Home Greek News Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στη Φωκίδα – Δύο νεκροί

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στη Φωκίδα – Δύο νεκροί

by _
0 comment 112 views

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στη Φωκίδα – Δύο νεκροί

Ασύλληπτη τραγωδία στη Φωκίδα καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου (21/04) συνετρίβη ένα διθέσιο αεροσκάφος στην περιοχή Σκάλωμα κσι συγκεκριμένα στο 72ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ναυπάκτου – Ιτέας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο επιβαίνοντες.

Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο είδαν το αεροσκάφος να συντρίβεται στην άκρη του επαρχιακού δρόμου και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίοι εντόπισαν νεκρό, εκτός της ατράκτου, τον έναν από τους δύο επιβαίνοντες. Ο δεύτερος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος, αλλά κατέληξε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο είναι Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας

Το αεροσκάφος πετούσε από το κάστρο Ευβοίας προς το Μεσολόγγι, ενώ όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στην περιοχή φυσούσε πολύ δυνατός άνεμος. 

Η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο διακόπηκε από την πρώτη στιγμή.

Στον τόπο του συμβάντος μεταβαίνουν εμπειρογνώμονες, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης που έως στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα. 

Δείτε βίντεο από το σημείο της συντριβής:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr