Home Greek News ΣΟΚ: Iδού τα προγράμματα γεωμηχανικής & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η….Ελλάδα!!!

ΣΟΚ: Iδού τα προγράμματα γεωμηχανικής & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η….Ελλάδα!!!

by _
0 comment 287 views

ΣΟΚ: Iδού τα προγράμματα γεωμηχανικής & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η….Ελλάδα!!!

Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ…ΚΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ» ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ…!!!…

Αναφέρει το Greeknewsondemand.Com …

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:37, 12 Σεπτ. 2017 | JohnKountouris.com

Αποκλειστικο: ιδου τα προγράμματα γεωμηχανικης & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η…. Ελλάδα!!! Ιδου το γιατί προκύπτουν φωτιές στην Ελλάδα και παντου: τροποποιουν τον καιρό!!!

Δείτε πρώτα την εκπομπή μου για αυτό. Δείτε μετά τον παρακάτω χάρτη που τα λέει…ΟΛΑ!:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CyXNjl2XSZg

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/734699380069453/

 

Λοιπόν, σύμφωνα με χάρτη της οργάνωσης etcgroup.org με τίτλο «Προγράμματα Γεωμηχανικής και Πειράματα Τροποποίησης Καιρού», η….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ τυχαίνει να είναι μια περιοχή…HOT SPOT (καυτών σημείων) ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Εν ολίγιοις, η Αμεριναική κυβέρνησις μαζι με πάρα πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει σε προγράμματα…ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙΡΟΥ που συμπεριλαμβάνουν πολλές μεθόδους…ΥΠΟΥΛΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την υγεία ημών τε και του πλανήτου εφ’ης ζώμεν ημείς οι πάντες. Και όλα αυτά στο όνομα του «αγαθού» μας, ενώ στην πραγματικότητα, εν τω ονόματι της υλοποιήσεως των σχεδίων των ελιτιστών προς μίαν Νέα Τάξιν Πραγμάτων–που τυχαίνει να συμπεριλαμβάνει την μείωσιν…ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΞ ΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Η εταιρεία «Weather Modification, Inc. Projects» συνεργάζεται εδώ και χρόνια με πολλές κυβερνήσεις πιολλών χωρών, συμπεριλαμβανομένης αυτής της…ΕΛΛΑΔΟΣ, για την τροποποίησιν…ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. Οπώς μπορείτε να δείτε στα δύο παρακάτω αποσπάσματα, από την δεκ. ’90 και μετά, η Ελληνική κυβέρνησις και το Ελληνικόν Ναυτικόν συμμετέχουν σε τέτοιου είδους προγράμματα εν συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία:

Πηγή: 

https://climateviewer.com/2013/10/06/geoengineering-programs-weather-modification-experiments/

https://climateviewer.files.wordpress.com/2013/10/world-of-geoengineering-etcgroup1.png?w=1800&h=1012


Έχουν να κάνουμε εδώ με τους εξής όρους: geoengineering, GREECE, NASA, γεωμηχανική, Ελλάδα, επίπεδη γη, ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑΣΑ, πειράματα τροποποίησης Καιρού, προγράμματα γεωμηχανικης και Νέα Τάξη Πραγμάτων

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr