Home Greek News Ερώτηση Γιάννη Λαγού περί της σχέσεως Δραγασάκη με την εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ

Ερώτηση Γιάννη Λαγού περί της σχέσεως Δραγασάκη με την εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ

by _
0 comment 169 views

 

Ερώτηση Γιάννη Λαγού περί της σχέσεως Δραγασάκη με την εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ

Πηγή: https://www.elora.gr/portal/arxeio/124-erotisi-gianni-lagoy-peri-tis-sxeseos-dragasaki-me-tin-etaireia-sol-ae

Στη βουλή έφτασε η αποκάλυψη της Ελεύθερης Ωρας της Κυριακής για τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ενώ όπως μαθαίνουμε τριγμοί υπάρχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ με αρκετά στελέχη του να ζητούν από τον κ. Δραγασάκη περισσότερες λεπτομέρειες για την σχέση του με τη ΣΟΕ Α.Ε. Το θέμα έφερε τη Δευτέρα στη βουλή ο Γιάννης Λαγός, με ερώτησή του προς το Υπουργείο Εσωτερικών και Επικράτειας, όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Συγκεκριμένο δημοσίευμα της Κυριακής 10/9/17 της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» επικαλείται σχετικό έλεγχο που καταμαρτυρά την συμμετοχή του Αντιπροέδρου κ. Γιάννη Δραγασάκη στην εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ καταδεικνύει ότι η εταιρεία (ΣΟΛ ΑΕ), που είχε διενηργήσει τον έλεγχο του Ταμείου του προμηθευτικού – καταναλωτικού αστικού συνεταιρισμού των υπαλλήλων της ΕΥΠ και του Ταμείου του τότε Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού σωματείου (ΣΥΚΕΥΠ), είναι συνιδιοκτησίας του Γ. Δραγασάκη. Αυτά τα στοιχεία τουλάχιστον προκύπτουν απ’ το ρεπορτάζ τα οποία βασίζονται στο ιδρυτικό καταστατικό της εταιρείας και στο ΦΕΚ δημοσιεύσεώς της. Τα στοιχεία αυτά έρχεται να ενισχύσει το γεγονός ότι το Δημόσιο φαίνεται να προτιμά συνεχώς τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Συνεπώς ο κ. Δραγασάκης οφείλει να τοποθετηθεί και να δώσει μια επίσημη απάντηση. Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί: Προτίθεστε να διερευνήσετε το περιεχόμενο των καταγγελιών που περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ;». Αναμένουμε – και εμείς – την απάντηση από τον κ. Δραγασάκη, την οποία και ασφαλώς θα δημοσιεύσουμε!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr