυβέρνηση προβαίνει ΑΜΕΣΑ σε 3.185 κατεδαφίσεις στις καμμένες περιοχές.

by _
0 comment 68 views

ΕΚΑΤΑΚΤΟ: Τζανακοπουλος: Η κυβέρνηση προβαίνει ΑΜΕΣΑ σε 3.185 κατεδαφίσεις στις καμμένες περιοχές.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ!!! 

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/907596692779720/

-του Ιωάν. Κουντούρη | Αθήνα | 21.41 |  31 Ιουλ. 2018

Πριν από λίγο, ο εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑΝΕΛ θα προβεί σε 3.185 κατεδαφίσεις αυθαίρετων σπιτιών!
Είπε στο ΕΡΤ 1  ότι θα αρχίσουν άμεσα οι μπουλντόζες με δικαιολογία τα αίτια τον εγκλωβισμό των θυμάτων.
Παράλειψε βέβαια να αναφερθεί στο γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμη μετρήσει όλους τους αγνοούμενους νεκρούς που ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρίσκονται σε όλη αυτήν καμένη περιοχή της Αττικής….!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΠ’Ό,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!
Σύμφωνα με το σάιτ alphafreepress.gr διαβάζουμε…

Νέα ενημέρωση για τις φωτιές πραγματοποιήθηκε από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

 

«Υπάρχει μία προσπάθεια να κατηγορηθεί η κυβέρνηση για απόκρυψη νεκρών. Οι νεκροί δεν αποκρύπτονται. Για να ενημερώσει η κυβέρνηση πρέπει να έχει διασταυρωμένες πληροφορίες. Αυτό ακριβώς κάναμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Και συνέχισε: «Ο κ. Πολάκης δεν είπε πως χρειάζεται σφραγίδα του ιατροδικαστή, είναι διαστρέβλωση της δήλωσης. Οι πληροφορίες έρχονταν από διαφορετικές υπηρεσίες και έπρεπε να διασταυρωθούν, να υπάρξει σαφής εικόνα. Μόλις επιβεβαιώθηκαν, εγώ ο ίδιος στις 2:30 είπα για 20 νεκρούς».

 

Όσο αφορά στις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, απάντησε: «Για τα 2.500 αυθαίρετα σε δασική έκταση και τα 685 στον αιγιαλό αφορούν την Αττική. Στόχος είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να αποφευχθούν στο μέλλον φυσικές καταστροφές. Η προτεραιοποίηση της λίστας προχωράει. Θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο για να προστατέψουμε την Αττική και τη χώρα από μία αντίστοιχη μελλοντική καταστροφή».

Για τις καταγγελίες του Μπουρνούς για πλαστογράφηση εγγράφων, εξήγησε το εξής: «Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική είναι πως μέσα σε ελάχιστο χρόνο δεν ήταν δυνατή η απομάκρυνση κατοίκων από έναν οικισμό με 15.000 κατοίκους. Στο πλαίσιο της διάσωσής τους, η Πυροσβεστική έκανε εισήγηση. Δεν πρέπει ακόμα να καταλογίσουμε ευθύνες στον οποιοδήποτε. Εγώ δεν είμαι δικαστής ή διαιτητής. Θα καταλογιστούν οι σχετικές ευθύνες εάν και εφόσον υπάρχουν».

 

Tέλος, για τις καταγγελίες στη συνέντευξη Μητσοτάκη, σχολίασε: «Έχει πολύ συγκεκριμένες ευθύνες, ήταν κομμάτι του πολιτικού προσωπικού που κυβερνούσε γιοα 40 χρόνια. Μπορείτε να ελέγξετε την προσωπική του ιστορία για να δείτε αν διόρισε κολλητούς. Σε σχέση με τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μετέφεραν την ημερομηνία για τη νομιμοποίηση. Επί των ημερών μας δεν έχει δοθεί η δυνατότητα νομιμοποίησης ούτε ενός παραπάνω αυθαιρέτου σε σχέση με τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Και τέλος, δείτε το ακόλουθο βίντεο να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ….

Κυριάκος Βελόπουλος – Κόντρα & Ρήξη 25/7/18 ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ; ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΣΚΥΛΕΥΣΟΥΝ;

http://www.alphafreepress.gr/%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%B4/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr