Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο…ΤΡΑΜΠ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο…ΤΡΑΜΠ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 191 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο…ΤΡΑΜΠ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ…ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Δρακόντειους «νόμους» έχει υπογράψει και ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ τούτη την ώρα ο…ΤΡΑΜΠ και η κυβέρνησίς του εξαιτίας των πλημμύρων στο Τέξας…!!!…

ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΝ αρχικώς ο Τράμπ το εκτελεστικόν διάταγμα του Ομπάμα προς την παροχήν στρατιωτικού εξοπλισμού στην…τοπική αστυνομία αλλά, ΞΑΦΘΝΙΚΑ, αλλάζει τον νουν του και κάνει πλέον τον…ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ, όλα στο όνομα του «καλού» της χώρας λόγω των πλημμύρων στο Τέξας…!!!

Προσποιείτο και «θεοσέβειαν» και…«πατριωτισμόν» στην αρχή της θητείας του ο Τράμπ, κάνοντας πολλούς να νομίζουν πως είναι ένας «φοβερός αντινεοταξίτης» που θα τα έβαζε με το κατεστημμένο, ενώ, στην πραγματικότητα, είναι…ΑΠΑΤΕΩΝ ΜΕΓΑΣ που καιροφυλλακτούσε, περιμένοντας την κατάλληλην στιγμήν καθ΄ην θα έπαιρνε το πράσινο φώς από τους…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ του για το ΠΌΤΕ να ξεκινήσει τις…ΚΑΤΑΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΨΕΥΔΗ…!!!…

Πάει τώρα για την πλήρη…στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας ο Τράμπ με αφορμήν του τρομοκρατικό χτύπημα, ΟΥΧΙ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ, αλλά του..ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ χάριν στην…NASA της οποίας οι θεμελιωταί είναι οι συνεχισταί των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (πατήστε εδώ)..!!!… Και εάν δεν πιστεύετε σε τέτοια «παραμύθια», τότα σας προκαλώ να διαβάσετε το σημερινό μου άρθρο με τίτλο «ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ»! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΟΙ…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ)…!!!…»

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΙΣ ΕΔΩ…

-του Ιωάν. Κουντούρη / Λος Άντζελες / 21:16, 01 Σεπτ. 2017 / JohnKountouris.com

Λοιπόν, διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «Όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να μάθετε για τον Ντόναλντ Τράμπ. Μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ για τον ίδιο!» να καταλάβετε τελικά ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ο Ντόνλαντ Τράμπ.

Σύμφωνα με τη μεγάλη εφημερίδα, usatoday.com διαβάζουμε τα εξής:

WASHINGTON – Η διοίκηση Trump ήρε τη Δευτέρα μια αμφισβητούμενη απαγόρευση για τη μεταφορά κάποιου πλεονασματικού στρατιωτικού εξοπλισμού σε αστυνομικά τμήματα των οποίων η απάντηση στυλ πεδίου μάχης σε αναταραχές σε προάστιο του Σαιντ Λούις πριν από τρία χρόνια προκάλεσε διακοπή του προγράμματος.

Το νέο σχέδιο τίθεται σε ισχύ αμέσως και καταργεί πλήρως την εκτελεστική εντολή της διοίκησης του Ομπάμα, η οποία εμπόδισε την επανεπίταξη τεθωρακισμένων οχημάτων, όπλων μεγάλου διαμετρήματος, πυρομαχικών και άλλου βαρέως εξοπλισμού από ξένα πεδία μάχης εστους δρόμους της Αμερικής.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Jeff Sessions (Τζέφ Σέσιονς), ο οποίος ήταν επικεφαλής της εκστρατείας για την αποκατάσταση του προγράμματος, περιέγραψε τη νέα εκτελεστική εντολή του Προέδρου Τράμπ τη Δευτέρα σε μια διεύθυνση στο Αδελφικό Τάγμα της Αστυνομίας, τη μεγαλύτερη αστυνομική ένωση του έθνους, γεγονός που υποδηλώνει ότι η οδηγία του Ομπάμα ήταν μια παραχώρηση για τις πολιτικές πιέσεις υπερασπιστών πολιτικών δικαιωμάτων.

Και ΤΙ -παρακαλώ!- είναι το…Αδελφικό Τάγμα της Αστυνομίας??? Μα…μια ένωσις που ενώνει όλα τα ασυνομικά τμήματα της κάθε μεγάλης πόλεως των ΗΠΑ κάτω από την «στοργηκή» «αγάπη»/αιγίδα της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ βεβαιώς-βεβαιώς! Διαβάστε το άρθρον μου με τίτλον «του Αδελφικού Τάγματος της Αστυνομίας (Fraternal Order of Police)» και θα καταλάβετε.

Σύμφωνα πάλιν με τον κ Σέσιονς, «Τα περιουσιακά στοιχεία, που διαφορετικά θα εξαλήφοντο, μπορούν να επαναπροσδιοριστούν για να βοηθήσουν την κρατική, τοπική και φυλετική επιβολή του νόμου να προστατεύσει καλύτερα την δημόσια ασφάλεια και να μειώσει την εγκληματικότητα». Όμως, είναι τέτοιες…ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΕΣ που πάντοτε χρησιμοποιούνται σαν μεγάλο…ΠΡΟΣΧΗΜΑ προς την περαιτέρω μείωσιν των συνταγματικών ελευθεριών των Αμερικανών πολιτών, όλα εν τω ονόματι του «αγαθού της χώρας» εν όψει απειλών εθνικής ασφάλειας. ΜΠΟΥΔΕΣ, γιατί ομιλούμε εδώ για «απειλές» που εδημιούργησαν…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Δεν διαβάσατε το άρθρον μου με τίτλο «ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η NASA ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΘΕΟΣ» Η ΙΔΙΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» (πατήστε εδώ)??? Δηλ., είναι η…ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ —με Ό,ΤΙ σημαίνει αυτό– στο Τέξας!!! ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ!!! Και δεν είναι μόνο το καιρικό όπλο τους H.A.A.R.P. που έχει τη δυνατότητα να χειραγωγήσει τον καιρό, αλλά και τα διάφορα «διαστημικά» κέντρα της…NASA που μόνο «διάστημα» δεν έχουν πάει ΠΟΤΈ, αλλά αυτό που προσπαθούν να κάμουν είναι να σύρουν όλους στον λάκκο…ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ! Διαβάστε και «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το ακόλουβο βίντεο μου για το τι κάνει η ΝΑΣΑ την ώρα που υποφέρει τόσος κόσμος στο Τέξας!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=hQ9xT0LrLk0&t=2457s

ΙΔΟΥ το εκτελεστικό διάταγμα του Τράμπ που υπέγραψε ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» στις 28 Αυγ. (2 μέρες μετά το ξεκίνμα του Τϋφωνος «Χάρβέι) που είναι εντελώς…ΠΑΡΑΝΟΜΟ και…ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ. Γιατί;;; Γιατί ΚΑΝΕΙΣ πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την αρμοδιότητα να υπογράψει διατάγματα, που το παίζουν «νόμοι», τόσον αυθαιρέτως και κατά το δοκούν…ΓΙ᾽ΑΥΤΟ! Διαβάστε το άρθρον μου «Ξεκινάει αμέσως με την υπογραφή των εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ “εκτελεστικών διαταγμάτων” ο πρόεδρος Τράμπ!» να καταλάβετε…

Αυτό είναι το παλιό διάταγμα που υπέγραψε ο Ομπάμα που είχε καταργήσει ο Τράμπ στην αρχή της θητείας του και που, ουσιαστικώς, «ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ» με το…ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΆΡΑ, κι ο Τράμπ είναι ένας μεγάλος…ΠΡΟΔΟΤΗΣ όπως ήταν ο αρχι-Π**ΣΤ*Ρ*Σ ΟΜΠΑΜΑ!!! ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ…ΤΡΑΜΠ!!!

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε εδώ, γιατί ήταν ο ίδιος ο ΤΡΑΜΠ που στις 22 του Αυγ. φέτος που υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που δίνει την «άδεια» στην κυβέρνηση να ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ. Μιλάμε για την υπογραφή ενός ΑΛΛΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ «ΝΟΜΟΥ» ΜΟΛΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ…ΤΥΦΩΝΑ ΧΆΡΒΕΪ….ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΝΟΣ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ «ΩΡΑΙΑ» ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: ΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ…ΜΜΕ!!!

Δείτε τώρα τa ακόλουθο βίντεο που τα λένε όλα…

https://www.facebook.com/GreekNewsOnDemand/videos/484546251901505/

 

https://www.youtube.com/watch?v=knPuqfmbm7s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr