Home Greek News Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ, που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ, που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!

by _
0 comment 496 views

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (IRS), που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!

ΚΑΛΗ…ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ…ΟΜΩΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΑΝ…ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ….!!!…

LET GO AND BE HAPPY!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

__________________________

-του Ιωάν. Κουντούρη | Αθήνα | 14:54 | 15 Ιουλ. 2018 | JohnKountouris.com

ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι μια βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Είναι η μητρική εταιρεία των αμερικανικών υποεταιρειών της Αμερικής με διάφορα ονόματα (τα οποία αλλάζει συνεχώς με την επανένταξη τους). Η εταιρεία ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1868 στην πολιτεία του Delaware ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία και πήρε τον έλεγχο της Επαρχίας της Κολούμπια, όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του District of Columbia του 1871.

Δείτε εδώ πως η ανώνυμη εταιρεία η «THE UNITES STATED OF AMERICA, INC.» έχει καταχωρηθεί στην πολιτεία της Delaware!!!…

Δείτε εδώ πως η εταιρεια «THE UNITED STATES OF AMERICA LIMITED» έχει καταχωρηθεί στην…ΣΚΟΤΙΑ και η χώρα προελεύσεώς της ειναι…Η ΑΓΓΛΙΑ!!!…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την πηγή μαζι με τα ΕΓΓΡΑΦΑ για του λόγου το αληθές.

Στο πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)» σας τα εξηγώ ΟΛΑ.

Λοιπόν, εν όψει των ανωτέρω και προτού να μπούμε στο «ψαχνό», διαβάστε επίσης με την ησυχία σας τα παρακάτω άρθρα μας  που αποδειχνύουν και καταδειχνύουν πως όλος ο κόσμος, όλη η γη αποτελεί ένα μεγάλο…«ΤΣΙΦΚΛΙ» αυτών των παντοδύναμων οικογενειών…

Στο άρθρο μου με τίτλο «Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!» εξηγώ πως η Αμερική παραμένει μέχρι σήμερα…ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ και ότι οι ΗΠΑ δεν απελευθερώθηκαν ΠΟΤΕ από την Αγγλία, λειτουργώντας σήμερα όχι σαν «κυβέρνηση» τυπική, προς όφελος του λαού, αλλά ως…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ των προαναφερόμενων σκοτεινών δυνάμεων! Ολα τα παραπάνω άρθρα μου τα εξηγούν όλα. ΜΕΓΑΛΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ αυτή η ιδέα μιας «δημοκρατίας» που δήθεν έχουμε εδώ στις ΗΠΑ! Το ΙΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση της…ΕΛΛΑΔΟΣ (πατήστε εδώ) και μερικές από τις δικές μου αποκαλύψεις επ’αυτού έχουν φθάσει ακόμη και στον Άρειον Πάγον μέσω της δικαστικής υποθέσεως της κας Βενετίας Κάτζιας που έχει μυνήσει τόσο την Ελληνική όσο και την Γερμανική κυβέρνηση για το γεγονός ότι λειτουργούν και οι δύο ως ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ και ότι αυτό καθ’εαυτό είναι λόγος για τον οποίον πρέπει όλα τα Μνημόνια να…ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ διότι έγιναν έτσι με…ΔΟΛΟ εις βάρος του ελληνικού λαού!

Όποιοι θέλει μπορεί να ψάξει για περαιτέρω αποδείξεις για όλ’αυτά στο σάιτ Dun & Bradstreet. ΔΕΙΤΕ την έρευνα που έκανε ένας ερευνητής σε αυτό σάιτ χρησιμοποιώντας τις λέξεις “United States Supreme Court” (δηλ., Ανώτατον Δικαστήριον των ΗΠΑ) για να δεί εάν και αυτός ο κλάδος της Ομοσπονδιακής κυβερνήσεως των ΗΠΑ λειτουργεί ως…ΑΝΥΝΩΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή όχι. Τα αποτελέσματα ΣΟΚΑΡΟΥΝ:

Στο άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!», σας αποκαλύπτω το γεγονός ότι τόσο το Υπουργείο των ΗΠΑ όσο και το Υπ. Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του…ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ και του….ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ κι ότι έχουν ιδρυθεί…ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, αλλά στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές όπου μαθαίνουμε ότι το IRS λειτουργεί ως μια άλλη «κρστική υπηρεσία» υπό το ψευδώνυμο «Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms» (Γραφείο αλκοόλ, καπνού και πυροβόλων όπλων)…

Η παρακάτω ερευνητική εργασία τα αποδειχνύει όλα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ το παρακάτω κυβερνητικό έγγραφον που καταδειχνύει πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) υπάγεται εις το Υπο….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!! Ο γράφων την ερευνητική εργασία είναι της γνὠμης πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) ΔΕΝ υπάγεται εις το Υπουργείον Οικονομικών, αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμη πως κι το ΥΟΙΚ είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! Πάντως, το παρακάτω απόσπασμα του μας βοηθάει στο να καταδείξουμε πως ΚΙ ΤΑ ΔΥΟ ψευτο-«υπουργεία» της Αμερικανικές κυβερνήσεως αποτελούν…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και το ένα υπάγεται στο άλλο…

Στο παρακάτω απόσπασμα, βλέπουμε πως το Υπουργείο Οικονομικών του Πουερτο Ρίκο υπάγεται στις…ΗΠΑ και αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!….

Κι ήταν το ΨΕΥΤΟ-Υπουργείο Εσωρερικών Εσόδων (IRS, Internal Reveue Service) που διέταξε στην προδοτική κυβέρνηση του…ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ να εντάξει και τον….ΕΝΦΙΑ στο σύνολο των …ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ που πληρώνει ΑΔΙΚΑ ο Ελληνικός λαός εδώ και χρόνια!!! Κάτι το οποίον μας υποσχέθηκαν ότι θα καταργούσαν ο Άλεξ χωρίς…ΤΣΙΠΑ κι ο…ΜΠΟΥΛΗΣ ο…ΜΕΓΑΣ. Έτσι δεν είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;; ΟΛΑ τα ελληνικλα ΜΜΕ σχολιάσαν αυτό, λέγοντας ότι ήταν το IRS που είπε στον Σαμαρά να ιδρύσει τον ΕΝΦΙΑ! Το IRS ανήκει στο ψευτο-Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ που λειτουργεί κρυφά, και κάτω από τη μύτη μας, και ως το…Δ.Ν.Τ. που ελέγχει το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Δείτε τη σελίδα 4 των ακόλουθων εγγράφων που προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο της πολιτείας του Delaware (Ντελαγουέρ) όπου το IRS έχει καταγραφεί ως…ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! Για ΟΛΕΣ όμως τις αποδείξεις για αυτό, διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΙ Ο….ΕΝΦΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ…ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΜΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ….ΔΝΤ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….!!!….

Στο άρθρο μου με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!» σας εξηγώ ότι στην πολιτεία Ντελαγουέρ γίνονται εδώ και χρόνια οι μεγαλύτερες…ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ σε όλες τις ΗΠΑ…

UNITED STATES OF AMERICA, INC DELAWARE-CORPORATION from Rauthschild, Chua & Associates, LTD

Στο παρακάτω βίντεο, ακούμε τον πρώην μεγάλο πράκτορα του IRS, Ed Banister, να μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι οι φόροι στη Αμερική είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ 100 τοις 100!!!

Τέλος, στα παρακάτω έγγραφα μεγάλης δικαστικής υποθέσεως στις ΗΠΑ, το…ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ (Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) λέγει εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ό,τι, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι το IRS είναι κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ….!!!… 

 

Πηγή των εγγράφων http://thematrixhasyou.org/affidavit-updated/attachment-s-u.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr