Home Greek News Ετσι εκδικείται μία βασίλισσα : Δείχνει στον Τραμπ ποια είναι η θέση του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ετσι εκδικείται μία βασίλισσα : Δείχνει στον Τραμπ ποια είναι η θέση του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 137 views

Ετσι εκδικείται μία βασίλισσα : Δείχνει στον Τραμπ ποια είναι η θέση του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν φαντάζεσθε που τον έβαλε να κάτσει …

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com – Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)» και ΕΚΕΙ θα καταλάβετε το γιατί τον Τράμπ τον ξεφτίλισε έτσι η βασίλισσα!!!

Στις 14 Jul, 2018

Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε ξανά με την συμπεριφορά του κατά την επίσκεψη του στο Λονδίνο.

Αυτή τη φορά έστησε την βασίλισσα 12 ολόκληρα λεπτά , με την 92χρονη βασίλισσα να περιμένει στην αυλή του Πύργου, κάτω από μία τέντα, κοιτώντας δύο φορές το ρολόι της. Το δεύτερο «λάθος» του ζευγαριού ήταν οτι ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα για να την χαιρετήσουν.

 

Το αποκορύφωμα

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να περπατά αμέριμνως, αδιαφορώντας για το πού βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ! Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την ψάχνει, ένω  92χρονη ήταν πίσω του  και του έδειχνε τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει!

Όλη αυτή η »απρεπής» συμπεριφορά του Αμερικάνου Προέδρου , ο οποίος φαίνεται να παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο πολλές φορές έχει σχολιαστεί αρνητικά από τον βρετανικό τύπο,  που άλλοτε με χιουμοριστικό τρόπο και άλλοτε με οργή επιτίθενται στο ζεύγος.

Η άφιξη του ζεύγους Τραμπ στο κάστρο του Γουίνδσορ

https://www.youtube.com/watch?v=lR3ad7cyFIQ

Πηγή >>

https://www.crashonline.gr/slider/1188906/etsi-ekdikeitai-mia-vasilissa-deichnei-ston-tramp-poia-einai-i-thesi-tou-fotovinteo/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!….

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr