Home Greek News Ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κυπατζίδικο Παρακράτος και ο Γ. Παπαχρήστος

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κυπατζίδικο Παρακράτος και ο Γ. Παπαχρήστος

by _
0 comment 31 views

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κυπατζίδικο Παρακράτος και ο Γ. Παπαχρήστος

«Ως πότε ο κ. Τσίπρας θα τον ξαμολάει κάθε τόσο για να χυδαιολογήσει κατά των πολιτικών του αντιπάλων» αναφέρει ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ», Γιώργος Παπαχρήστος, απαντώντας στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Πάυλος Πολάκης.

Πιο συγκεκριμένα γράφει:

Εν πρώτοις οφείλω να δηλώσω οτι εννοείται πως δεν πρόκειται να απαντήσω στο χθεσινό, αδιανόητο ακόμη και για τον ίδιο, υβριστικό παραλήρημα του “πολλά βαρύ και όχι” υπουργού Πολάκη εναντίον μου.

Ό,τι είχα να γράψω για τα χάλια του ΕΣΥ, όπως ιδίοις όμμασι αντίκρυσα, και διαπίστωσα, τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου στο νοσοκομείο της Σύρου, τα έγραψα προ τριημέρου, οπότε απάδει κάθε επανάληψη.

Του Γιώργου Παπαχρήστου

Απαξιώ ως εκ τούτου να υποκύψω στον πειρασμό, παρά την απεγνωσμένη προσπαθειά του να με συμπαρασύρει στο βούρκο μαζί του. Εγώ θέαμα, όπως πασχίζει, δεν γίνομαι. Τον αφήνω λοιπον μόνο του να περιφέρεται εκεί – να κυλιέται, να σηκώνεται, να βουτάει, να κάνει πιρουέτες, κωλοτούμπες. Ό,τι τον ευχαριστεί τέλος πάντων τον άνθρωπο, και αυτό που κουβαλάει μέσα του.

Άλλωστε όπως έχω ξαναγράψει, και υποστηρίξει και δημόσια απο ραδιοφώνου και τηλεοράσεως για μένα δεν υπάρχει κανείς Πολάκης. Δεν τον βλέπω! Για μένα υπάρχει ο Τσίπρας. Μόνο. Αυτός τον διόρισε, αυτός τον στηρίζει, αυτός τον ξαμολάει κάθε τόσο για να χυδαιολογήσει κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτός εν τέλει εγκρίνει τα όσα λέει και κάνει – από την στιγμή που, ως και δημοσίως τον επαινεί (το είδαμε προσφατα και αυτό!).

Υπό την έννοια αυτή, θα ήθελα να ρωτήσω προσωπικά, και με τον προσήκοντα σεβασμό, τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Τσίπρα, αν:
-επι της διακυβέρνησής του, μπορούν να θεωρούνται άραγε τεκμήρια …ενοχής (!!!)αλήθεια για ποιο πράγμα, κυπατζίδικες φωτογραφίες, εμφανώς προϊον και αποτέλεσμα παρακολούθησης μου, τραβηγμένες άγνωστο απο ποιον, κατ΄εντολήν όμως κάποιου – με αδιευκρίνιστο τόσο το προς ποία χρήση λήφθηκαν πλην του εκβιασμού, όπως και το προς όφελος τίνος

-επι της διακυβέρνησής του ποινικοποιούνται οι προσωπικού χαρακτήρα σχέσεις,και αν συμβαίνει αυτό, τότε τί είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά με τον Λαβρέντι Μπέρια και τις μεθόδους του, ως επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας του Στάλιν

-επιθυμεί ίσως να ασχοληθούμε για το πού πέρασε, και περνάει, τους καλοκαιρινους μήνες, σε ποιον ανηκει η κατοικία στο Λαύριο, πόσο κοστίζει, με ποιους γειτονεύει και όλα τα συναφή

-επιδιώκει μήπως να επαναφέρουμε την δημοσια συζήτηση στο εντελώς απεχθές για μένα επίπεδο του γιατί επέλεξε να εγχειρισθεί σε ιδιωτική κλινική προσφάτως και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο απο τον …Πολάκη του, ενδεχομένως;

Σταματώ εδώ, επί του παρόντος. Αλλά ας ειναι σίγουροι (και ας μου επιτραπεί παρακαλώ απο τους ευγενείς αναγνώστες μου η ελάχιστη περιαυτολογία) ότι επιθέσεις αυτού του είδους, και αυτού του περιεχομένου, ποσώς θα με αποτρέψουν να επισημαίνω τα κακώς κείμενα μιας διακυβέρνησης η οποία φλερτάρει καθημερινά και πιό έντονα με τον σταλινισμό.

Υ.Γ Για την καθυστερημένη, επι τριήμερο και πλέον, απάντηση στο δημοσίευμα της διοικήτριας του νοσοκομείου Σύρου Μ. Μπουραντά, η οποία με απειλεί με …αγωγή (!..) αντί να ασχοληθεί με το πως θα βελτιώσει τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, δεν έχω να πώ τίποτε επίσης.

Το γιατί θα το αντιληφθεί ο καθένας, αν παραθέσω την κατακλείδα της ανακοινωσής της:

“Οσο κι αν προσπαθείτε (λεει σε εμένα τώρα, σε προσωπικό ύφος λες και είμαστε πρώτα ξαδέρφια!..) με αναλήθειες και συκοφαντίες δεν μπορείτε να απαξιώσετε την πολιτική του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας”!!!

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr