Home Greek News Ποιο μαγικό χάρισμα σας δόθηκε ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας Ποιο μαγικό χάρισμα σας δόθηκε ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας

Ποιο μαγικό χάρισμα σας δόθηκε ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας Ποιο μαγικό χάρισμα σας δόθηκε ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας

by _
0 comment 148 views
Ενημερώθηκε: 05/09/2017 – 11:25

Από την άποψη της αριθμολογίας, η ημερομηνία γέννησής σας δεν είναι τυχαία και εκτός από την τύχη, μπορεί να σας αποκαλύψει μαγικά χαρίσματα που δεν υποψιάζεστε καν ότι μπορεί να κατέχετε.

Για να μάθετε το μυστικό σας χάρισμα, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σας, το μήνα και το έτος γέννησης, μέχρι να έχεις ένα μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί στις 12/3/1978, το μονοψήφιο άθροισμα θα είναι 4.
(1+2+3+1+9+7+8=6+25=31=4)

Στη συνέχεια μπορείτε να δειτε παρακάτω, την σημασία του μονοψήφιου αριθμού σας, που προέκυψε από το αποτέλεσμα:

1Έχετε μια ισχυρή θέληση και είστε ειδήμονας στο να ελέγχετε τους ανθρώπους γύρω σας. Το κρυμμένο ταλέντο σας είναι να πείθετε και να υπνωτίζετε τους άλλους. Δηλαδή να μπορείτε να κυριαρχείτε στο μυαλό του κάθε ατόμου και να καθοδηγείτε ομάδες ανθρώπων.

2Είστε πολύ ευαίσθητος/η και συμπονετικός/η. Το δώρο σας βρίσκεται στα χέρια σας. Θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για να ανακουφίσετε τον πόνο των άλλων, αλλά και να αποκαταστήσετε γρήγορα την ενέργειά σας, ερχόμενος/η σε επαφή με τη φύση.

3Είστε ένα «όργανο» της μοίρας. Γεννηθήκατε κάτω από ένα τυχερό αριθμό και η επιτυχία θα σας ακολουθεί σε όλη τη ζωή σου. Ο παλιός κανόνας «Να προσέχεις τι εύχεσαι» ισχύει για εσάς, δεδομένου ότι το δώρο σας είναι ότι οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας, μπορούν να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα.

4Είστε πολύ μετρημένος/η και λογικός/η. Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να θέσει μια κατάρα ή να σας επηρεάσει αρνητικά με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί έχετε μια πολύ ισχυρή ενεργειακή ασπίδα που σας προστατεύει.

5 – Μπορεί να διαθέτεις μια πολύ ανεπτυγμένη και απίστευτα ισχυρή διαίσθηση. Αυτό καθορίζει και το δώρο σου, το οποίο είναι να μπορείς να προβλέπεις το μέλλον με εξαιρετική ακρίβεια. Λάβε υπόψη σου τα προαισθήματα, επειδή κατά την πλειοψηφία τους, είναι αλήθεια.

6 – Είσαι βαθιά συναισθηματικός/η. Τα συναισθήματά σου είναι και το πιο ισχυρό όπλο σου. Έχεις μια ευκολία να αντιλαμβάνεσαι το τι αισθάνονται οι άλλοι και έτσι να μπορείς να τους κατανοείς ή να διαβάζεις τις σκέψεις τους, χωρίς πρόβλημα.

7 – Είσαι ένα άτομο ιδιαίτερα πνευματικό. Το δώρο, που σου δόθηκε σε αυτή την ζωή, είναι να ονειρεύεσαι προφητικά όνειρα. Αν τα ερμηνεύσεις σωστά, μπορείς να αποφύγεις πολλές δύσκολες καταστάσεις και να λύνεις τα προβλήματα σου πολύ πιο εύκολα.

8 – Είσαι εξαιρετικά προσεκτικός/η. Δεν σου αρέσει να ψεύδεσαι και θα προσπαθήσεις να εκθέσεις τους απατεώνες ή τους ψεύτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μοίρα σου, σε έχει προικίσει με το ταλέντο του να είναι σε θέση να διακρίνεις τα ψέματα από την αλήθεια.

9 – Είσαι μια δημιουργική προσωπικότητα. Μπορεί να διαθέτεις καλλιτεχνικές δεξιότητες και συχνά να δεις πράγματα και καταστάσεις που άλλοι δεν μπορούν. Το δώρο σου, είναι ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον θανόντα και έστω και υποσυνείδητα να λαμβάνεις πληροφορίες από τον άλλο κόσμο.

http://www.thepressroom.gr/viral/poio-magiko-harisma-sas-dothike-analoga-me-tin

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr