Home Greek News Ο αριστερός πρωθυπουργός γλυκαίνονταν με τις απολαύσεις του καπιταλισμού την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα;

Ο αριστερός πρωθυπουργός γλυκαίνονταν με τις απολαύσεις του καπιταλισμού την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα;

by _
0 comment 108 views

Ο αριστερός πρωθυπουργός γλυκαίνονταν με τις απολαύσεις του καπιταλισμού την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα;

Ο πρωθυπουργός έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές. Μπορεί να ξεκουράζεται κι αυτός, άνθρωπος είναι ανάσες χρειάζεται, οικογενειάρχης είναι και θέλει να δει τα παιδιά του.

Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να αφήνει ακυβέρνητη της χώρα. Αν δεν έχει εμπιστοσύνη στους υπουργούς και στο επιτελείο του τότε, ναι, δεν έχει δικαίωμα να εξαφανίζεται χωρίς να δίνει σημεία ζωής.

Το τι τρώει, που κοιμάται και πως δεν θα είχε σημασία αν ο Τσίπρας είχε φροντίσει να κάνει εμφανή την παρουσία του, να τηλεφωνήσει, να στείλει ένα μήνυμα ότι είναι κοντά, ότι είναι παρών, ότι συντονίζει έστω κι από μακριά.

Αν όμως ο αριστερός πρωθυπουργός γλυκαίνεται με τις απολαύσεις του καπιταλισμού, τότε πρέπει να το ξέρουμε. Στη βίλα στο Σούνιο που… ενοικιάζει δεν ήταν. Μήπως ήταν στη βίλα του Λαζόπουλου στην Πάρο; Μήπως ήταν στα σπίτια των υπουργών του στην Αίγινα; Μήπως έκανε διακοπές σε κάποιο κότερο τρώγοντας αστακουδάκια ή κωλοχτύπες;

Αυτά πρέπει να τα ξέρει ο ελληνικός λαός για να ξέρει και με ποιον έχει να κάνει. Αν και το γνωρίζει αυτό.

Σε κάθε περίπτωση ένας ανίκανος πρωθυπουργός, ο οποίος δεν μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση στη χώρα, δεν μπορεί να διακόψει τις διακοπές του, κρατά απόλυτη μυστικότητα για το που ήταν και προκαλεί ή ειρωνεύεται, είναι και επικίνδυνος.

Φανταστείτε να έκαναν ντου σε κανένα νησί οι Τούρκοι και ο Τσίπρας να έκανε ηλιοθεραπεία…

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/o-aristeros-prothupourgos-glukainontan-me-tis-apolauseis-tou-kapitalismou-tin-ora-pou-kaigotan-i-ellada-/2.117891

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr