Home Greek News Διαδηλώσεις για τη Μακεδονία σε 24 πόλεις

Διαδηλώσεις για τη Μακεδονία σε 24 πόλεις

by _
0 comment 89 views

Διαδηλώσεις για τη Μακεδονία σε 24 πόλεις

https://www.facebook.com/livemediagr/videos/1765381360207292/

Οι διοργανωτές έχουν ταχθεί κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε ονομασία της πΓΔΜ. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων των διοργανωτών, οι διαδηλώσεις αυτές στηρίζονται από τοπικούς δημάρχους, συλλόγους και μητροπολίτες.

Ο λαός, οφείλει να δώσει το παρόν, δυναμικά…
Και με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και στην … ελπίδα πως θα πάρουν αυτή τη φορά το μήνυμα οι κυβερνώντες δωσίλογοι…
ΑΛΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ;;;;

Καλλιόπη Σουφλή 

 

Διαδηλώσεις για τη Μακεδονία σε 24 πόλεις

Σε 24 πόλεις ανά την Ελλάδα δίνουν σήμερα «ραντεβού» στις 19.30 πολίτες που διαμαρτύρονται για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις επί της ονομασίας της πΓΔΜ.

Σε 24 πόλεις ανά την Ελλάδα δίνουν σήμερα «ραντεβού» στις 19.30 πολίτες που διαμαρτύρονται για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις επί της ονομασίας της πΓΔΜΈτοιμοι δηλώνουν και οι διοργανωτές της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» εν όψει των μεγάλων συγκεντρώσεων. 

Οι διοργανωτές έχουν ταχθεί κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε ονομασία της πΓΔΜ. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων των διοργανωτών, οι διαδηλώσεις αυτές στηρίζονται από τοπικούς δημάρχους, συλλόγους και μητροπολίτες.

Ειδικότερα, συλλαλητήρια διοργανώνονται σε κεντρικά σημεία στις εξής περιοχές: Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Πέλλα, Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Σιάτιστα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Θήβα, Χαλκίδα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο και Κω.

Το zougla.gr θα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις και θα μεταδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ειδήσεις, λεπτομέρειες και ζωντανή εικόνα από τις συγκεντρώσεις.

Ναυλώνονται λεωφορεία για τη μετακίνηση του κόσμου

Στο μεταξύ, δεκάδες λεωφορεία έχουν ήδη ναυλωθεί από πόλεις και χωριά της Μακεδονίας προκειμένου να μεταφέρουν τον κόσμο στα σημεία των συγκεντρώσεων. 

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι το μεγαλύτερο μέρος των διαδηλωτών θα μετακινηθεί με Ι.Χ.

Το συντονιστικό των χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι ο κύριος όγκος των μελών του θα βρεθεί στην παλιά Πέλλα.

Τι αναφέρουν οι διοργανωτές

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως στις διαδηλώσεις δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές.

Εκπρόσωπος των διοργανωτών, ο Μιχάλης Πατσίκας, μέλος της επιτροπής, επεσήμανε πως τα μηνύματα για συμμετοχή του κόσμου είναι ήδη πολύ θετικά, εκτιμώντας ότι «οι πλατείες θα κατακλυστούν από πολίτες». Επίσης, μίλησε για τον τρίτο ξεσηκωμό των Μακεδόνων αλλά και όλων των Ελλήνων και σημείωσε ότι «ο λαός είναι έτοιμος και δεν χρειάζεται πολλά για να κατέβει στον δρόμο».

Σημειώνεται πως ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Υπουργείο εξωτερικών της πΓΔΜ, με την οποία καλεί τους πολίτες της που ταξιδεύουν στη χώρα μας να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τα συλλαλητήρια.

Τα συλλαλητήρια έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

https://www.facebook.com/livemediagr/videos/1765446123534149/

Πηγή


 

#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr