Home Greek News Στο νοσοκομείο ο Ν. Βούτσης -Υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική Πηγή: Στο νοσοκομείο ο Ν. Βούτσης -Υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική | iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Ν. Βούτσης -Υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική Πηγή: Στο νοσοκομείο ο Ν. Βούτσης -Υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική | iefimerida.gr

by _
0 comment 36 views

Στο νοσοκομείο ο Ν. Βούτσης -Υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εισήλθε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με ενοχλήσεις στην καρδιά.

Αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βουλής η κατάσταση του Ν. Βούτση κρίνεται ως εξαιρετική.

Η ανακοίνωση της Βουλής:

«Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική».

Οι ευχές των κομμάτων

Με ανάρτησή του στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση. Σιδερένιος!», έγραψε στο λογαριασμό του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης εύχεται ολόψυχα περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντα του.

Πηγή: Στο νοσοκομείο ο Ν. Βούτσης -Υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική | iefimerida.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr