Home Greek News ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»! ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ Ο…ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»! ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ Ο…ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!

by _
0 comment 183 views

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»! ΚΑΙ…ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ Ο…ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!! ΣΑΣ ΕΤΡΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΡΙΚΟ ΧΤΥΠΗΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ…ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!!! 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ…ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΤΡΟΜΑΖΟΝΤΑΣ (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ) ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΝΩΗΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΓΙΝΕΙ» ΚΑΙ ΕΚΕΙ!!! 

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΕΘΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ…ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΑΠΛΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ…!!!

ΟΙ ΗΠΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΚΤΛ. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…ΦΡΟ-ΝΙ-ΜΟΥΣ…ΑΛΛΙΩΣ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΔΙΟΤΗΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ..«ΕΦΕΔΡΙΚΟΥΣ»…(ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ)…

ΤΟ ΑΚΟΥΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Φαίνεται ότι διαθέτουν εσωτερική πληροφόρηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «Νέων»»…

«ΦΡΟΥΡΙΟΝ» Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ»–ΠΟΥ ΗΤΑΝ…ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρης | Λος Άντζελες | 19:14, 26 Αυγ. 2017 | JohnKountouris.com

ΔΕΊΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟ 4:45 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΒΕΓΓΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ του STAR ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΛΙΠ, ΣΤΟ 11:00 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ NA ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΟΥΛΑ» ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ «ΥΠΟΠΤΟ» ΓΙΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ 100 ΤΟΙΣ 100…ΣΚΗ-ΝΟ-ΘΕ-ΤΗ-ΜΜΕ-ΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.

ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ…«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ»!!! ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ…ΕΔΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΕΔΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ «ΧΤΥΠΗΜΑ». ΤΟ «ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ» Ο…ΠΑΠΑΣ!! ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΑΠΌ ΕΜΑΣ ΑΠΌ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»…

ΠΟΙΟ είναι το κίνητρο εδώ στο να πιστεύουμε αυτούς (κυβερνώντες, ΜΜΕ, κτλ) που μας έχουν υποδουλώσει ΗΔΗ στο σύστημα της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;; ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ και χρησιμοποιούν μια ατζέντα ύπουλη και..ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ για να μας…ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, αλλιώς θα είχαμε ξυπνήσει…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ…

ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΗΜΑΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΈΝΑ ΜΕΤΑ….ΤΟ ΑΛΛΟ;;;!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ….ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛ’ΑΥΤΆ ΜΑΖΙ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ: ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥΡΚΙΣΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΤΛ.;;;!!! KAI ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ- ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ;;;…

ΔΕΙΤΕ πως σας ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ το STAR για το στημμένο “τρομοκρατικό χτύπημα” στη Βαρκελώνη! Αποκρύβουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σημαντικά στοιχεία από το κοινό!…

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

Το ακόλουθο άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αμβισβητούν ακόμη τα όσα έχουμε δημοσιεύσει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» όσον αφορά όλες αυτές τις εντελώς ΨΕΥΤΙΚΕΣ «τρομοκρατικές» επιθέσεις όπως γίνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη απο το χτύπημα της 9ης Σεπτ. μέχρι σήμερα. Οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ!…

Λοιπόν δείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα δύο πρώτα κλιπ εδώ. Το πρώτο κλιπ δείχνει έναν από τους «τρομοκράτες» να πυροβολείται ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ και μετά απλά να…ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑΥΜΑ! “ΘΑΥΜΑ” ΗΤΑΝ!

https://www.youtube.com/watch?v=-J4Eyw3dLCc

Στο δευτερο κλιπ εδώ, βλέπουμε τους…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ αυτής της «επίθεσης» να στήνουν….ΚΟΥΚΛΕΣ στο σημείο της «επίθεσης». Ναι…ΚΟΥΚΛΕΣ που υποδύονται τα…«ΘΥΜΑΤΑ». Και μετά ΕΜΕΝΑ με ρωτάτε γιατί μιλάω έτσι για τα «καημένα» τα «θύματα»?? ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….

https://www.youtube.com/watch?v=RkYZUEakZh0

Διαβάστε τώρα πως ο κ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ το «χτύπημα» στη…ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ έναν μηνα πριν να γινει!!!

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

Διαβάστε ΠΟΙΟΙ είναι οι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ τρομοκράτες είναι…

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ISIS?!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

https://www.youtube.com/watch?v=oc8EwP-gL4o&t=400s

Δείτε επίσης τη δικιά μου σύνοψη της όλης καταστάσεως περι της διεθνούς τρομοκρατίας….

https://www.youtube.com/watch?v=RkYZUEakZh0

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr