Home Greek News «ΘΑΥΜΑ»! Έτυχε ένας π**στης να επιζήσει τόσο του χτυπήματος στο Μαντσέστερ όσο και αυτού της Βαρκελώνης…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

«ΘΑΥΜΑ»! Έτυχε ένας π**στης να επιζήσει τόσο του χτυπήματος στο Μαντσέστερ όσο και αυτού της Βαρκελώνης…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

by _
0 comment 147 views

Τον λένε Chris Pawley, π**στης είναι, και έτυχε να επιζήσει τόσο του χτυπήματος στο Μαντσέστερ όσο και αυτού της… Βαρκελώνης…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη / Λος Άντζελες / 9:00 πμ, 18 Αυγ. 2017 / JohnKountouris.com

Σύμφωνα με το σάιτ newnownext.com:

Ένας άνδρας που επέζησε από την επίθεση στο Manchester Arena αυτή την άνοιξη διέφυγε μόλις από το χάος και τη βία της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Σώπα!…ΟΧΙ ρε…Π**ΣΤΗ! (με ό,τι σημαίνει αυτό)

Σε ένα μου στις 24 Μαρτίου του 2016 για το «χτύπημα» με τίτλο «Τον λένε…ΜΑΣΟΝΟΣ και επεβίωσε ΤΡΙΩΝ τρομοκρατικών επιθέσεων…»:

ΟΥΆΟΥ BABY!!!  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΤΕ ΕΔΏ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΌΧΙ ΜΙΑ, ΟΧΙ ΔΎΟ ΑΛΛΆ…ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ–ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 19 ΧΡΟΝΏΝ!! ΆΚΟΥ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!!  

Μιλάμε για τις επιθέσεις που είχαν γίνει στον Μαραθώνα της Βοστώνης του 2012, το χτύπημα στο Παρίσι πέρσυ και την πιο πρόσφατη απο την ΙΣΙΣ (χάριν στις ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, Μέρκελ και ΝΑΤΟ) που μόλις έλαβα χώρα στις Βρυξέεεεεεεεελες…Χμμμμ….

Και το πιο «ωραίο» απ᾽όλη αυτήν την ιστορία είναι το…ΟΝΟΜΑ αυτού του παιδιού. Τον λένε…MASON (ΜΑΣΟΝΟΣ δηλαδή) WELLS.  ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΝ.

Δείτε πιο κάτω το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για αυτό το θέμα και παρατηρήστε τα…κροκοδίλια δάκρυα των γονέων του!  Μεταβείτε στο 2:30 – 4:30 για να δείτε ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ ΑΥΤΗΝ!!!  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΠ….

Screen Shot 2016-03-23 at 5.45.24 PM.png

Τι θέλω τώρα να μας πω….

Εννοώ ότι αυτοί (υπάρχουν κι άλλοι) οι άθρωποι που υποτίθεται πως «επέζησαν» όλων αυτών των «τρομοκρατικών» επιθέσεων, στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτε άλλο από…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ. Και τι σημαίνει αυτό;;; Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «Θα ήθελα να σας γνωρίσω σε αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται “ηθοποιοί κρίσης”. Μήπως τους ξέρετε;;» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο και διαβάσετε και τα δύο παρακάτω άρθρα μου που έχω ήδη γράψει για το χθεσινό…ΨΕΥΤΟ-«ΧΤΥΠΗΜΑ» στην Βαρκελώνη…

Σημείωση: Σήμερα, έβγαλε μια ανακοίνωση ο Λιονελ Μεσι με το ψευδώνυμο «Leo Messi» ΓΙΑΤΙ??? Γιατί σύμφωνα με την ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΜΑΤΡΙΑ παράγει τον αριθ. 119…119…11η 90υ του 2001. Αυτόν τον αριθ. τον χρησιμοποιούν αυτοί που κάνουν και ελέγχουν αυτά τα «τρομοκρατικά» χτυπήμα. Τον παρατηρούμε σε αρκετά σημεία του χθεσινού «χτυπήματος». Ένας αποκρυφιστικός αριθ. που παραπέμπει στα δόλια σχέδια των Ιλλουμινατι για την ανθρωπότητα και που ξεκίνησε στις 11…ΣΕΠΤ. του 2001.

https://www.youtube.com/watch?v=96lA3SrF2VU

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

Published on Aug 17, 2017 by Zachary K. Hubbard

With each New World Order false flag, comes headlines to mock the masses. This time it is Chris Pawley, the survivor of the Manchester and Barcelona terror hoaxes, of May 22 and August 17, 2017, respectively. Learn more by reading below.

Barcelona + Charlottesville false flag playlist:
https://www.youtube.com/playlist?list…
Survivor of Manchester and Barcelona terror attacks, May 22, 2017 and August 17, 2017:
http://freetofindtruth.blogspot.com/2…
Mason Wells, who survived 3 terror attacks:
http://freetofindtruth.blogspot.com/2…
Leo Messi weighs in:
http://freetofindtruth.blogspot.com/2…
Initial reporting of hoax in Barcelona:
http://freetofindtruth.blogspot.com/2…
Attack in Spain headlines:
http://freetofindtruth.blogspot.com/2…
13 Dead and ISIS:
http://freetofindtruth.blogspot.com/2…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr