Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του ’50 που αναφέρονται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το ΣΤΕΡΕΩΜΑ!

ΒΟΜΒΑ: Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του ’50 που αναφέρονται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το ΣΤΕΡΕΩΜΑ!

by _
0 comment 633 views

Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του 1950 που αναφέρεται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το Στερέωμα (τον Θόλο) που μας καλύπτει από πάνω και που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τρυπήσει…ΚΑΝΕΙΣ!!!

“5 Και είπεν ο Θεός, Γενηθήτω στερέωμα αναμέσον των υδάτων, και ας διαχωρίζη ύδατα από υδάτων…14 Και είπεν ο Θεός, Ας γείνωσι φωστήρες εν τω στερεώματι του ουρανού, διά να διαχωρίζωσι την ημέραν από της νυκτός· και ας ήναι διά σημεία και καιρούς και ημέρας και ενιαυτούς. – Γένεσις 1: 5, 14 

9 Και ανέβησαν επί το πλάτος της γης και περιεκύκλωσαν το στρατόπεδον των αγίων και την πόλιν την ηγαπημένην· και κατέβη πυρ από του Θεού εκ του ουρανού και κατέφαγεν αυτούς. – Αποκάλυψις 20.9

H Επίπεδη Γη: Μια επανάσταση που μας δείχνει την…ΟΔΟ

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.08μμ | 24 Μάιου 2018 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με το κορυφαίο ακαδημαϊκό σάιτ Perseus.edu που διαθέτει έναν «θησαυρό» ελληνικών κλασικών ερευνών, η λέξις στερέωμα σημαίνει…

στερέωμα 1 στερεόω

a solid body, foundation: metaph. steadfastnessNTest.
Στερέωμα  εκ του ρήματος στερεόω
ένα στερεό σώμα, ένα θεμέλιο: μεταφορά. σταθερότης

Θα μου πείτε τώρα «Τι λες τώρα ρε Γιάννη;! Ο ουρανός αποτελεί ένα στερεό σώμα, ένα θεμέλιο;;;» Ναι, βεβαίως μιας και το λέγει κι η Αγία Γραφή!

13 Και η χειρ μου εθεμελίωσε την γην και η δεξιά μου εμέτρησε με σπιθαμήν τους ουρανούς· όταν καλώ αυτούς, παρίστανται ομού.  – Ις. 48.13
25 Κατ’ αρχάς συ, Κύριε, την γην εθεμελίωσας, και έργα των χειρών σου είναι οι ουρανοί.  – Ψαλμοί 102.25
18 Εξήπλωσας μετ’ αυτού το στερέωμα το δυνατόν ως κάτοπτρον χυτόν.  – Ιωβ 37.18

Υπάρχουν πάρα πολλά εδάφια που αναφέρονται ρητώς στο…ΣΤΕΡΕΩΜΑ, τον…ΘΩΛΟ με ό, τι σημαίνει αυτό!

Τι αυτό όμως στο οποίο αναφέρονται πολλοί ερευνητές ως τη μεγάλη…ΣΧΙΣΜΗ στους ουρανούς???

Δείτε και το ακόλουθο βίντεο. Υπάρχουν πολλά όπως αυτό που αναφέρονται σε ένα φαινόμενο όπου πολλοί ισχυρίζονται ότι μερικές φορές, κομμάτια των…ΟΡΑΝΩΝ πέφτουν στο έδαφος!!!

https://www.youtube.com/watch?v=LMLYefcyLvA

Μήπως έχετε ξανακούσει ποτέ τη φράση ότι θα σπάσουμε τη…ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ??? Εεεεε???

https://www.youtube.com/watch?v=s1hD8c–BKo

Τι σημαίνει όπως η λέξις…ουρανός;; Μια λαϊκή ετυμολογία προωθούμενη από τον Αριστοτέλη που τον ερμήνευσε ως óρος (“περιορισμός” δηλαδή) και ἄνω.

  1. όρος < αρχαία ελληνική ο ὅρος < το ὅριον (σημασία: όριο)

Ο ουρανός ο….ΘΟΛΩΤΟΣ, δηλαδή, στον οποίο συνδέθηκαν τα αστέρια και ταξίδεψε ο ήλιος. H περιοχή πάνω από αυτόν τον θόλον• ο οίκος των θεών δηλαδή! Μια θολωτή οροφή, μια…σκηνή! Ξέρετε τι, όλ’αυτά τυχαίνει να συνάδουν 100 τοις 100 με το μοντέλο της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!!! ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Σϋμφωνα με το σάιτ perseus.edu

οὐρα^νός , , Dor. and Boeot. ὠρανός Alcm.23.16Theoc.2.1475.144Corinn.Supp.2.79Hymn.Is.19; Aeol. ὄρανος (

A.ὀράνω” Sapph.3764Alc.34, but “ὠράνω” Sapph.1.11 (s. v.l.), Alc.17 (s. v.l.), and v. Οὐρανία): —never used in pl. by classical writers, v. 1.4: (v. fin.):
I. heaven: in Hom. and Hes.,
2. heaven, as the seat of the gods, outside or above this skyey vault, the portion of Zeus (v. Ὄλυμπος), 15.192, cf.Od.1.67, etc.; “οὐΟὔλυμπόςτε” Il.1.4978.394Οὔλυμ πός τε καὶ οὐ19.128πύλαι οὐρανοῦHeaven-gate, i. e. a thick cloud, which the Ὧραι lifted and put down like a trap-door, 5.7498.393; so, later, οἱ ἐξ οὐρανοῦ the gods of heavenA.Pr.897 (lyr.); οἱ ἐν οὐρανῷ θεοί (viz. Sun, etc.) Pl.R.508a; “εὔχετοχεῖρ᾽ ὀρέγων εἰς οὐἀστερόεντα” Il.15.371Od.9.527νὴ τὸν οὐAr.Pl.267366.
4. in Philos., the heavens, universePl.Plt.269dTi.32bArist.Cael.278b21Metaph.990a20, al.: pl. in VTοἱ οὐρανοί the heavensLXX Ps.96(97).6148.4,al.
5. a region of heaven, climateHdt.1.142.
6. Pythag. name of 10Theol.Ar. 59.
II. anything shaped like the vault of heaven, as,
1. vaulted roof or ceilingHsch.
2. roof of the mouth, palateArist.HA492a20PA660a14Ath.8.344bAP5.104 (Marc. Arg.).
3. lidMatro Conv.12.
4. tent, pavilionThem.Or.13.166b.
III. pr. n., Uranos, son of Erebos and Gaia, Hes. Th.127sq.; but husband of Gaia, parent of Cronos and the Titans (cf. Οὐρανίδης), ib.106h.Hom. 30.17, cf. A.Pr.207. (Acc. to Arist.Mu.400a7, from ὅρος and ἄνω, cf. Pl.Cra.396c. This must be wrong, but the true etym. is doubtful.)

Οπότε, αν δεν πιστέψετε το γεγονός ότι η γη μας είναι επίπεδη και όχι στρογγυλή, τότε θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε να μιλάτε…ΕΛΛΗΝΙΚΑ διότι ακόμη και η δική σας η γλώσσα επιβεβαιώνει το μοντέλο της….ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!!!

Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πίστεψαν ότι η γη είναι επίπεδη!! Διαβάστε επίσης «ΙΔΟΥ οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Όμηρος, Ησήδιος) και μη που πίστευαν ότι η γη είναι ΕΠΙΠΕΔΗ! Ιστορικές αναφορές που σοκάρουν!» για όλη την αλήθεια!

ΓΙΑΤΙ ο κάθε ελληνο-ορθόδοξος ουρανός είναι φτιαγμένος με έναν τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει το μοντέλο της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ?? Δηλαδή, καθέ φορά που μπαίνεις μέσα σε έναν από αυτούς, τι είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις στο…ΤΑΒΑΝΙ?? Εμ…μήπως έναν μεγάλο…ΘΩΛΟ μαζί με τον…ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? Μήπως θυμόμαστε ΠΟΙΟΣ ήταν ο βυζαντινός αυτοκράτωρ που σχεδίασε αρχικά το μοντέλο ορθόδοξων εκκλησιών που χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον κόσμο?? Ο Ιουστινιανός βεβαιώς-βεβαίως!

Βλέπετε, η Κοσμολογική Φιλοσοφία του αυτοκρατορικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Βυζάντιου ήταν η Κοσμογραφία της βιβλικής επίπεσης Γης. Ο Ιουστινιανός πίστευε ότι η γη ήταν επίπεδη. Αυτές οι απόψεις υιοθετήθηκαν από το σχολείο της Αντιόχειας. Ο Ιουστινιανός εξέφρασε τις απόψεις αυτές, όταν ο ίδιος βρόντησε τα αναθέματά του ενάντια στον Ωριγενισμό στη Σύνοδο της Κωνσταντινουπόλεως το 553 μ.Χ.

Συνέλληνες μου πρέπει να παραδεχτούμε το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ η θέσις της Εκκλησίας μας ότι η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ «στρογγυλή»! Αυτό είναι επειδή το μοντέλο της «στρογγυλής γης» προέρχεται από τους… Εβραίους ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΑΣ (πατήστε εδώ) που το πέρασαν μετά στον ΜΑΣΟΝΟ και ΙΗΣΟΥΙΤΗ τον…ΚΑΠΕΡΝΙΚΟ τον…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ, ο οποίος ομολόγησε κάποτε ότι οι ιδέες του για μια γη στρογγυλή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ δεν λαμβάνονται στα σοβαρά μιας και μόνο…ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ είναι και τίποτε άλλο!

Διαβάστε και το άρθρο «Kι όμως η Γη ΔΕΝ κινείται» και θα καταλάβετε.

Ας δούμε όμως ένα άρθρο που έγραψα για το ΠΟΙΟΙ αβριβώς επενόησαν την…ΘΕΩΡΙΑ της ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΓΗΣ και μετά συνεχίζουμε….


Ελάτε παιδιά να παίξουμε λίγο…μπάλα ή μάλλον…ΚαΜΠΑΛΑ…χεχεχε…

Η γη-μπάλα σε σχέση με την…ΚΑ-ΜΠΑΛΑ….«ΤΙ ΚΑΛΑ»!!!

ΣΕΙΣ που πιστεύετε πως η γή είναι σφαιρική, ΚΟΙΤΑΞΕ με…ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | 23 Μάιου 2017

Στο σάιτ flatearthscienceandbible διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά:

Η σφαιρική γη είναι ένα σατανικό ψέμα που είναι το θεμέλιο της Θεωρίας της Μεγάλης Έκρηξης, της Εξέλιξης, του Αθεϊσμού, της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της εξαπάτησης των «εξωγήινων». Βασίζεται στον παγανισμό της Βαβυλωνίας και στην Σατανική Εβραϊκή Καμπάλα, η οποία διδάσκεται στη NASA.

 

Οι ιδέες μιας Μεγάλης Έκρηξης και εξέλιξης ξεκίνησαν στη Βαβυλώνα και περιγράφονται στην Καμπάλα. Αυτές οι ιδέες δεν είναι νέες και δεν είναι επιστημονικές. Είναι οι πεποιθήσεις μιας αρχαίας παγανιστικής θρησκείας.

Αυτές οι παγανιστικές θεωρίες μας αναγκάστηκαν από τις αποκαλούμενες επιστημονικές αρχές που δεν είναι παρά ψεύτες, φιδοειδείς λατρευτές του Σατανά, αποκρυφιστές-καμπαλιστές που το παίζουν «επιστήμονες» ενώ προσπαθούν να αποκρύψουν τον Θεό και την Αληθινή Του δημιουργία από τον κόσμο.

Εβραίοι στο σάιτ livingwisdom.kabbalah.com γράφουν τα εξής:

Αυτό είναι σωστό, ο Ζόχαρ – που γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια – δηλώνει σαφώς ότι ο κόσμος είναι «σφαίρα» και επομένως στρογγυλός. Τυχαίνει επίσης να αναφέρει ότι υπάρχουν επτά ηπείρους, από τις οποίες έξι κατοικούνται…Εδώ, ο Zohar αποδεικνύει την κατανόησή του για την έννοια της Γης που περιστρέφεται σε έναν άξονα και περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο. Αυτό δεν έγινε ευρέως αποδεκτό ή κατανοήθηκε μέχρι τον 16ο αιώνα – μόνο περίπου 1.500 χρόνια αργότερα…

Ο διάσημος φυστικός Michio Kaku αναφέρεται να λέγει:

Είμαι μάλλον εκθαμβωμένος που πολλά μυστήρια της σύγχρονης επιστήμης αντικατοπτρίζονται στην Καμπάλα.

Είναι να απορρεί κανείς το γεγονός ότι η λέξις «ΝΑΣΑ» στα Εβραϊκά σημαίνει «ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΩ ΤΑ ΜΑΛΑ»???

Διαβάστε επίσης: Θα πάθετε τη πλάκα της ζωής σας! ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει «NASA» στα…ΕΒΡΑΪΚΑ!!!

Πηγή: https://flatearthscienceandbible.wordpress.com/2016/06/05/the-satanic-hidden-agenda-of-nasa-and-the-true-flat-earth/


Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που πραγματεύεται με το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλές ταινίες του Χόλιγουντ που αναφέρονται εμμέσως πλήν ΣΑΦΩΣ στην επίπεδη γη μας! Να ξέρετε επίσης ότι τίποτε μα…ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε ΚΑΜΙΑ ταινία χώρις την έγκιση της κυβέρνησης και των….υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών μιας και είναι το Χόλιουντ που αποτελεί το επίσημο όργανο…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ. Οι ταινίες αυτές μας προπαγανδίζουν με έναν τρόπον πολύ ύπουλον διότι, ναι μεν μας περνάνε μηνύματα υποσεινήδητα σχετικά  με την σκοτεινή ατζέντα τους για την ανθρωπότητα, από την άλλη όμως, την αλήθεια την κρύβουν…ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ για να μας…ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΈΤΣΙ για τα…ΚΟΡΟΪΔΑ που είμαστε που τους εμπιστευόμαστε!

https://www.youtube.com/watch?v=ErohcrzuySc


Πάμε τώρα στο εν λόγω έγγραφο της ίδιας της CIA που αναφέρεται σε μια γη…ΕΠΙΠΕΔΗ μαζί με το…ΣΤΕΡΕΩΜΑ της. Μου κάνει όμως εντύπωση πως τον όρο που επέλεξαν εδώ για να περιγράψουν τον ουράνιον Θώλον,  το «Firmament», στα ελληνικά «Στερέωμα», είναι μια λέξις…ΒΙΒΛΙΚΗ….

Πηγή >> https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP86-00513R001343720008-3.pdf

Πάμε τώρα και σε ένα άλλο έγγραφο της CIA με τον τίλο «Μια στρογγυλή Γη σε μια κόλλα χαρτί επίπεδη.»…

Πηγή >> https://www.cia.gov/library/readingroom/document/cia-rdp78-03362a000700020005-5

Μην ξεχνάμε Έλληνες ότι ήταν η «Επιχείρησις Συνδετήρ» της CIA που, μετά τον Δ.Π.Π., προσέλαβε πρώην Νατζιστές αξιοματούχους και τους έφεραν…ΕΔΩ στις ΗΠΑ για να λάβουν μέρος σε αυτό το μυστικό πράγμα για τη δημιουργία του καινούριου διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ που λέγεται….NASA (ΜΆΣΑ μάλλον)!

Πατήστε εδώ για τα έγγραφα.

Μιλάμε…ΕΛΛΗΝΕΣ…για τους ΙΔΙΟΥΣ Νατζιστές που σκόρπισαν το θάνατο σε ένα εκατομμύριο…ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εμείς σαν τους ΒΛΑΚΕΣ που είμαστε τους λατρεύουμε εκεί πέρα στο ΝΑΣΑ με την ελπίδα ότι…ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!…θα φτιάξουμε κι εμείς το…Greek NASA, κάτι το οποίο έχει ήδη «καταφέρει» να κάνει ο Νίκος ο…ΣΚ@Τ@Σ με τον εντελώς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΟ «Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό» του…ΚΩΛΟΟΟΟΟΟΟΟΥ και τούτο μάλλιστα εν καιρώ…ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!!!!

Και τέλος, στο παρακάτω άρθρο σας έχω παράσχει με πάρα πολλές αντράνταχτες αποδείξεις για όλ’αυτά, μέσα από πολλά αμερικανικά έγγραφα, αποδειχνύοντας ότι…ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ τόσο για την μορφή της γης μας όσο για για τη δημιουργία του κόσμου μας γενικότερα και πως αυτο μας έχει επηρεάσει πολυ ΑΡΝΗΤΙΚΑ και μας έχει στερήσει τον αληθινό μας εαυτό τον…ΘΕΪΚΟ σε σχέση με την Αγία Τριάδα μας!….

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!….

Flat Earth, Επίπεδη Γη: Μια επανάσταση που μας δείχνει την…ΟΔΟ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr