Home Greek News ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Οι Εβραίοι και οι λαθρομετανάστες τελικά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων;;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Οι Εβραίοι και οι λαθρομετανάστες τελικά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων;;

by _
0 comment 20 views

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Οι Εβραίοι και οι λαθρομετανάστες τελικά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων;;

από το σάιτ: http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_989.html

Διαβάστε επίσης!….

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή…ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥ ΕΠΙΛΕΞΕ! Ο ΝΕΟΣ ΦΑΡΑΩ…ΕΙΝ’ΕΔΩ!

Ωστόσο, οι πολίτες αν και καταλαβαίνουν ότι όλο το πολιτικό Σύστημα είναι “αιχμάλωτο” στις ορέξεις των Δανειστών, των Αγορών και των Γερμανών κι οι οποίοι μπορεί μεν να στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, έχουν όμως “καβάτζα” των ορέξεών τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδόθηκαν αμαχητί στο νέο μοντέλο κράτους που χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς γι΄ αυτούς σημασία δεν έχει ότι η χώρα μετατρέπεται σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, αλλά η αντιμετώπιση της καθημερινότητας τους! 

Οι πολίτες παραδόθηκαν, αφενός μεν γιατί μέχρι σήμερα, δεν έχει εμφανιστεί ένα ισχυρό ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, (πλην ελαχίστων μικρών κομμάτων), που να αποτελείται από ΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που θα έχουν την δυνατότητα να πείσουν τον λαό να αντισταθεί και αφετέρου, γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ, ρίχνοντας την πολιτική αρένα ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, κατέφεραν να κάνουν τον λαό να μην έχει πλέον σε κανέναν εμπιστοσύνη… κι αυτό, είναι μεγάλο κέρδος για το ΣΥΣΤΗΜΑ.

Και όλα, είναι θέμα χρημάτων… 

Τι μπορεί να κάνει ένα μικρό κίνημα που δεν έχει την δυνατότητα να βγει σε κανάλια εθνικής εμβέλειας και ν’ ακουστεί η φωνή του;
Όταν δεν έχει την δυνατότητα να εκδώσει εφημερία εθνικής εμβέλειας;

Μπουκώνοντας  τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους δημοσιοκάφρους, με πακτωλό χρημάτων, έχουν στα χέρια τους την 4η ΕΞΟΥΣΙΑ… ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.


Αν οι δημοσιογράφοι, υπηρετούσαν το λειτούργημά τους, κανένας ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, κανένας ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, καμιά ηγεσία των “ΘΕΣΜΩΝ”, δεν θα μπορούσε να γίνει… πιόνι στα χέρια των ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΩΝ – ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.


Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ… ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ… ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
 

Καλλιόπη Σουφλή
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εβραίος ο διαχειριστής των “κόκκινων” δανείων


Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
του κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία” 

Ένα θέμα που δεν τολμά να αγγίξει κανείς, αλλά ούτε και τα ΜΜΕ της παλαιάς διαπλοκής ή της νέας που στήνεται με γοργούς ρυθμούς, ήταν οι σαρωτικές αλλαγές που έγιναν με τους Διευθυντές στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και η αύξηση του χρόνου θητείας στη θέση αυτή! 

Μάλιστα, σε πολλά σχολεία γίναμε μάρτυρες διαμαρτυριών από γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς όλες οι τοποθετήσεις είχαν έντονο κομματικό στοιχείο, με απειλές και εκβιασμούς από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να εκδώσει  κανένα δελτίο τύπου, παρακολουθεί αμήχανα τη δημιουργία της Βαλκανικής Νέας Σοβιετίας! 

Ωστόσο, οι πολίτες αν και καταλαβαίνουν ότι όλο το πολιτικό Σύστημα είναι “αιχμάλωτο” στις ορέξεις των Δανειστών, των Αγορών και των Γερμανών κι οι οποίοι μπορεί μεν να στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, έχουν όμως “καβάτζα” των ορέξεών τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδόθηκαν αμαχητί στο νέο μοντέλο κράτους που χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς γι΄ αυτούς σημασία δεν έχει ότι η χώρα μετατρέπεται σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, αλλά η αντιμετώπιση της καθημερινότητας τους! 

Ο κόσμος της φτηνής εργασίας, του ελεγχόμενου υπερκέρδους των μειωμένων παροχών του κοινωνικού κράτους, στοιχεία που με λίγη φαντασία υπάρχουν στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μέρος της συνταγής αυτού του σχεδίου και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει την τεράστια ζημιά που γίνεται στα σχολεία της χώρας!

Οι ηττημένοι τελικά είναι οι νικητές;;

Έτσι, το μεγάλο όνειρο των ηττημένων του συμμοριτοπόλεμου παίρνει σάρκα και οστά καθώς το “μικρό κράτος” για τους Νέο-σταλινιστές είναι η κάρτα POS και η αύξηση διανομής κουπονιών, τα οποία θα είναι και για τους δικούς μας αλλά και για τους λαθρομετανάστες ο “κρυφός” τους σύμμαχος! 
 
Οι δηλώσεις περί “απόκτησης γης” από Υπουργούς που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο εργασίας και η ενσωμάτωσή τους μέσα στην ελληνική κοινωνία αυτή την χρονιά, θα είναι ακόμη πιο ορατή, όχι γιατί πρέπει να γίνει, όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει εκείνο το κοινωνικό κόμμα, αλλά γιατί αυτές οι βουλές των ισχυρών, θέλουν την Ελλάδα μια χώρα παράδειγμα – μοντέλο, ενός νέου οικονομικού καθεστώτος χωρίς δικαιώματα αλλά και χωρίς κίνητρα! 
 
 
Τα δυσβάσταχτα μέτρα, η μόνη διέξοδος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του “Νέο-σταλινικού νεοφιλελεύθερου” δόγματος είναι η συντήρηση στην κεντρική σκηνή της μοντέρνας καλπάζουσας νέο-αριστεράς, της υποτέλειας και του άκρατου απολυταρχισμού, σε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον το οποίο χτίζει η παρούσα Κυβέρνηση! 
 
 
Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της Εξουσίας προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς και η επικοινωνιακή τακτική του Μαξίμου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλα θέματα που αγγίζουν δεν αγγίζουν τους πολίτες, επιτρέπει σε μια σειρά από ενέργειες που είναι βέβαιο ότι χτίζεται ένας νέος εφεδρικός κομματικός στρατός!
 

Κλείστε τ΄ αυτιά σας στις “Σειρήνες”!

Σε λίγες μέρες ανοίγει την πύλη της η ΔΕΘ! 
 
Εκεί θα παρελάσει όλο το πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα, το οποίο θα μας πει πολλά και διάφορα, αλλά δεν θα μας πει την πραγματικότητα ή έστω και την σκληρή αλήθεια για το τι ακόμη πρόκειται να ακολουθήσει! 
 
Εκείνα τα αέρινα βραδάκια με τις παροχές και τα λεγόμενα προγράμματα “Θεσσαλονίκης” αποτελούν πλέον παρελθόν! 
 
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν μόνον έναν χρόνο Εξουσίας ακόμη και φέτος θα κάνουν αυτά τα οποία έχει ως κρυφή ατζέντα ο Αλέξης Τσίπρας και οι “αριστεροί” Γερμανοτσολιάδες για να αναστρέψουν το κλίμα της δυσαρέσκειας! 
 
Σε αυτήν λοιπόν την ψευτο – αριστερή λαίλαπα, πρέπει ο λαός να απαντήσει και αυτή τη χρονιά πρέπει να ματώσει κυριολεκτικά γιατί οι επόμενες γενιές δεν θα βρουν τίποτα όρθιο! 
 
Και το λέμε αυτό διότι δεν είναι μόνο η πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπαίδευση αλλά και μια σειρά από ενέργειες της που φανερώνουν ότι, ο Τσίπρας και η παρέα του κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους. 
 
Δεν αποκλείεται και η βιαία παραμονή του στην Εξουσία με την “κοινή” συναίνεση και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πάντα με πρόσταγμα τα εθνικά μας θέματα και τις επιλογές των δανειστών!
 

Μόνοι τους αυτό-αποκαλύπτονται!

Αυτό το σχέδιο Σοβιετοποίησης της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι σε όλους τους Οργανισμούς και τα Υπουργεία τοποθετούνται οι επί χρόνια συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τα κριτήρια του νόμου! 
 
Τελικά, το σχέδιο αφελληνισμού που έχει συμφωνηθεί από κάποιες δυνάμεις, με παρονομαστή την κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά”, έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις καταστρέφοντας την Πατρίδα! 
 
 Και αυτό-αποκαλύπτονται μόνοι τους. Όπως στις 2 Ιουλίου 2017 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε στο facebook: 
“Όχι Κολομβία, Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου”!
 

Μας παίρνουν τα σπίτια και τα δίνουν στους ξένους!

Στο πλαίσιο αυτής της σοβιετοποίησης της Πατρίδος, εντάσσεται και η ανάθεση διαχείρισης  των “κόκκινων δάνειων” των Ελλήνων, σε εταιρεία που διευθύνει ο Εβραίος Αβραάμ Μωϋσής μέλος του ΚΙΣ και σημαντικός παράγοντας συμφερόντων της Εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα! 
 
Οι Εβραίοι και οι λαθρομετανάστες τελικά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων;;
 
Δείτε παρακάτω το ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα:
 
Γι΄ αυτό, ας ξυπνήσουν οι Έλληνες και ας αφήσουν την εσωστρέφειά τους, κοιτάζοντας τι έχει συμβεί με τη Συρία δυο δεκαετίες τώρα! Πριν να είναι αργά!

Η απόλυτη επιβεβαίωσή μου…

Στο άρθρο μου: “Ορατές και αόρατες ασύμμετρες απειλές από την Τουρκία”, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, μεταξύ των άλλων έγραφα: «Από αυτήν εδώ την ελεύθερη εφημερίδα, την “Ελεύθερη Ώρα”, σας έχω πολλές φορές μιλήσει για τις φανερές ασύμμετρες απειλές που ελλοχεύουν στην Πατρίδα μας! Σας έχω παρουσιάσει μέσα από τα άρθρα μου, πως “τουρκεύεται” η Ελλάδα χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά! Πως “τουρκεύεται” η Πρωτεύουσά της, η Αθήνα! 

Σήμερα θα συνεχίσω να δίνω στοιχεία για την πληροφόρησή σας, αλλά ευελπιστώντας πως αυτά τα στοιχεία θα “ξυπνήσουν” την ανησυχία της ελληνικής Πολιτείας, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα! 

Η πλειονότητα των καταστημάτων της πλατείας Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι της Αθήνας (Γιουσουρούμ – τα παλιατζίδικα) έχει αγοραστεί από Οθωμανούς πάσης φύσεως! 

Όμως, αυτοί αποτελούν – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – την “βιτρίνα”, γιατί πίσω από αυτούς κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, Εβραίοι ή Τουρκο-Εβραίοι! 

Σε όλες επίσης, τις κάθετες οδούς της οδού Ερμού (από το ύψος της οδού Αιόλου και κάτω), υπάρχουν ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, café-bar, παλαιοπωλεία κα, τα οποία ανήκουν ως επί το πλείστον σε Τούρκους και Εβραίους, οι οποίοι σε πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν τοποθετήσει άλλους “μπροστινούς” με ελληνικά ονοματεπώνυμα, προκειμένου να αποκρύψουν τους αληθινούς και πραγματικούς ιδιοκτήτες!

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr