Home Greek News ΚΑΤΑΖΗΤΩΝΤΟ και εκινδύνευον να καηώσιν εις την ΠΥΡΑΝ όσοι εν Αγγλία εδίδασκον ότι η γη σφαιρική εστί τῃ δεκ. του…1900!!!

ΚΑΤΑΖΗΤΩΝΤΟ και εκινδύνευον να καηώσιν εις την ΠΥΡΑΝ όσοι εν Αγγλία εδίδασκον ότι η γη σφαιρική εστί τῃ δεκ. του…1900!!!

by _
0 comment 178 views

ΚΑΤΑΖΗΤΩΝΤΟ και εκινδύνευον να καηώσιν…εις την ΠΥΡΑΝ όσοι εν Αγγλία εδίδασκον ότι η γη σφαιρική εστί τῃ δεκ. του…1900!!!

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ η αντίληψις ότι όλος ο κόσμος «έπαψε να πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδος» πριν…500 χρόνια…!!!… Αυτά τα ισχυρίζονται οι… ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ που ελέγχουν σήμερα την κοινωνία μας (κυβέρνηση, παιδεία, NASA, κτλ) σε όλους τους τομείς…!!!…

Flat Earth, Επίπεδη Γη: Μια επανάσταση που μας δείχνει την…ΟΔΟ…

Surfing snow
Are you ready for….A REVOLUTION to show the way…

Doesn’t matter what’s tripping you out, there’s ways to go
This is where we get carried away enough to… start again

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:28, 09 Ιαν. 2018 | JohnKountouris.com

«Αιρετικάς», «ανατρεπτικάς» καθώς και…«ΠΡΟΔΟΤΙΚΑΣ» εχαρακτήριζεν τῃ δεκ. του 1900 τας απόψεις όσων ισχυρίζοντο ότι η γη είναι «σφαιρική» και ουχί….ΕΠΙΠΕΔΟΣ η τότε πλειοψηφία των εν Αγγλία εκπεδευτικών όπως εχαρακτήριζον τους  εν…ΕΛΛΑΔΙ δημοτικιστάς κατα ακριβώς την ίδιαν περίδον οι …ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ!

Αλλά επειδή υπάρχουν μερικοί στην ομάδα μας για την αλήθεια περι της επίπεδης γης που θα παραπονηθούν τόσο για τους «καημένους» τους «σφαιριστές» τους, τους…«κατατρεγμένους» εκείνης της εποχής (επειδή δεν έχουν ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ!), όσο για το γεγονός ότι γράφω εγώ στην Καθαρεύουσα (επειδή θεωρούν τη γραφή μου ώς «ανορθόγραφη», αν είναι δυνατόν!), θα συνεχίσω το άρθρο μου στην ανειμένη Δημοτική («καθομιλουμένη»)…

Το ακόλουθο βίντεο από το κανάλι D. Marble μας αποκαλύπτει τα εξής ΦΟΒΕΡΑ σχετικά με το τι ΑΚΡΙΒΩΣ πίστευαν οι Άγγλοι για τη μορφή της γης εκείνη τη περίοδο…!!!…

Μινεσότα, Σάββατο, 21 Απριλίου 1900

Λέει ότι η γη είναι στρογγυλή και γι’αυτό μπορεί να πάει φυλακή…

Μια θλιβερή κατάσταση στην Αγγλία…

Ο κ John Gorst (Τζόν Γκόρστ) κατηγορείται για την πρόθεση να διδάξει ψευδείς αντιλήψεις…

Η πόλη του Πόρτσμουθ (Portsmouth) είναι αναστατωμένη…

Είναι πολύ θλιβερό να διαβάσουμε ότι ο κ John Gorst (Τζόν Γκόρστ), ο επικεφαλής του βρετανικού εκπαιδευτικού τμήματος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και απειλείται από τον κ. Ebenezer Breach (Εμπενίζερ Μπρήτς) και άλλους φορολογούμενους της πόλεως Πόρτσμουθ, στο βασίλειο της Αγγλίας, με δίωξη στο πλαίσιο της «Πράξεως περι απατεώνων».

Φαίνεται ότι τα σχολεία του Πορτσμουθ διδάσκουν το καταδικαστικό και αιρετικό δόγμα ότι η γη είναι σφαίρα. Η προσοχή του κ Τζόν έχει εφιστεί σε αυτή την διάδοση του ανατρεπτικού και προδοτικού δόγματος, αλλά αρνήθηκε να διορθώσει αυτή την κατάχρηση. Φυσικά, ο Ebenezer και οι φίλοι του γνωρίζουν ότι η γη είναι τόσο επίπεδη όσο μια τηγανίτα. Ήταν υπομονετικοί με τον κύριο Τζόν και καθημερινά επέτρεπαν να συνεχιστεί η ψεύτικη διδασκαλία σχετικά με το σχήμα της γης, αλλά δεν μπορούν πλέον να το αντέξουν, λένε, για να βλέπουν τα παιδιά τους να διαφθείρονται με το πιο “αιρετικό δόγμα “, όπως το περιγράφουν οι καταγγελίες σε αυτή τη καταγγελία. Ο κ Τζον Gorst έχει πολλούς πολιτικούς εχθρούς και ακόμη και οι πολιτικοί του φίλοι δεν συμφωνούν πάντα μαζί του, αλλά το βάθος της φαυλότητάς του δεν ήταν γνωστό μέχρι που αποκαλύφθηκε ο ίδιος από τον κ. Ebenezer Breach και τους φίλους του.

 

Ο κ Τζόν μπορεί να περισκιρτώ στο Κοινοβούλιο και να εξαπατήσει μερικούς ανθρώπους εκεί, αλλά όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σώμα αξιοσέβαστων βρετανών φορολογουμένων, τα προπύργια του θρόνου και των κηδεμόνων του συντάγματος, είναι ένα άλλο θέμα. Τέτοιες νέες ιδέες, όπως αυτή ότι η γη είναι μια σφαίρα, μπορεί να επιβάλλει στους επιπόλαιους ανθρώπους που προκαλούν ταραχές στην ασεβή πόλη του Λονδίνου, αλλά όχι στους φορολογούμενους της πόλης του South Hampton.

Ο Ebenezer και οι φίλοι του δεν παίζουν και έχουν διμηνύσει στο σχολικό συμβούλιο της Πόρτσμουθ ότι η διδασκαλία ότι η γη είναι σφαίρα “δεν μπορεί να επιτραπεί να συνεχίσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, λόγου ή εξήγησης” και ότι πρέπει να εγκαταλειφθεί υπό τον πόνο της «τιμωρίας για σχίσμα από τους νόμους που προβλέπονται».

Μετά την εξάλειψη της αχρείας διδασκαλίας στα σχολεία του South Hampton, η επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα μεταβούν μετά στο Λονδίνο και θα (προσ)αγάγουν το σχολικό συμβούλιο του Λονδίνου ενώπιον των δικαστηρίων, γνωρίζοντας καλά και ενημερώνονται ότι η ίδια διδασκαλία σχετικά με το σχήμα της γης διδάσκεται επίσης τα σχολεία του Λονδίνου. Ο κ Τζόν, εν τω μεταξύ, πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου και να δικαστεί υπό την «Πράξιν περι απατεώνων» που προαναφέρθηκε. Τώρα, βλέπετε ότι η πράξις αυτή πιθανότατα αποτελεί μέρος του βρετανικού συντάγματος, –κανείς δεν ξέρει τι είναι και τι δεν είναι μέρος αυτού του νεφελώδους πράγματος- και παρέχει κάποιες ποινές και κυρώσεις, όπως η απώλεια περιουσίας και η καύσις στην πυρά, αν είναι απείθαρχος ο κατηγορούμενος. Ο Ebenezer και οι φίλοι του είναι αξιόλογοι και αξιόπιστοι πολίτες και δεν παίζουν. Εάν είναι απαραίτητο, θα ανάψουν και πάλι τη φωτιά του Smithfield στον πονηρό κ Τζόν. Οι πιο πρόσφατες αναφορές σχετικά με την τύχη του Τζον δείχνουν ότι είναι ακόμα ελεύθερος …

Flat Earth: Article From 1900 PROVES Globe Model is Nonsense!

https://www.youtube.com/watch?v=WiM8TUw6LD8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!!!….

https://greeknewsondemand.com/2017/12/27/η-κάθε-απορία-για-την-επίπεδη-γη-λύνετα/

https://greeknewsondemand.com/2017/09/28/η-γη-επίπεδος-εστί-και-τούτο-μάλλιστα-α/

https://greeknewsondemand.com/2017/12/28/flat-earth-επίπεδη-γη-μια-επανάσταση-που-μας-δε/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr