Home Greek News ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή…ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥ ΕΠΙΛΕΞΕ! Ο ΝΕΟΣ ΦΑΡΑΩ…ΕΙΝ’ΕΔΩ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή…ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥ ΕΠΙΛΕΞΕ! Ο ΝΕΟΣ ΦΑΡΑΩ…ΕΙΝ’ΕΔΩ!

by _
0 comment 163 views

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή…ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥ ΕΠΙΛΕΞΕ! Ο ΝΕΟΣ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣΟΣ…ΕΙΝ’ΕΔΩ!

ΒΆΛΤΕ ΤΟ #ΚΚΕ #ΣΥΡΙΖΑ #ΠΑΣΟΚ #ΔΗΜΑΡ ΚΤΛ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΏΜΑΤΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ), ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ…ΓΚΡΕΜΟ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ…ΜΑΖΟΥΤ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΑ….ΜΑΛΆΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕ Δ’ΑΥΤΟΥΣ…!!!…. ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ;;;….

Και για όσους είναι ΕΤΟΙΜΟΙ προς παν έργον αγαθόν υπέρ…ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ, η οδηγία είναι ΣΑΦΕΣΤΑΣΗ: CHOMP’EM DOWN.

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:29μμ, 04 Σεπτ. 2017

ΩΡΑΙΑ τα τραγουδάει ο διάσημος Εβραΐκής κασταγωγής ερμηνευτής “Matisyahu” , ο οποίος έχει ασπασθεί πλέον τον Χριστιανισμό και υποστηρίζει τους Παλαιστίνους, όταν αναφέρθηκε στο τραγούδι του «CHOMP’EM DOWN» (Αποκόψτε τους!στην οργή του Φαραώ που είχε ξεσπάσει εναντίον των Ισραηλιτών: 

Pharos getting worried let’s make them pay,

Ανησυχεί ο Φαραώ. Άρα, ας τους κάνουμε να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για αυτό!

Σύμφωνα με τον Εβραϊο καθηγητή Joseph Yehuda που έγραψε το βιβλίο «Hebrew is Greek», δηλ., «ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ», γράφει τα εξής απίστευτα:

Οι Ισραηλίτες ήταν όλοι  Έλληνες της ηπειρωτικής Ευρώπης…

Ο λόγος για τον οποίο διώχθηκαν από τους Αιγυπτίους οφείλεται στην ελληνικότητά τους…

Η Αίγυπτος κυβερνήθηκε τότε από Έλληνες από την Κρήτη και την Κύπρο.

Τι βιβλίο του Yehuda προϊόν μελέτης….30 ετών εν συνεργασία με…ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΣ από τα πανεπιστήμια Oxford & New York Univeristy!  Αυτό το ανεκτίμητο έργον που εποίησαν υπερ της αληθείας περι της ΥΠΕΡΟΧΗΣ της Ελληνικής γλώσσης –και του Ελληνικού πολιτισμού εν γένει- απέναντι στις κολτούρες των άλλων εθνών επροκάλεσε την οργήν εβραϊκών ακαδημαϊκών κύκλων με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την κυκλοφορία το εν λόγω βιβλίον!

Εν ολίγοις, ο ΕΛΛΗΝΙΜΟΣ, είτε εκφραζόμενος από ΕΛΛΗΝΕΣ είτε από τα…ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ, διώκεται εδώ και αιώνες από τις σατανικές δυνάμεις. Οι ΒΙΒΛΙΚΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΙ, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑΝ ΣΧΕΣΙΝ με τους σημερινούς Εβραίους (οι οποίοι είναι ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ), είχαν επιρεασθεί από τους Έλληνες, ήταν, ως επί το πλείστον ευχαριστημένοι με τον Ελληνικόν πολιτισμόν μιας και και τα ονόματα τους, και οι ονομασίες των πόλεων τους στη Παλαιστίνη, και η γλώσσα που μιλούσαν ΟΛΑ αντικατόπτριζαν τον…ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ. Οι τότε Εβραίοι ήξεραν ΚΑΛΛΙΣΤΑ από ΠΟΙΟΥΣ είχαν επιρεασθεί πολιτισμικά!

ΣΗΜΕΡΑ όμως, ο Ελληνισμός διώκεται από τους…ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΩΤΗΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…

Ο σημερινός «Φαραώ» των…ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον…ΚΡΥΠΤΟ-ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟ…ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…!!!

Σε άρθρο του σάιτ paraskhnio.gr διαβάζουμε τα εξής απίστευτα για τον Τσίπρα:

Την ευκαιρία για μια σύντομη επίσκεψη στις πυραμίδες είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Αιγύπτου, Ελλάδας και Κύπρου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής επισκέφθηκαν τις πυραμίδες, ξεναγήθηκαν στην πυραμίδα του Χέοπα και εν συνεχεία επισκέφθηκαν τη Σφίγγα.

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας να καταλάβετε ένα πράγμα εδώ: Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝ’…ΕΔΩ!, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΌΧΙ «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ», ΑΛΛΆ…ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ….CHOMP’EM DOWN, ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ….!!!….

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!!….Βρήκα την απάντηση κι η απάντηση…ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ!

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ …

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Οι Εβραίοι και οι λαθρομετανάστες τελικά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων;;

O Ρωσικός κομμουνισμός ως ένας από τους βασικούς υπαίτιους της Μικρασιατικής καταστροφής | Θέματα Ελληνικής Ιστορίας

Η Αριστερά δεν έχει Ιστορία, έχει ποινικό μητρώο

Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr