Home Greek News «Αριστερό ολοκαύτωμα»

«Αριστερό ολοκαύτωμα»

by _
0 comment 106 views

«Αριστερό ολοκαύτωμα»

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Γκαστόνε. Τα τελευταία χρόνια όλα του πηγαίνουν… δεξιά αν και αριστερός άνθρωπος. Ό,τι έκανε του έπιανε, άλλωστε έχει κι ένα επικοινωνιακό χάρισμα: Μπορεί να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με την ευκολία που λέει ένα παιδάκι ότι δεν βούτηξε το δάκτυλο στη μερέντα.

Είχε γενικώς κατά περιόδους και μια νωθρή αντιπολίτευση, από τη ΝΔ μέχρι τα άλλα κόμματα που πολλές φορές έδιναν μάχες χαρακωμάτων ή μάχες για λάθος λόγο.

Φαίνεται ότι η τύχη του έχει εξαντληθεί και ο Γκαστόνε έγινε… μαυρόγατα. Όλα του πάνε στραβά και που είσαι ακόμη.

Πήγε στη ΔΕΘ με το γνωστό αλαζονικό ύφος και την έπαρση του ημιμαθούς για να κηρύξει την έναρξη της… κυνηγετικής περιόδου, ήτοι όλοι οι Έλληνες πήραν τα τουφέκια και κυνηγούσαν τις πολυπληθείς επενδύσεις. Στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκε καμιά αντίσταση, οι δημοσιογράφοι τον αντιμετώπισαν λες και ήταν σε γκαλά και ο πρωθυπουργός πέρασε ένα όμορφο γουικέντ στου Μπουτάρη την πόλη.

Όμως, η τύχη του τέλειωσε από την επόμενη ημέρα. Η υπόθεση τηςEldoradoπλήγωσε όσο καμιά άλλη την κυβέρνηση, τουλάχιστον επικοινωνιακά. Το γεγονός και μόνο ότι πανικόβλητοι συνάντησαν τους εργαζόμενους (αφού τους ψέκασαν) και πανικόβλητοι έδωσαν άδειες στην εταιρεία που εκκρεμούσαν, δείχνει τι συνέβη στο Μαξίμου.

Όμως, μαζί με το θέμα αυτό έσκασε το Ελληνικό, έσκασε και ηFraportγια να αποδειχθεί ότι το επενδυτικό μπουμ του Τσίπρα ήταν μια φούσκα.

Όμως, η τύχη εγκατέλειψε τον Τσίπρα με το ναυάγιο και την απίστευτης έκτασης ρύπανση του Σαρωνικού. Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν ότι η ζημιά είναι τεράστια και η αβελτηρία της κυβέρνησης ακόμη μεγαλύτερη. Τρεις μέρες μετά το ναυάγιο κατάλαβαν ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση και συγκάλεσαν έκτακτη σύσκεψη. Όταν το πετρέλαιο έφτασε στη Γλυφάδα τότε ο αρμόδιος υπουργός Κουρουμπλής το μύρισε, αλλά είναι μάλλον αργά.

Η πετρελαιοκηλίδα πνίγει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και τον τρόπο που μπορεί να διαχειριστεί βασικά καθημερινά προβλήματα. Και αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι ο ανίκανος δεν αλλάζει. Θα παραμείνει ανίκανος όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Πρόκειται για «αριστερό ολοκαύτωμα» που δεν το είχαν ζήσει μέχρι τώρα και καλώς η ΝΔ και τα άλλα κόμματα «σήκωσαν» το θέμα. Η Ελλάδα της αριστεράς δεν είναι η Ελλάδα που παρουσίασε στη ΔΕΘ ο Τσίπρας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr