Home Greek News Θρασύς και ανάλγητος ο Κουρουμπλής για την τραγωδία: Ας μην είμαστε υπερβολικοί! ΒΙΝΤΕΟ

Θρασύς και ανάλγητος ο Κουρουμπλής για την τραγωδία: Ας μην είμαστε υπερβολικοί! ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 135 views

Θρασύς και ανάλγητος ο Κουρουμπλής για την τραγωδία: Ας μην είμαστε υπερβολικοί! ΒΙΝΤΕΟ

Στους 80 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από την πρωτοφανή εθνική τραγωδία με τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, αλλά στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση όχι μόνο ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ κανείς, αλλά παραμένουν θρασείς και ανάλγητοι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του παλιοπασόκου και νυν υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κουρουμπλή, ο οποίος μετά το περσινό φιάσκο με την πετρελαιοκηλίδα, έδειξε για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της απάθειας και της αναλγησίας.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τα θύματα της τραγωδίας, τους αγνοούμενους και την αγωνία του κόσμου απάντησε με το κυνικό: “Ας μην είμαστε υπερβολικοί“!

Επέμενε μάλιστα ότι οι αγνοούμενοι είναι λίγοι και ότι δεν είναι δεκάδες, την στιγμή που οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για 40 συνανθρώπους μας. 

Τον παραδίδουμε στην χλεύη του Λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasus-kai-analghtos-o-kouroumplhs-gia-thn-tragwdia-as-mhn-eimaste-uperbol#ixzz5MLnl29k6

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr