Home Greek News Τα $700 εκατομμύρια “της Μαργαρίτας Παπανδρέου” είναι τα λεφτά που πήρε ο γιός της,…ΓΙΩΡΓΟΣ, για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο…ΔΝΤ!

Τα $700 εκατομμύρια “της Μαργαρίτας Παπανδρέου” είναι τα λεφτά που πήρε ο γιός της,…ΓΙΩΡΓΟΣ, για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο…ΔΝΤ!

by _
0 comment 475 views

Τα $700 εκατομμύρια της Εβραίας Μαργαρίτας Παπανδρέου είναι τα λεφτά που πήρε ο γιός της,…ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ) για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο…ΔΝΤ, κτλ…!!!…

Μαργαρίτα Παπανδρέου: “Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τέτοιες επιθέσεις; Ίσως επειδή η οικογένειά μου δεν εξυπηρέτησε ποτέ τα μεγάλα συμφέροντα της χώρας;;” – The Telegraph

XAXAXAXA!!! Μην μας λέγετε…ΨΕΜΑΤΑ κα….ΤΣΑΝΤ! ΠΌΘΕΝ ΕΣΧΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;;!!! Μήπως από τη “σκληρή σας δουλειά” σαν οικογένεια…ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ή μήπως από το…ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΔΝΤ από τον αγαπητό σας…ΤΖΕΦΡΥ;;;…

Zero Hedge: Είναι φανερόν ότι, πρώτον, ήταν τα χρόνια διακυβέρνησης-λεηλασίας που διέπραξε ο σύζυγος της Ανδρέας, ακολουθούμενος από χρόνια διακυβέρνησης-λεηλασίας από τον γιο του Γιώργο, που είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε μια οικονομική και νομισματική ύφεση, με το ποσοστό ανεργίας να αυξάνεται κατά 1% κάθε μήνα…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17.37μμ, 01 Μάιου 2018 | John Kountouris στο Facebook & Twitter

Όλος ο διεθνής τύπος (Zero Hedge, The Telegraph, κτλ.) αναφέρουν αυτήν την στιγμή ότι οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ…ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ καταστρέφοντάς την στην πορεία !!!….

Σε σημερινό άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟY για τη μητέρα του ΓΑΠ διαβάζουμε τα εξής παλιά νέα γιατί όλος ο κόσμος τα ξέρει αυτά εδώ και 5+ χρόνια από τη διαρροή της Λίστας Λαγκάρντ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως και το υπόλοιπο άρθρο γιατί περιέχει φοβερές αποκαλύψεις που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όσοι πολιτικοί ηγέτες χωρών που υποτάσσονται στο ΔΝΤ…ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ -όπως ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!— από το ίδιο και όσοι ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΟΥΝ στις απαιτήσεις του Ταμείου για τις χώρες τους, αυτούς τους βγάζουνΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ–με Ό,ΤΙ συνεπάγεται αυτό…

ΠΑΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η 89χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας δήλωσε ότι έχει 700 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της από την….

Η 89χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας δήλωσε ότι έχει 700 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας από την πολλή σκληρή δουλειά.

Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία η ελβετική τραπεζική μυστικότητα ήταν το πάθος κάθε φορολογικής ολιγαρχίας στον κόσμο. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Η μητέρα της θρυλικής οικογένειας Παπανδρέου, η μητέρα της πρώην πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ, η Μαργαρίτα, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα, ο οποίος σύμφωνα με το The Telegraph έχει τραπεζικό λογαριασμό ύψους 550 εκατ. Ευρώ (700 εκατ. Δολαρίων). Προφανώς, από την πολλή σκληρή δουλειά του M-Pap δημιούργησε αυτή την περιουσία !!!

Το άρθρο που αναλύει όλη την υπόθεση είναι στο zerohedge.com

Περισσότερα εδώ >> makeleio.gr

Όμως αυτή η πσραδοχή της μητρός του Γιώργου Παπανδρέου έρχεται να προστεθεί στις ήδη εδώ και καιρό αποκαλύψεις τόσον του ιστολογίου ειδήσεών μας, ΕΛΛΗΝΙΚΣ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), όσον και του πρώην Ελβετού Ευρωβουλευτού Luzi Stam που μας απεκάλψεν τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εν σχέσει με τον Γιώργο Παπανδρέου και τους δανειστάς της Ελλάδος…

ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ» (?), ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ» (?), ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! (βίντεο)

-Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τι έγινε σε εκείνη την κρίσιμη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 7 Μαΐου του 2010 στις Βρυξέλες, όπου η Ελλάδα κυριολεκτικά παραδόθηκε στο έλεος των δυναστών  της ? Η ιστορία ακόμα δεν έχει γράψει τα πραγματικά γεγονότα για τα οποία σήμερα ο ελληνικός λαός αιμορραγεί θανάσιμα.

Luzi Stam

Ο Luzi Stam, είναι ένας Ελβετός πολιτικός που εκλέχτηκε πολλές φορές  από τον ελβετικό λαό βουλευτής ενώ την περίοδο 2003-2007 διατέλεσε και ευρωβουλευτής και είναι άριστα γνώστης των ευρωπαϊκών υποθέσεων, αλλά κυρίως του ευρωπαϊκού «μαύρου» παρασκηνίου.

Πριν από λίγες μέρες εκφώνησε ένα πράγματι συγκλονιστικό λόγο απευθυνόμενος μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό στάδιο στον ελβετικό λαό,  (βίντεο),  επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να αλώσει την Ελβετία, ενώ καταδίκασε με σκληρά λόγια την σημερινή ευρωπαϊκή ηγεσία η οποία, όπως το τόνισε χαρακτηριστικά, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα προσωπικά της συμφέροντα και κυριολεκτικά δεν δίνει φράγκο για τους ευρωπαϊκούς λαούς που είναι καταδικασμένοι στον αφανισμό.

Αλλά εκείνο το σημείο του λόγου του που πραγματικά προκαλεί και μας ενδιαφέρει άμεσα σαν Έλληνες, είναι η αποκαλυπτική αναφορά του στα γεγονότα της συνόδου των Βρυξελών στις 7 Μαΐου του 2010, όταν ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός παρέδωσε κυριολεκτικά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας στους τοκογλύφους της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Ο Luzi Stam στο βίντεο της ομιλίας του καταπέλτης, (στην γερμανική διάλεκτο της Ελβετίας), διάρκειας 41 λεπτών, στο 33 λεπτό αναφερμένος στον κύριο Παπανδρέου ισχυρίστηκε ότι… «πριν από χρόνια ήτανε ο κύριος Παπαντρέου που πήγε στις Βρυξέλες, (στην σύνοδο το Μαΐου του 2010) και έκανε χειραψία με τον Σαρκοζί και την Φραου Μέρκελ και μια εβδομάδα αργότερα του είπαν ότι του διατίθενται «Χ» δισεκατομμύρια, (στον λόγο του αναφέρονται και νούμερα), επίσης άλλα «Ψ» δισεκατομμύρια για έναν Στραους Καν…»!

Δηλαδή ο θαρραλέος Ελβετός πολιτικός ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός τα «άρπαξε» για να συμφωνήσει στην επαίσχυντη συμφωνία που καταδίκαζε την Ελλάδα και παράλληλα είχε δωροδοκηθεί και ο τότε γραμματέας του ΔΝΤ για να επικυρωθεί αυτή η καταστροφική συμφωνία που σήμερα την πληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός. Η σύνοδος αυτή, σύμφωνα με τον Luzi Stam, ήταν η αρχή του σχεδιασμένου τέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ελβετός πολιτικός επισήμανε στην συγκλονιστική του αυτή ομιλία ότι η Ευρώπη σύρεται από ένα μαύρο κατεστημένο στην διάλυση και την διάλυση αυτή θα την πληρώσουν με αίμα οι ευρωπαϊκοί λαοί που βλέπουν τις κοινωνίες τους να διαλύονται από τα μέτρα λιτότητας και από την αθρόα εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ξένων προς την ευρωπαϊκή πολιτιστική πραγματικότητα.

Κάλεσε τους συμπολίτες του Ελβετούς να μην αφήσουν να υποδουλωθεί και η Ελβετία σε αυτό το μαύρο ευρωπαϊκό κατεστημένο και τόνισε πως η δύναμη είναι στα χέρια του λαού και δεν πρέπει να αφήσει αυτή την δύναμη να του την πάρουν και στη συνέχεια να τον… εκτελέσουν εν ψυχρώ, (όπως γίνεται με τον ελληνικό λαό).

Αυτή είναι η σημερινή Ευρώπη και αυτοί είναι οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες που κατέστρεψαν την χώρα τους.

Αν πιστέψουμε τον Ελβετό πολιτικό, (ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν τέτοιες φωνές), τι παραπάνω να προσθέσει κανείς για αυτή την μεγάλη τραγωδία, την μεγαλύτερη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

https://www.youtube.com/watch?v=N0VwnKXGEc8

-ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr / αρχικό λινκ του αρχικού άρθρου >> nikosxeiladakis.gr

Και τέλος, σας είχαμε αποκαλύψει το Δεκ. πέρσι, από τούτο το βήμα, τα εξής συγκλονιστικά που δημοσιεύθηκαν και στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» από τον κ Παναγιώτη Αποστόλου…

Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ!

Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορούν να ανορθώσουν ανάστημα στο ΔΝΤ και τους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ και αφού υποταχτούν, τους…ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20:56, 13 Δεκ. 2017 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθο άρθρο είναι των κορυφαίων δημοσιογράφων κ.κ. Greg Palast και Mark Phillips και παρ’ όλο που είναι από….2002, είναι…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 100 ΤΟΙΣ 100!!!  Και…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…γιατί αυτά που πρόκειται να μάθετε σχετικά με την ύπαρκτη φύση και σκοπούς του ΔΝΤ, κτλ., μας τα είχαν αποκαλύψει ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ αυτοί οι δύο κύριοι!!!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Γιώργου Αλογοσκούφη στο άρθρο «Αλογοσκούφης: από το 2004 μας ζητούσαν να προσφύγουμε στο ΔΝΤ», μαθαίνουμε πως ήδη από το 2004, το ΔΝΤ προσπαθούσε να υπεισέλθει στην Ελλάδα ώστε να την κατακτήσει εκ των έσω με την συναίνεση της κυβερνήσεως Καραμανλή. Αλλά αφού τους είπε ΟΧΙ, ήλθε μετα ο…ΓΑΠ…ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ!!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

 Έβαλα μέσα και μερικές από τις δικές μου επισημάνσεις στα κόκκινα να το επικαιροποιήσω για τα σημερινά δεδομένα της Ελλάδος σε σχέση με τη ΤΡΟΙΚΑ….

___________________________

Η Διεθνής Τράπεζα-ΔΝΤ ανήκει και ελέγχεται από τον Nathan Mayer Rothschild (Νάταν Μάιερ Ρότσιλντ) και από 30 έως 40 από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια έχουν προγραμματίσει να κατακτήσουν τον κόσμο μέσω του χρήματος.

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας (ΠΤ), Joe Stiglitz, απολύθηκε από εκεί το 2002 γιατί κατάγγελλε τις δυσλειτουργίες εκεί στο ΠΤ.

Είχε επισημάνει στα κορυφαία στελέχη της ΠΤ ότι κάθε χώρα στην οποία εμπλέκεται το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα κατέληξε,

• με μια οικονομία καταρεύσασα (η σημερική ελληνική οικονομία)

• με μια κυβέρνηση καταστραμμένη (ΣΥΡΙΖΑ σήμερα)

• και μερικές φορές σε φλόγες με ταραχές (βλέπε τις πρόσφατες αναταραχές στην Ελλάδα, Ρουβίκωνας, κτλ)

Ο Jim Wolfensen, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ηρνήθη να σχολιάσει την απόλυσή του. Πριν απολυθεί ο Joe Stiglitz, πήρε μαζί του μια μεγάλη στοίβα από μυστικά έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Αυτά τα μυστικά έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποκαλύπτουν τα 4 βήματα που απαιτούσε –και ακόμη απαιτεί- το ΔΝΤ από τα έθνη:

1) να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες 111 στοιχείων (Έλληνες, μπορείτε να πείτε…ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ, εεεε;;;)

2) στην οποία συμφώνησαν να πωλήσουν τα βασικά στοιχεία ενεργητικού τους – το νερό, ηλεκτρισμό, φυσικό αέριο κ.λπ. (Helloooooooo??!!!  ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ;;;!!!)

3) στην οποία συμφώνησαν να λάβουν οικονομικά μέτρα που είναι πραγματικά καταστροφικά για τα εμπλεκόμενα κράτη (Χμ…εμ…σας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;)

4) σύμφωνα με την οποία, ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ τους πολιτικούς των εμπλεκόμενων χωρών δισεκατομμύρια δολάρια με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να πραγματοποιήσουν αυτή τη μεταφορά των παγίων στοιχείων των χωρών αυτών στις δικές τους μεγαλο-εταιρείες. (Όσον αφορά στους δικούς μας “γενναίους” “αντιμνημονιακούς» Έλληνες πολιτικούς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι ρε παιδιά;;!!!)

Τώρα, προτού να συνεχίσουμε, θέλω να διαβάσουμε τα δύο παρακάτω άρθρα και να αναρωτηθούμε για το εάν αυτά που διαβάζουμε συμπίπτουν με τις παραπάνω αποκαλύψεις….χεχεχεχε. Πατήστε τα παρακάτω λινκ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ!:

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Κοντονής κατά δικαστών: Πρέπει να δηλώνουν μετρητά (σε θυρίδες) στο πόθεν έσχες

ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ» (?), ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ «ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ» (?), ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! (βίντεο)

Συνεχίζουμε με το ίδιο άρθρο…

Εάν δεν συμφωνούν με αυτά τα βήματα, εξαιρούνται από όλους τους διεθνείς δανεισμούς.

Σήμερα, εάν δεν μπορείς να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει, είτε είσαι άνθρωπος είτε εταιρία είτε χώρα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ανατρέπουν την κυβέρνηση και φυτεύουν ψέματα στο μυαλό του λαού για την πρώην κυβέρνηση ή / και ακόμα και ξαναγράφουν ιστορία.

Το σχέδιο της Αργεντινής

Εσωτερικά έγγραφα από την Αργεντινή παρουσιάζουν το μυστικό σχέδιο της Αργεντινής.

Αυτό υπεγράφη από τον κ Jim Wolfensen, πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Αργεντινή είχε έξι προέδρους μέσα σε πέντε εβδομάδες επειδή η οικονομία τους καταστράφηκε ολοσχερώς. Αυτό συνέβη επειδή ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με εντολές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας να πωλούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως το σύστημα ύδρευσης τους. Φορολόγησαν στη συνέχεια τον λαόν.

Δημιούργησαν μια μεγάλη κυβέρνηση και η μεγάλη κυβέρνηση παραδόθηκε στο ιδιωτικό ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα.

Λαδώνουν στα δισεκατομμύρια πολιτικούς με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. (Λίγη…ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ κανείς;;;…Panama Papers, κτλ.;;;)

Η σύνδεση Enron – Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα

Το σύστημα ύδρευσης του Μπουένος Άιρες πωλήθηκε τσάμπα σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron.

Ένας αγωγός που πωλήθηκε, που τρέχει μεταξύ Αργεντινής και Χιλής, πωλήθηκε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron. Οι παγκοσμιοποιητές προκαλούν στη συνέχεια την κατάρρευση της Enron μετά τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων σε άλλη εικονική εταιρεία.

Έρχονται, λαδώνουν τους πολιτικούς για τη μεταφορά των συστημάτων ύδρευσης, των σιδηροδρόμων, των τηλεφωνικών εταιρειών, των εθνικοποιημένων πετρελαϊκών εταιρειών, των πρατηρίων βενζίνης. Οι πολιτικοί τα παραδίδουν ΌΛΑ στο ΔΝΤ επι πινακίου φακής!

Οι Παγκόσμιοποιητές τους λαδώνουν ατομικά, δισεκατομμύρια για τον έκαστο με ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.Το σχέδιο είναι η απόλυτη δουλεία ολόκληρου του πληθυσμού.

Η Enron ήταν εταιρεία εικονική για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χρήμα για ναρκωτικά κ.λπ.

Προγραμματισμένες ταραχές από το ΔΝΤ

Το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα συρρικνώνουν συστηματικά τα έθνη, ανεξάρτητα από το αν είναι ο Ισημερινός, η Αργεντινή (η Ελλάδα!!!) κ.ο.κ.

Αυτό δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση. Τα περουσιακά στοιχεία αυτών των χωρών τα κλέβουν από τους λαούς τους και τα παραδίδουν μετά στο ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα. (Εμ….λίγο…ΤΑΙΠΕΔ κανείς;;;)

Τα παραδίδουν, γενικά στους ημετέρους τους, όπως, (και αυτό δεν γίνεται και ΣΗΜΕΡΑ μέσ’στην Ελλάδα μας;;;!!!)

• Η Citibank, που είχε υφαρπάξει τις μισές τράπεζες της Αργεντινής

• Η British Petroleum, που είχε υφαρπάξει αγωγούς στον Ισημερινό

• Η Enron, που είχε υφαρπάξει τα συστήματα ύδρευσης σε όλη τη χώρα (βλέπε ΕΥΔΑΠ Έλληνες….ΕΥΔΑΠ!!!)

Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν κιόλας αυτά τα συστήματα μέσω της κατάχρησης αυτών.

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε καν πόσιμο νερό στο Μπουένος Άιρες. Δεν πρόκειται μόνο για κλοπή. Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη βρύση. Αυτό έχει να κάνει με κάτι περισσότερο από το να τα κονομήσει χοντρά κάποιος πλούσιος εις βάρους του Δημόσιου. Δεν ήταν το ΔΝΤ που μόλις απέκτησε τις Μεγάλες Λίμνες της πολιτείας Μίτσιγκαν;;; Ασκήνουν πλέον πλήρη έλεγχο επί της παροχής νερού.

Το αμερικανικό Υπουργείου Οικονομικών, που αποτελεί ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, είναι ο ιδιοκτήτης του 51 τοις εκατό του ΔΝΤ και της Παγκόσμια Τράπεζα.

Τώρα, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!» και ΕΚΕΙ ΈΛΛΗΝΕΣ θα μάθετε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΔΝΤ που σας ταλανίζει εδώ και χρόνια και πως είναι, στην πραγματικότηα, το ίδιο το…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ που είναι…ΨΕΥΤΟ-«κρατική υπηρεσία» των ΗΠΑ!!!

ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

______________________________

Με πληροφορίες από το έγκρικο ιστολόγιο ειδήσεων: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking208.htm

Λοιπόν και εν κατακλείδι, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είχαν τόσα λεφτά ο Τζέφρυ και η μαμά του ΠΡΙΝ το ξεπούλα της χώρας που έκαναν τόσο προδοτικά. Όμως, και σύμφωνα με πλήθος αναφορών, ιδιαίτερα από γνωστούς δημοσιογράφους όπως ο κ Max Keiser, από την Άνοιξη του 2009 και μετά, ο Παπανδρέου και οι συνέταιροί του είχαν ιδρύσει τότε μεγάλο…HEDGE FUND, όπου πόνταραν στην οικονομική κατάρρευση τηςΕΛΛΑΔΟΣ μήνες ΠΡΙΝ από την εξαγγελία του ίδιου του Παπανδρέου (όταν έγινε τελικά -όλως τυχαίως– πρωθυπουργός της χώρας) ότι η Ελλάδα είχε χρεοκοπήσει! Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί οι ίδιες αναφορές έλεγαν ότι το αρχικό ποσόν που έβαλαν σε αυτό το hedge fund ήταν γύρω στο ένα δις, και ότι κοντά στο τέλος του 2009 είχε “αναρριχηθεί” σε…20 δις περίπου!!!

ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ???!!!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑΤΙ ΌΤΑΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΜΑΘΑΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ…ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….ΌΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ…!!!…

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ WikiLeaks, Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ Κ…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΤΟΤΕ…ΕΠΙΛΕΧΘΕΙΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΟΜΠΑΜΑ…«ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ….ΚΑΛΑ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΏ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ WikiLeaks ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΚΑΙ “ΌΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ”, ΑΚΟΛΟΥΗΣΕ ΜΕΤΑ Η ΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (βλεπ. Υπόθεση ΠΥΘΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ…ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΑ…ΜΝΗΜΟΝΙΑ,…!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr