Home Greek News ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

by _
0 comment 109 views

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Εμπλοκή Γιαννακόπουλου στην αγορά του ΠΑΟ

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

Πηγή: http://egerssi.gr/το-τζαμι-θα-γινει-στο-γηπεδο-του-παναθη/

 

Έγραφα στο “Κόκκινο πιπέρι” την 1η Αυγούστου 2017: «Επί μήνες ο ελληνικός λαός, ο δυστυχισμένος και σκληρά πενόμενος ελληνικός λαός – ευτυχώς όχι στο σύνολό του – αποχαυνωμένος παρακολουθούσε στην τηλεόραση μια από τις προπαγανδιστικές εκπομπές, που λειτουργούν ως η βαλβίδα εξαέρωσης της οργής του στη χύτρα που βράζει! Το Survivor, που παρουσιαζόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, τον ΣΚΑΙ! Του οποίου παραγωγός ήταν ο Τούρκος Acun Ilicali, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε την ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων και πρόβαλαν την ίδια ημέρα επεισόδια του Survivor για τη μάχη Ελλάδος – Τουρκίας! Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας – δεκτή η κάθε διάψευση – ο Acun Ilicali συνεργάζεται στενά με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ)! Αληθεύει αυτή η πληροφορία;; Αληθεύει επίσης, ότι ο αδελφός του πρώην Υπουργού της ΝΔ κ. Μάκη Βορίδη, Κώστας, ήταν ο αρχισυντάκτης του Survivor;; Είναι επίσης αλήθεια, ότι μετά τους δεσμούς “αίματος” που αναπτύχθηκαν μεταξύ Acun Ilicali και Γιάννη Αλαφούζου, ο ιδιοκτήτης της ιστορικής Ομάδος του Παναθηναϊκού σκέπτεται να πουλήσει τον ΠΑΟ σε τούρκικα συμφέροντα;; Όταν η Ελλάδα περνάει τη μεγαλύτερη οικονομική και αξιακή κρίση της, οι Τούρκοι επιχειρηματίες βλέπουν ως μεγάλη ευκαιρία την αγορά της Ελλάδος…»!

Προτεραιότητα η αγορά του Παναθηναϊκού

Έχω αναφερθεί σε πολλά άρθρα μου στην προσπάθεια της Τουρκίας να “τουρκέψει” την Αθήνα και όχι μόνο! Όταν οι Τούρκοι στην Αθήνα έχουν επιτύχει σε μεγάλο βαθμό την επιχειρηματική – οικονομική διείσδυση και εδραίωσή τους, αγοράζοντας ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα ρούχων, μπαρ, βιομηχανίες επίπλων κλπ! Η διείσδυσή τους είναι εξόχως ανησυχητική στο δυτικό τμήμα των Αθηνών, δυτικά της οδού Αιόλου! Γιαυτό, στις προτεραιότητές τους αυτήν την στιγμή είναι η αγορά του Παναθηναϊκού! Με την αγορά του Παναθηναϊκού – στα πρότυπα της Αγγλίας και άλλων χωρών – επιτυγχάνουν την “κατάκτηση” της καρδιάς των πολυάριθμων φίλων του ιστορικού Αθηναϊκού Συλλόγου και εισχωρούν βαθύτατα στην ελληνική Κοινωνία! Εμείς γνωρίζουμε την μεγάλη απήχηση που είχαν τα δημοσιεύματά μας στην Ελεύθερη Ώρα, από τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού! Φρέναραν προς το παρόν το αντεθνικό σχέδιο της οικογένειας Αλαφούζου, αλλά δεν το ματαίωσαν!

Τζαμί στο οικόπεδο του γηπέδου του ΠΑΟ

Οι πληροφορίες λοιπόν που έφθασαν σε μας από την πλέον αξιόπιστη πηγή μας,  που διαβάζει το ρεπορτάζ μας, είναι ότι με την αγορά του Παναθηναϊκού, οι Τούρκοι αποκτούν πρόσβαση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Που είναι η εναλλακτική λύση για εκείνους, προκειμένου να κατασκευασθεί στη θέση του γηπέδου – θα χτίσουν άλλο γήπεδο με τα λεφτά που θα ρίξουν Τούρκοι και Καταριανοί –  ένα γιγαντιαίο Σουνιτικό – τζιχαντιστικό τζαμί, αφού τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά στον Βοτανικό! Όσον αφορά την αντίδραση, κυρίως των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους επίδοξους αγοραστές του ΠΑΟ! Αφού πλέον, στην Αθήνα υπάρχουν εκατοντάδες – χιλιάδες φανατικοί Σουνίτες – λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα στηρίξουν και θα στηριχθούν από αυτό το εγχείρημα!

Αγορά και των εργατικών κατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Στο μεγαλόπνοο σχέδιο των Τουρκο-καταριανών είναι η αγορά των εργατικών – προσφυγικών κατοικιών απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και αρκετές ακόμη πολυκατοικίες που γειτνιάζουν του σημερινού γηπέδου! Η ίδια αξιόπιστη πηγή μας, μας εκμυστηρεύτηκε πως στις εργατικές – προσφυγικές κατοικίες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έχουν στήσει το λημέρι τους – από το 2010 – πράκτορες της ΜΙΤ και της ΣΗΙΚ. Με τέτοιου είδους καταγγελίες πρέπει να ασχολείται η ΕΥΠ και όχι μόνο με τα συνδικαλιστικά της! Με τέτοιου είδους καταγγελίες πρέπει να ασχολείται το αρμόδιο Υπουργείο και η Ασφάλεια Αττικής, όταν αυτοί βρίσκονται κάτω από τη μύτη τους (τα γραφεία της ΓΑΔΑ είναι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας)! Θα πρέπει ακόμη να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ μας πως, το σκούρο πράσινο χρώμα είναι το ιερό χρώμα του Χαριτζίδικου – Τζιχαντιστικού (έχουμε γράψει πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι Τούρκος – Χαριτζής – Τζιχαντιστής) Ισλάμ! Γιαυτό κυριαρχεί και στις σημαίες πολλών ισλαμικών κρατών! Ίσως να είναι και το χρώμα, μια από τις “ευαίσθητες” χορδές που υποκινούν την αγορά του Παναθηναϊκού!

Να μείνει σε ελληνικά χέρια ο Παναθηναϊκός

Δεν είναι τυχαία νομίζουμε, η δήλωση της Κυριακής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πως το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να τοποθετηθεί για την πρόθεσή του να εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει υποχρέωση όχι μόνο να εμπλακεί με την ΠΑΕ, αλλά να προβεί και στην αγορά της! Θα επιτελέσει Εθνικό έργο και νομίζουμε πως έχει πατριωτικά ψήγματα στην ψυχή του! Άλλωστε, είναι και ο διακαής πόθος όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού η αγορά της ποδοσφαιρικής Ομάδας από τον κ. Γιαννακόπουλο! Και εάν δεν είναι τούτο οικονομικά εφικτό, ας συνεργαστεί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αγοράζοντας μαζί την ΠΑΕ, αφού πρώτα παρακάμψουν τις αντιρρήσεις και την αντίδραση του Βαρδή Βαρδινογιάννη! Είναι νομίζουμε, Εθνικό Χρέος ο Παναθηναϊκός να μείνει σε ελληνικά χέρια!!

Υ.Γ.: Για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε σε άρθρο το οποίο συντάχθηκε μετά από έρευνα πηγών μας. Το θέμα του ΠΑΟ δεν είναι πρωτίστως αθλητικό. Είναι Εθνικό ζήτημα. Κάθε ένας από εμάς οφείλει να ενημερώνει τον κόσμο έγκυρα και έγκαιρα με τις πληροφορίες που έχει!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr