Home Greek News Εις υγείαν των κορόιδων: Ο Άκης φτιάχνει εταιρεία για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!

Εις υγείαν των κορόιδων: Ο Άκης φτιάχνει εταιρεία για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!

by _
0 comment 119 views

Εις υγείαν των κορόιδων: Ο Άκης φτιάχνει εταιρεία για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!

Τελικά η φυλακή δεν τον έχει πτοήσει από ό,τι φαίνεται καθόλου! Μάλλον τον έκανε «νόμιμα πλούσιο»…

Ο Άκης, σύμφωνα με τις αποφάσεις κάποιων καλοαμειβόμενων δικαστών, δεν κάνει μόνο τα ακριβά μπάνια του σε ξενοδοχεία exclusive… Ετοιμάζεται και για μία πολύ κερδοφόρα επαγγελματική κίνηση.

διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο «Τσόχας», όπως τον αποκαλούν στο στενό του περιβάλλον, έχει στα σκαριά εταιρεία (μία εκ των 8 εταιρειών) που πρόκειται να αναλάβουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να βγάζουν τα σπίτια των Ελλήνων στο σφυρί! Το αξιοπερίεργο είναι ότι στο επιχειρηματικό αυτό σχήμα θα υπάρχουν μεγαλοξενοδόχοι κι ένας ακόμη πρώην πολιτικός και πάλαι ποτέ μεγαλοδημοσιογράφος.

ΥΓ.: Το 35% των μετοχών της εταιρείας θα ανήκει σε στενό συγγενικό πρόσωπο του Άκη… Ως εκ τούτου, όπως όλα δείχνουν, ο Τσοχατζόπουλος έχει κι άλλο (αμέτρητο) μαύρο χρήμα… κρυμμένο πολύ καλά!

ΥΓ.(2): Μάλλον, πρόκειται περί μιας εξαιρετικής ιδέας για να μπορέσουν να «ασπρίσουν» τα «μαύρα»… Κοινώς, μιλάμε περί «μπουγάδας» Τσόχα & ΣΙΑ! 

Πηγή: https://rpntv.gr/εις-υγείαν-των-κορόιδων-ο-άκης-φτιάχνε/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr