Home Greek News ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!

ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!

by _
0 comment 269 views

ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!!! ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:44, 25 Αυγ. 2017 | JohnKountouris.com

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/728155897390468/

Στο επίσημο προφίλ του κ Κωσ. Μπογδάνου στο Facebook, έγραψε στις 19 Ιουλ. φέτος τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όσον αφορά την απόλυσή του από το ΣΚΑΪ, τον ρόλο του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν –εμμέσως πλην σαφώς- καθώς και για το ενδεχόμενο να γίνει τρομοκρατικό χτύπημα στη…ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!!!

Εδώ είναι το επίσημο λίνκ του συγκεκριμένου ποστ. του κ Μπογδάνου:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=757662597728375&id=489340031227301

ΑΥΤΑ είχε γράψει τόσο…ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ –να πούμε το λιγότερο!- ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ακριβώς έναν μήνα ΠΡΙΝ από το…ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που θα λάβει χώρα στις 17 Αυγ. του τρέχοντος μηνός! ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΡΗΣΗ Ο Κ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ;;;

Πάντως, αυτό που έγραψε έρχεται με προστεθεί στις ήδη μεγάλες αποκαλύψεις του σάιτ μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», για το εντελώς…ΨΕΥΤΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» στη Βαρκελώνη που την έκαναν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, ΣΑ, κ.ο.κ.) για την περαιτέρω προώθηση της εντελώς ύπουλης ατζέντας τους μέσω αυτής της ΨΕΥΤΟ-αφηγήσεως της «διεθνούς τρομοκρατίας, ενώ στην πραγματικότητα, οι αληθινοί τρομοκράτες ειν’ αυτοί που μας…ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ και τους Μουσουλμάνους τους χρησιμοποιύν για να μας τρομοκρατούν στο να τους παραδώσουμε τα όποια συνταγματικά δικαιώματα που μας έχουν μείνει!!!

Αστιευόνταν ο κ Μπογδάνος στην πσραπάνω ανάρτησή του στο Φάις, ή μήπως γνωρίζει πράγματα εκεί στην Ελλάδα που τα ξέρουν οι…ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΤΙΑΙ, γιατί αυτό που έγραψε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ εκ των υστέρων βέβαια;;; Εγώ δεν ξέρω.

Τον Μπογδάνο τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί είχε τα…ΚΟΤΣΙΑ να τα βάλει με το βόθρο-εν Ελλάδι-κατεστημμένο. ΕΥΓΕ ΤΟΥ! Και μην σας φαίνονται «ακραία» αυτά που είπε για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως σας αποκάλυψα εγώ εχθές, οι αληθινοί τρομοκράτες δεν ευρίσκονται και πολύ μακρυά από το…ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ και την…Κουμουνδούρου…

Ακούστε και διαβάστε τώρα τα ακόλουθα, ιδιαίτερω εν όψει της…ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ για την…ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ….

ΙΔΟΥ οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερ ISIS! Σας τρομοκρατούν με διάφορους τρόπους!

https://www.youtube.com/watch?v=RkYZUEakZh0

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr