Home Greek News ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

by _
0 comment 259 views

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

Τελικά την Ελλάδα διαφεντεύουν οι κίναιδοι;;;   

Κατάντησαν την Βουλή των Ελλήνων κιναιδοβούλιο…!!!

«καὶ ὃς ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, καλόν ἐστιν αὐτῷ μᾶλλον εἰ περίκειται λίθος μυλικὸς περὶ τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ βέβληται εἰς τὴν θάλασσαν…»…

«ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀνεκτότερον ἔσται γῇ Σοδόμων καὶ Γομόρρας ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως ἢ τῇ πόλει ἐκείνῃ…»

Καινούριο hashtag: #Κιναιδοβούλιο #ΞύλοΣτηνΚάθεΑδελφή #ΒουλήΤραβεστί

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:43, 14 Οκτ. 2017 | JohnKountouris.com

Έπειτα από το σάλο που προκάλεσε το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» που τόλμησε να αποτυπώσει την πραγματικότητα για την ντροπιαστική -για τα ελληνοχριστιανικά ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας- και σατανικής έμπνευσης υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου –ακόμη και ανηλίκων παιδιών-, δείτε ποίοι είναι αυτοί οι δήθεν προοδευτικούληδες, οι δήθεν αριστερούληδες που προσπαθούν τώρα να φιμώσουν την «Ελεύθερη Ώρα»: ο υπουργός Δικαιοσύνης(;) Σταύρος Κοντονής, ο «έγκριτος» εκδότης – δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κι ένας δικηγόρος, κάποιος Τάτσης που διεκδίκησε τα 5΄ δημοσιότητας ( https://www.elora.gr/portal/arxeio/146-kontonis-baksevanis-tatsis-theloun-na-mas-valoun-fylaki ) και φυσικά η «άτεγκτος» Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ερίτιμος κα Ξένη Δημητρίου που έσπευσε να διατάξει έρευνα -σιγά μη δε το έκανε ώστε να ικανοποιήσει τις ορέξεις των αφεντικών της στην εκτελεστική εξουσία και των λακέδων τους στον Τύπο- για το «τεράστιο» και ειδεχθές «έγκλημα» που διέπραξαν οι υπεύθυνοι της καλής εφημερίδας του πατριωτικού χώρου. Βέβαια ένας ακόμα λόγος που ο Βαξεβάνης τάχα μου θίχτηκε από το πρωτοσέλιδο της καλής εφημερίδας είναι, πιστεύουμε εμείς, ότι τον τελευταίο καιρό η “Ελεύθερη Ώρα” και πιο συγκεκριμένα ο κ. Π. Αποστόλου, αποκάλυψαν και μάλιστα με φωτογραφίες – ντοκουμέντα το ρόλο και τη διασύνδεση του Βαξεβάνη με την ΕΥΠ του ΓΑΠ και με το ΠΑΣΟΚ των ΓΑΠ – Καρχιμάκη & ΣΙΑ… Αλλά την ελληνική Δικαιοσύνη και την κυρία Εισαγγελέα του Α.Π. μάλλον δεν τους ενδιαφέρουν ζητήματα που αφορούν την Εθνική μας Ασφάλεια και τις υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας. Έχουν ίσως σοβαρότερα να ασχοληθούν…

Σας παραθέτουμε εδώ την περήφανη και σκληρή απάντηση της εφημερίδας στην οποία αποκαλεί τον Βαξεβάνη «γιουσουφάκι της Αριστεράς», «Μπαξεβάνη», «σκυλί του ΣΥΡΙΖΑ»  και αναφέρει ότι ευρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία:

https://www.elora.gr/portal/arxeio/145-pros-vaksevani-kai-loipoys-aristerokoultouriarides-pou-zitoyn-paremvasi-eisaggelea-gia-na-fimosei-tin-eleytheri-ora

«Προς Βαξεβάνη και λοιπούς αριστεροκουλτουριάρηδες που ζητούν παρέμβαση Εισαγγελέα για να φιμώσει την Ελεύθερη Ώρα!

Επειδή το γιουσουφάκι της Αριστεράς, Βαξεβάνης και οι συν αυτώ έχουν μετατρέψει την προπαγάνδα σε επιστήμη και ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, καλό είναι να λάβουν μια πρώτη απάντηση.

Είναι προφανές πως ο Βαξεβάνης ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία «ερμηνεύει» κατά το δοκούν το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας το οποίο είναι σαφές: ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, όπου αναφέρεται στη ψηφοφορία στη βουλή και ΤΟΤΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ», όπου αναφέρεται στην περίοδο της Επταετίας όπου ο Λαδάς είχε σφαλιαρώσει δημοσιογράφο που έγραψε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος. Εξ ου άλλωστε και το «αδελφή» σε εισαγωγικά, αγαπητέ Βαξεβάνη.

Και επειδή… θίχτηκες για το «ανώμαλους» που το ψήφισαν, δεν το λέμε εμείς, αλλά το είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντης στη βουλή. Μήπως θέλεις να φιμώσεις και αυτόν; Όσο για το κατάπτυστο δημοσίευμά σου στο «Κουτί της Πανδώρας» Βαξεβάνη και τις ύβρεις σου, από εμάς μόνο τούτο:

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ να μας υβρίζει ένας… Μπαξεβάνης, που δεν δίστασε να βγάλει στην φόρα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ προσωπικά δεδομένα δεκάδων ανθρώπων υπό το πρόσχημα της λίστας Λαγκάρντ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά για το «σκυλί του ΣΥΡΙΖΑ». Τα καλύτερα έρχονται…».

Ειρήσθω εν παρόδω για να καταλάβετε τη βαρύτητα αυτού που έγινε «νόμος» τις προάλλες στη Βουλή των νεοΕλλήνων για χάρη μιας χούφτας ετερόκλητων και ΑΡΡΩΣΤΩΝ -ψυχή τε και σώματι- ατόμων που αντί για τη «νομική αναγνώριση» για τον τρόπο ζωής τους, χρήζουν της άμεσης  παρέμβασης ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ίσως -σε ορισμένες περιπτώσεις- και …ΙΕΡΕΩΣ για εξορκισμό και όχι μόνο, σε ένα άρθρο μου για αυτό το «φαινόμενο» της ανόδου των διαφόρων ειδών ανώμαλων με τίτλο «H πανούκλα των γκέι» [1], γράφω τα εξής διαφωτιστικά για την βιαιότητα και αυθάδεια που μετέρχονται κάποιοι …ΤΟΙΟΥΤΟΙ (χρησιμοποιώ την Καθαρεύουσαν εδώ) προκειμένω να αποκτήσουν «δικαιώματα» στην κοινωνία:

«Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι κανονικοί άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο που δεν είναι τυπικοί πολίτες οποιασδήποτε χώρας στην οποία διαμένουν οι Εβραίοι.

Η δημόσια αποδοχή της ομοφυλοφιλίας έχει χρησιμοποιηθεί από τους Εβραίους μάστορες μαριονέτων για να αποσταθεροποιηθούν οι κοινωνίες που λεηλατούν οι ίδιοι.

Όλες οι κοινωνίες συγχωνεύονται επί τῃ βάσει της προστασίας των παιδιών και της περιουσίας τους. Οι ομοφυλόφιλοι και οι Εβραίοι σαμποτάρουν αυτήν την διατηρητικήν της ζωής συνένωσιν, όπως υπαγορεύονται από τις δικές τους παθολογικά και φυσιολογικά αποκλίνουσες τάσεις.

Η αρχική, επίσημη αποδοχή της ομοφυλοφιλίας στη σύγχρονη κοινωνία συνέβη το 1973 μετά από μια τριετή τζιχάντ εξωφρενικών δημόσιων προσβολών προς Αμερικανούς ψυχιάτρους από έναν στρατό ad hoc (για συγκεκριμένο σκοπό) που αποτελείτο από γκέι ακτιβιστές.

Η Αμερικανική Ψυχιατρική Ένωση διεξήγαγε μελέτη ανάμεσα  των 10.000 μελών της και εδήλωσε παμψηφεί ότι το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο των Ψυχικών Διαταραχών-ΙΙ (DSM-II) δεν θα χαρακτηρίζει πλέον την ομοφυλοφιλία ως παθολογία, προκειμένου να απαλλαγούν τα μέλη της τις παρενοχλητικές επιθέσεις ομοφυλόφιλων. Αντ‘ αυτού, θα χαρακτηρίζεται ως ένας …«εναλλακτικός τρόπος ζωής.»

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΔΕΜΊΑΝ απόδειξιν ιατρικήν ΔΕΝ προσεκόμισαν εις την λήψιν της αποφάσεως ταύτης!».

Άρα, αυτό από μόνο του καταδεικνύει και αποδεικνύει το γεγονός πως τοιούτου (πάλιν με την Καθαρεύουσαν, με συγχωρείτε!) είδους άνθρωποι πράττουν αυτά που πράττουν εν πλήρει συνειδήσει των πραττομένων αυτών και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάτι που «κληρονόμησαν» απαραιτήτως εκ γενετής! ΑΡΑ, εν όψει της ανωτέρω αλήθειας, σε ΑΥΤΟΥΝΟΥΣ θα δίνουμε το «δικαίωμα» να πράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα τόσο στον εαυτό τους όσο και σε …ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και αναφέρομαι συγκεκριμένως στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου!

Έχουμε προσκολληθεί εις τα της Δύσεως –ιδία στα κακά αυτής- σαν Έθνος, τελεία και παύλα, γιατί είμαστε Λαός αμετανόητος και αυτό-προδιδόμενος σε αρκετούς τομείς επειδή σύμφωνα με τον «εθνάρχη» μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, «ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ…ΔΥΣΙΝ» έτσι δεν είναι;;; Σίγουρα εν προκειμένω ισχύει αυτό!

Τώρα, μιας και αναφερόμαστε στον κ. Κώστα τον Βαξεβάνη ή και «Μπαξεβάνη» κατά την «Ελεύθερη Ώρα», ο οποίος ανέλαβε τη «βρώμικη δουλειά» και το «συμβόλαιο εξόντωσης» της «Ελεύθερης Ώρας», θεωρώ αναγκαίο να σας θυμίσω μερικά πράγματα για τον ίδιο που χρήζουν της ΑΜΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ενός Έντιμου καθώς και Πατριώτη Εισαγγελέως που θα αναλάβει ένα άκρως σοβαρό έργο που αφορά τα εθνικά συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Να καθαρίσει την «Κόπρο του Αυγεία» από το χώρο των ελληνικών ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” ΓΙΑ ΤΟ «ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΚΑΙ «ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ!

Από την ανάλυση που κάναμε της συζήτησης που περιλαμβάνεται στο ηχητικό  ντοκουμέντο που σας παραθέτουμε παρακάτω, προκύπτει ότι ο Βαξεβάνης και η παρέα του προσπαθούν με πιεστικό τρόπο να πείσουν τον νεαρό συνομιλητή τους να καταθέσει στη Δικαιοσύνη ακόμα και ψευδώς κατά του μεγαλοστελέχους της ΕΥΠ, κου Κώστα Αγγελάκη. Και το κάνουν με κάθε τρόπο ακόμη και εκβιαστικά – εκφοβιστικά! Και ας πούμε ότι αυτό είναι σύνηθες, δεν είναι πρωτοφανές και το κάνουν πολλοί. Ακούγονται όμως και άλλα τα οποία είναι τα φοβερά και τα τρομερά και παραπέμπουν ευθέως σε μεθόδους εγκληματικής συμμορίας τύπου Μαφίας, Καμόρας και Κόζας Νόστρας. Ακούγονται πράγματα για δολοφονίες, για βιασμούς στις ελληνικές φυλακές, για προσβολές μνήμης νεκρών κ.λπ.
Ακούγεται σε κάποιο σημείο ξεκάθαρα να λέει ο κυρ Μίλτος, συνεργάτης του κου Βαξεβάνη: «Έχω κάνει μια λίστα από άτομα που θέλω να σκοτώσω. Νο 1 στη λίστα αυτή είναι ο προδότης ο Αγγελάκης»!Μάλιστα!… Έτσι ακριβώς!… Και ο κος Βαξεβάνης ο «έγκριτος» και «αριστερός» εκδότης και δημοσιογράφος δεν αντιδρά, δεν λέει κάτι προς το συνεργάτη του όπως ας πούμε, μα τι λες τώρα, τι μ@λ@κίες είναι αυτά, ή δεν θέλω να ακούω τέτοια ή έστω να τον επιπλήξει! Μήπως λοιπόν εγκρίνει και ο ίδιος αυτές τις μεθόδους και τις ενέργειες; Και μια παρατήρηση… Τι και ποιόν πρόδωσε ο κος Αγγελάκης, δεν μας λένε κι εμάς γιατί από τα ρεπορτάζ μας αλλά και τα όσα έχουμε παρακολουθήσει, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά!… Προκύπτει το αντίθετο θα έλεγα…
Σε άλλο σημείο του ηχητικού ντοκουμέντου ο συνεργάτης του κου Βαξεβάνη λέει πάλι αναφερόμενος στον κο Αγγελάκη: «Όταν μπει φυλακή ο Αγγελάκης θα βάλω να τον γ@μ@σουν κι εγώ θα είμαι από μια μεριά και θα γελάω και θα παίζω παλαμάκια». Και ο κος Βαξεβάνης στο άκουσμα αυτής της κουβέντας του συνεργάτη του χασκογελάει. Και ποιος είναι αλήθεια ο συνεργάτης αυτός του κου Βαξεβάνη που φαίνεται να λύνει και να δένει στις Ελληνικές φυλακές;
Ο ίδιος δε ο κος Βαξεβάνης κατά τη διάρκεια της συζήτησης προσβάλει σκαιότατα και με χυδαίο τρόπο και ακατανόμαστες εκφράσεις του πεζοδρομίου την μνήμη της μακαρίτισσας υπαλλήλου της ΕΥΠ Τζένης Λεβογιάννη μόνο και μόνο επειδή, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει κατά το παρελθόν, αυτή η γυναίκα που «έφυγε» πρόωρα τόλμησε να υπερασπιστεί το συνάδελφό της και να αντισταθεί και αυτή μαζί με πολλούς άλλους συναδέλφους της στη λαίλαπα της κυβέρνησης του ολετήρα της Ελλάδας και φίλου, τότε του κου Βαξεβάνη, Γ.Α.Π.!
Ο Βαξεβάνης δείχνει χωρίς κανένα δισταγμό και με ανάλγητο τρόπο ότι μπορεί και έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει στους Εισαγγελείς, στους Δικαστές, στις Αρχές, παντού! Δείχνει να είναι ο απόλυτος άρχων της Ελλάδας και να μπορεί να καθορίζει αυτός τις τύχες ανθρώπων. Λέει απροκάλυπτα στον νεαρό προσπαθώντας προφανώς να του πουλήσει και προστασία αλλά και για να τον εκβιάσει ώστε να τον αναγκάσει να ψευδομαρτυρήσει: «Τον έσκιζα και τον σκίζω… (εννοεί τον κο Κ. Αγγελάκη). Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι μπορούμε να έχουμε επαφές σε ένα επίπεδο ανώτερο από αυτό που φαντάζεσαι και μπορούμε να κάνουμε πράγματα…»! Και αμέσως μετά παρεμβαίνει ο συνεργάτης του ο κυρ Μίλτος στον ρόλο του καλού μπάτσου (ο κακός είναι ο Κ. Βαξεβάνης) λέγοντας για τον νεαρό: «Είναι πιτσιρικάς! Είναι κρίμα!» και συμπληρώνει για τον Κ. Αγγελάκη: «Θέλει πολύ ξύλο. Δεν καταλαβαίνει από Δικαστήρια» για να παρέμβει και πάλι ο Κ. Βαξεβάνης που φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα για τα μελλούμενα στην Ελληνική Δικαιοσύνη: «Μωρέ θα καταλάβει και από Δικαστήρια. Αρχίζει και άλλη Δικαστική δίωξη»!
Ακούγονται και άλλα πολλά αλλά καλύτερα να σας αφήσουμε μόνους σας να ακούσετε όλο το ντοκουμέντο και να βγάλει ο καθένας από εσάς τα δικά του συμπεράσματα!…

 

ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

https://soundcloud.com/john-kountouris-329621856/cfhe586bzgzu 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΡΘΡΩΝ ΜΟΥ…

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.; Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα! Ούτε το Κολομβιανό καρτέλ των βαρόνων της κοκαΐνης δεν κάνει τέτοια πράγματα!

https://greeknewsondemand.com/2017/08/15/εταιρεια-δολοφονων-bugs-bunny-απ/

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  Ή …ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;

https://greeknewsondemand.com/2017/08/02/δημοσιογραφοσ-ή-αρχινονοσ-απιστευτ/

Κι επειδή δανείστηκα για τον τίτλο του άρθρου μου μια ρήση από τον σοφό κ. Σ. Καργάκο για τα πρόσφατα γεγονότα στη Βουλή των νεοΕλλήνων, που οι σημερινοί κυβερνώντες των ΤσιπροΚαμμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την κατάντησαν κιναιδοβούλιο, θέτω κι εγώ με τη σειρά μου το ίδιο ερώτημα με την σημερινή «Ελεύθερη Ώρα» προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ξένη Δημητρίου Θα ασκήσει δίωξη και κατά του κ. Καργάκου;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ «Ε.Ω.» ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH….

Αποκαλύπτουμε το παρακράτος του Μαξίμου! Στο φως η «συμμορία» του “Mr. Bugs Bunny” Κ. Βαξεβάνη…!


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr