Home Greek News Προβλέφθηκαν οι τύφωνες Κάτια, Ίρμα και Χοσέ στην ταινία…Μετά την Επόμενη Μέρα;;;!!!

Προβλέφθηκαν οι τύφωνες Κάτια, Ίρμα και Χοσέ στην ταινία…Μετά την Επόμενη Μέρα;;;!!!

by _
0 comment 120 views

Προβλέφθηκαν οι τύφωνες Κάτια, Ίρμα και Χοσέ στην ταινία…Μετά την Επόμενη Μέρα;;;!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19:20, 10 Σεπτ. 2017 | JohnKountouris.com

Λοιπόν, η καλύτερη θεωρία εργασίας εκεί έξω για το τι ακριβώς συμβαίνει με όλους αυτούς τους μεγαλο-τύφωνες στις ΗΠΑ είναι ότι χρησιμοποιούνται σαν έναν μεγάλο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ που πρόκειται να γίνει στη…ΝΕΑ ΥΟΡΚ! Να το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Η ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΣΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Αλλά εμάς τους «τρελούς συνωμοσιολόγους» να μην μας ακούτε –παρ’ολο είχαμε ΔΙΚΙΟ για έναν σωρό θεωρίες συνωμοσίας που απεδείχθησαν τελικά ως ΑΛΗΘΕΣ- απλά δείτε τι μας προβλέπει το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ για όλ’αυτά, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΤΙΑ, ΙΡΜΑ ΚΑΙ…ΧΟΣΕ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΝ…ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Έτσι, εν όψει όλων αυτών, είναι να απορρεί κανείς πως τυχαίνει αύριο να είναι η ανάμνησις του χτυπήματος της…11ης Σεπτ. του 2001 για το οποίο ευθύνεται ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΟΥ;;;!!! Και αν κρατείτε επιφυλάξεις για αυτό, απλά διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΤΠ!».

Εν ολίγοις, το επόμενο μεγάλο χτύπημα αναμένεται να γίνει εκεί που έγινε το…ΑΡΧΙ-ΧΤΥΠΗΜΑ που θα μας ήλλαζε τον τρόπο ζωής μας για τα καλά. Άρα, νομίζω ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο, ΞΑΝΑ στη Νέα Υόρκη, θα είναι για τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ…BUSINESS AS USUAL (με διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης) καθ᾽οδόν προς μίαν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων…

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο να καταλάβετε…

KATIA, IRMA, JOSE (2017) THE DAY AFTER TOMORROW (2004)

https://www.youtube.com/watch?v=nL0bN-OUXfw

https://www.youtube.com/watch?v=UvheT8EJ0TY

https://www.youtube.com/watch?v=kSvLbhXEl8s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr