Home Greek News Ετσι Σας Αξίζει Κουμούνια Κρητικοί ! Κάψατε Την Ελλάδα Με Τους Αλήτες Που Βάλατε Με Την Ψήφο Σας Στη Βουλή

Ετσι Σας Αξίζει Κουμούνια Κρητικοί ! Κάψατε Την Ελλάδα Με Τους Αλήτες Που Βάλατε Με Την Ψήφο Σας Στη Βουλή

by _
0 comment 172 views

Ετσι Σας Αξίζει Κουμούνια Κρητικοί ! Κάψατε Την Ελλάδα Με Τους Αλήτες Που Βάλατε Με Την Ψήφο Σας Στη Βουλή

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το ΣΤΑΡ….

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤOΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FUND ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!!

mat-2

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ FUND ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜA…

ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;

 

 

mat-4

mat-3

Σύντεκνοι κρητικοί,  εσεις δικάσατε και τους εαυτούς σας εσεις δεν τους φέρατε τους βρωμιάρηδες κατσαπλιάδες του σύριζα;;;;;  λουστήτε τους τώρα .. ποιος σας έφτιαξε το δρόμο (Βόρειο άξονα και όχι μόνον) πριν 45 χρόνια;;;;   είμουν εκεί σαν στρατιώτης τότε…..   Πάντως θεωρείται και είναι   Δικαιολογημενη αντιδραση η ενεργεια εναντιον των γραφειων του φασιστικου συριζα που κατεβασε και ψηφισε νομο οπου στο εξης θα επιτρεπεται σε ξενους να καταλαμβανουν Ελληνικη γη με το προσχημα δηθεν των κοκκινων δανειων. Ο λαος της Κρητης εδωσε το ’40 την απαντηση σε αυτους που ηθελαν να καταλαβουν την γη τους οπως και στους συνεργατες τους.  Σημερα η Κρητη εδωσε αλλη μια απαντηση σε αυτους που θελουν να καταλαβουν Ελληνικη γη και στα ντοπια τσιρακια τους(συριζα)…Συριζαιοι ανθελληνικα ρατσιστικα σκουλικια, κατω τα ξερα σας απο την γη μας, το καταλαβατε ρε μουνοπανα?? Κανονιστε να παρετε πισω τον νομο που επιτρεπει παραδοση Ελληνικης γης σε ξενους ομιλους γιατι θα κοκκινισει το κωλαρακι σας μετα , γ@μημενοι δοσιλογοι ρατσισταρεια του κερατα.υγ. Στο Ρεθυμνο στις κινητοποιησεις των κατοικων εννοειται αφαντοι οι … περιβοητοι αντιφασιστες  ( τσιρακια του κρατους και των ξενων φαντ) . Ελληνες πατριωτες συγκρουστηκαν με τους Ματατζηδες και απετρεψαν οσο μπορουσαν την παραδοση Ελληνικης γης απο το ρατσαιστικο συριζα προς τα ξενα αφεντικα του. Οσον αφορα την δικαιολογημενη ενεργεια εναντιον των γραφειων των ρατσιστων ανθελληνων φασιστων του συριζα αυτη λογικα εγινε σαν πραξη αντιστασης ενος ολοκληρου λαου στην παραδοση της γης τους απο το ανθελληνικο ρατσιστικο συριζα σε ξενους ομιλους.

Οι προδότες τα έδωσαν όλα για ψίχουλα και παντελόνιασαν χρήμα.  «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έλεγαν οι αισχροί ψευταράδες, αλλά βλέπεις δεν υπάρχει δικαιοσύνη, βρήκαν και τους χαζούς συμφεροντόλογους που τούς ψήφισαν και κάνουν ότι γουστάρουν.
Όπου τους βρείτε φτύστε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Πηγή:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr