Home Greek News Τα γυρίζει τώρα ο Ερντογάν -«Θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα» ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ;;;;

Τα γυρίζει τώρα ο Ερντογάν -«Θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα» ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ;;;;

by _
0 comment 112 views

Τα γυρίζει τώρα ο Ερντογάν -«Θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα» ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ;;;;

Τα… γυρίζει τώρα ο Ερντογάν όσον αφορά την Ελλάδα.
Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για την ανάγκη… ειρήνης με την Ελλάδα, εγκαταλείποντας την πολεμική ρητορική του. Μιλώντας στο τουρκικό κανάλι NTV και σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, ο «σουλτάνος» δήλωσε: «Τώρα θέλουμε ειρήνη… Η ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία άλλη», προσθέτοντας ότι δεν επιθυμεί άλλες εντάσεις.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, αναφέρθηκε και με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «ο νεαρός και δυναμικός πρωθυπουργός της Ελλάδας θέλει να κάνει ένα καινούργιο βήμα. Αυτό το διαπίστωσα στην επίσκεψή μου στην Ελλάδα, και στο ίδιο πνεύμα είδα και τον Έλληνα Πρόεδρο».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα. «Πρέπει να μας τους επιστρέψουν» είπε, χαρακτηρίζοντάς τους «γκιουλενιστές», και συμππλήρωσε: «Πρέπει να ερωτηθεί η Ελλάδα τι κάνει γι’ αυτό […] Δεν θέλουμε να ταράξουμε τα νερά, δεν κάνουμε τέτοια προσπάθεια».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

http://www.oparlapipas.gr/2018/04/ta-gyrizei-tora-o-erntogan-theloyme-eirini-me-tin-ellada.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr