Home Greek News Δούρου για νέες πλημμύρες: «Φταίει η κλιματική αλλαγή». ΟΧΙ ΒΡΕ. Είναι η…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δούρου για νέες πλημμύρες: «Φταίει η κλιματική αλλαγή». ΟΧΙ ΒΡΕ. Είναι η…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

by _
0 comment 107 views

Δούρου για νέες πλημμύρες: «Φταίει η κλιματική αλλαγή». ΟΧΙ ΒΡΕ. Είναι η…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ…ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ…ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΙΔΙΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ….ΓΙΑΤΙ…

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Εν όψει των πρόσφατων πλημμύρων στη Βόρεια Ελλάδα και αυτών της Μάνδρας πέρσι, διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο και μετά το δικό μας άρθρο-αποκάλυψη με τίτλο «ΣΟΚ: Iδού τα προγράμματα γεωμηχανικής & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η….Ελλάδα!!!» για το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν άρδην έτσι στην Ελλάδα, ΟΧΙ λόγω της «κλιματικής αλλαγής» του…Κ@ΛΟΥ, αλλά επειδή υπάρχει ένα μακροχρόνιο σχέδιο…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΒΡΕΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Κι η ακόλουθη φώτογραφία που τράβηξα εγώ πριν λίγες μέρες από τους ουρανούς πάνω από τον Χολαργό είναι μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ αυτού, μιας και…ΕΒΡΕΞΕ ΠΟΛΥ ΕΔΩ τις τελευταίες ημέρες. Οι χημικές ουρές αυτές προορίζονται μόνο και μόνο για ένα πράγμα: ΤΗΝ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ (τροποποίηση των καιρικών συνθηκών) ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! Όταν σας λένε για την «κλιματική αλλαγή» εννοούν την…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ μιας και…ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ…ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕΝΑ!!! 

ΟΜΩΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ…ΑΜΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΛ’ΑΥΤΑ!!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;

ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΝΩΨΙΖΩ ΟΛΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=CyXNjl2XSZg


Πηγές της Περιφέρειας Αττικής τοποθετούνται για τις νέες καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα. Αποδίδουν τα όσα γίνονται στην περιοχή αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και καταλογίζουν επιλεκτικό καταλογισμό ευθυνών με στόχο την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου.

Όπως αναφέρουν πηγές της Περιφέρειας Αττικής για τις πλημμύρες στη Μάνδρα:

«Μόνο τους τελευταίους μήνες έχουμε πρωτόγνωρα πλημμυρικά φαινόμενα, που σε μεγάλο βαθμό σχετίζονται με το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, π.χ. στη Σαμοθράκη, την Κρήτη, το Βόλο, τη Χαλκιδική και αλλού. Όχι μόνο στη Μάνδρα. Πουθενά ουδείς αναζήτησε ευθύνες στους Περιφερειάρχες Μακεδονίας, Κρήτης, κ.α. Οι ευθύνες αναζητούνται μόνο στην περίπτωση της Αττικής και της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Επιλεκτική ντροπή, επιλεκτικός καταλογισμός ευθυνών».

Και συνεχίζουν: «Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η έντονη νεροποντή στο δήμο Μάνδρας, το βράδυ της Τρίτης, 26 Ιουνίου, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής τέθηκαν άμεσα, σε πλήρη ετοιμότητα ενώ, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, υπάρχει άμεση επικοινωνία με τη δήμαρχο Μάνδρας. Παράλληλα, η Περιφέρεια, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Πυροσβεστικού σώματος, απέστειλε δύο μηχανήματα έργου για υποβοήθηση του έργου των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.

Σχετικά με την πορεία των έργων στην Παλιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών : τα έργα προχωράνε με ρυθμούς – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα: επτά μήνες ουσιαστικά για νέα χάραξη /μελέτη / σχεδιασμό του δρόμου, ο οποίος μετά από το καταστροφικό φαινόμενο του περασμένου Νοεμβρίου κυριολεκτικά, και χωρίς καμία υπερβολή, είχε μετατραπεί σε κοίτη του ποταμού. Αυτό σήμανε αυτομάτως ανάγκη για νέα χάραξη, νέες μελέτες, νέο σχεδιασμό του δρόμου – που όλα έγιναν με ταχύτατους ρυθμούς, πρωτόγνωρους για τα δεδομένα της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου που εκκρεμούσε από το 2015 δόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση τον Μάρτιο του 2018. Ήδη το έργο έχει δημοπρατηθεί με κατεπείγουσες διαδικασίες, λόγω της σημασίας του, και πλέον, από τις 6 Ιουνίου βρίσκεται υπό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, πρόκειται άμεσα να συμβασιοποιηθεί και αναμένουμε πολύ σύντομα να ξεκινήσουν τα έργα, καθώς έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της επίταξης».

Σε ό,τι αφορά στο αντιπλημμυρικό έργο Αγίας Αικατερίνης – Σούρες, για το οποίο έγινε πολύς λόγος κατά την προηγούμενη καταστροφή, αναφέρουν ότι «ο χαρακτηρισμός των εκτάσεων δόθηκε από το Δασαρχείο, που εκκρεμούσε από τον Ιούλιο του 14, έγινε από το δασαρχείο Αιγάλεω τον Δεκέμβριο του 2017. Στα τέλη Δεκεμβρίου η Περιφέρεια ξεκίνησε την κατεπείγουσα διαδικασία του άρθρου 7α του κανονισμού των απαλλοτριώσεων, που εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο. Συντάχθηκαν οι κτηματολογικοί πίνακες για την απαλλοτρίωση, η Περιφέρεια περίμενε τον υποχρεωτικό έναν μήνα για δημοσίευση σε 2 εφημερίδες και το δημοτικό κατάστημα Μάνδρας, και μετά το Περιφερειακό Συμβούλιο πήρε απόφαση για την απαλλοτρίωση.

Η Περιφέρεια προσέφυγε στο Πρωτοδικείο για τον προσδιορισμό τιμής μονάδας της απαλλοτρίωσης και την άδεια επέμβασης στο χώρο του έργου. Επειδή το δικαστήριο προσδιόρισε τη δικάσιμο για τον Οκτωβρη του 2018, η Περιφέρεια ζήτησε από το Υπουργείο Υποδομών να βγάλει απόφαση επίταξης των εκτάσεων και αναμένει από το υπουργείο την απόφαση αυτή.

Παράλληλα η Περιφέρεια ξεκίνησε το διαγωνισμό απαλλοτρίωσης στις 22 Απριλίου, με την πιο κατεπείγουσα διαδικασία που προβλέπει ο νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις (άρθρο 32γ του ν. 4412/16). Η κατακύρωση έγινε στις 19/6/2018, και ήδη έχει ετοιμαστεί ο φάκελος για το Ελεγκτικό συνέδριο, που θα σταλεί στις 27 Ιουνίου. Η Περιφέρεια δεν θα περιμένει να παρέλθουν οι 10 μέρες για τις ενστάσεις που προβλέπει ο νόμος».

Βίντεο-σοκ από τις χθεσινές πλημμύρες

severe-weather.EU@severeweatherEU

OMG !! Greece – June 26, 2018. Insane flash floods in Mandra, Athens this afternoon! Video by Φωτεινή Βλασακίδου via our partners @Cyclone_Rhodes

  

Πηγή >> [newsit]


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!….

ΣΟΚ: Iδού τα προγράμματα γεωμηχανικής & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η….Ελλάδα!!!

Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ…ΚΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ» ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ…!!!…

Αναφέρει το Greeknewsondemand.Com …

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:37, 12 Σεπτ. 2017 | JohnKountouris.com

Αποκλειστικο: ιδου τα προγράμματα γεωμηχανικης & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η…. Ελλάδα!!! Ιδου το γιατί προκύπτουν φωτιές στην Ελλάδα και παντου: τροποποιουν τον καιρό!!!

Δείτε πρώτα την εκπομπή μου για αυτό. Δείτε μετά τον παρακάτω χάρτη που τα λέει…ΟΛΑ!:

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/734699380069453/

Λοιπόν, σύμφωνα με χάρτη της οργάνωσης etcgroup.org με τίτλο «Προγράμματα Γεωμηχανικής και Πειράματα Τροποποίησης Καιρού», η….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ τυχαίνει να είναι μια περιοχή…HOT SPOT (καυτών σημείων) ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Εν ολίγιοις, η Αμεριναική κυβέρνησις μαζι με πάρα πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει σε προγράμματα…ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙΡΟΥ που συμπεριλαμβάνουν πολλές μεθόδους…ΥΠΟΥΛΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την υγεία ημών τε και του πλανήτου εφ’ης ζώμεν ημείς οι πάντες. Και όλα αυτά στο όνομα του «αγαθού» μας, ενώ στην πραγματικότητα, εν τω ονόματι της υλοποιήσεως των σχεδίων των ελιτιστών προς μίαν Νέα Τάξιν Πραγμάτων–που τυχαίνει να συμπεριλαμβάνει την μείωσιν…ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΞ ΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Η εταιρεία «Weather Modification, Inc. Projects» συνεργάζεται εδώ και χρόνια με πολλές κυβερνήσεις πιολλών χωρών, συμπεριλαμβανομένης αυτής της…ΕΛΛΑΔΟΣ, για την τροποποίησιν…ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. Οπώς μπορείτε να δείτε στα δύο παρακάτω αποσπάσματα, από την δεκ. ’90 και μετά, η Ελληνική κυβέρνησις και το Ελληνικόν Ναυτικόν συμμετέχουν σε τέτοιου είδους προγράμματα εν συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία:

ΚΙ ΕΔΏ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

https://climateviewer.com/2013/10/06/geoengineering-programs-weather-modification-experiments/

https://climateviewer.files.wordpress.com/2013/10/world-of-geoengineering-etcgroup1.png?w=1800&h=1012


Έχουν να κάνουμε εδώ με τους εξής όρους: geoengineering, GREECE, NASA, γεωμηχανική, Ελλάδα, επίπεδη γη, ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑΣΑ, πειράματα τροποποίησης Καιρού, προγράμματα γεωμηχανικης και Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΣΟΚ: Iδού τα προγράμματα γεωμηχανικής & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η….Ελλάδα!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr