Home Greek News Αν είναι ταξικό, πού να δεις πόσους σκοτώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αν είναι ταξικό, πού να δεις πόσους σκοτώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

by _
0 comment 107 views

Η Πρώτη φορά Αριστερά είναι αυτοπροσώπως ο Μολώχ της ασφάλτου με περικεφαλαία…

Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι μόνο δύο από τους τόσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν και εξέφρασαν δημόσια την ηλίθια και κτηνώδη άποψη ότι η τραγωδία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με την Porsche του πλούσιου παιδιού, το οποίο ξεκλήρισε τρεις οικογένειες μαζί με τη δικιά του, είχε ΤΑΞΙΚΟ χαρακτήρα.

Τι να πει κανείς… Ανέβηκαν τόσο πολύ στα μάτια μου ως κόμμα γιατί, όπως το υπολογίζω, πολύ περισσότεροι από τα δύο ανθρωποειδή μέλη του (που έσπευσαν μετά να ανακαλέσουν λέγοντας, δυστυχώς, περίπου τα ίδια) νιώθουν μέσα τους τα αντίστοιχα ευγενή συναισθήματα και όχι μόνο για τα τροχαία. Τουτέστιν, πεθαίνει ένας γείτονας με πολλές «κατσίκες»; Καλά να πάθει τέτοιος που ήταν! Κλείνει μια βιομηχανία και συλλαμβάνουν ένα ιστορικό όνομα για χρέη; Επιτέλους, τιμωρία στον καπιταλιστή, επιχαίρουν και τους είναι αδιάφορο πόσοι μένουν άνεργοι. Αυτό είναι το πρώτο αυθόρμητο συναίσθημά τους πριν απ’ οτιδήποτε άλλο.

Η μικροψυχία και η βαθιά κοινωνική υστερία είναι τα χαρακτηριστικά όχι μόνο των «αριστερών» βουλευτών αλλά και των περισσοτέρων απ’ όσους τους στηρίζουν. Ζουν για να δουν το κακό των άλλων και να περνούν κι αυτοί χειρότερα! Χαίρονται που καταρρέει και καταστρέφεται αυτή τη στιγμή το «σύμπαν» στην Ελλάδα, με την ελπίδα ότι θα αρπάξουν… και λίγο απ’ το βιος του εκλιπόντος με κάνα φόρο κληρονομιάς.

Αλλά ας μη το γενικεύουμε. Επειδή τώρα τελευταία ακούω να πιπιλάνε πολύ αυτή την καραμέλα για ΤΑΞΙΚΑ θέματα τα ΤΟΞΙΚΑ υποκείμενα, ας αντιστρέψουμε τον συλλογισμό τους: αν το κακό που συνέβη με τον ανεύθυνο νεαρό οδηγό έχει ταξικό χαρακτήρα, τότε πόσα και πόσα από τα θανατηφόρα δυστυχήματα που συμβαίνουν κάθε μέρα, τα οποία έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους, δεν οφείλονται ΚΑΙ στη φτώχεια ΚΑΙ στην αφραγκία που επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Και εξ αντικειμένου -γιατί γεννήθηκε από τη συμφορά και μας οδηγεί σαν άσχετος τρελός στην καταστροφή- και εκ του πονηρού, μέσα από την ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ ΦΟΡΩΝ είτε από το υπερ-γδάρσιμο ανθρώπων και περιουσιών που υλοποιεί για κομματικούς λόγους… Εχει κάνει το συνεργείο… κομμωτήριο πολυτελείας!

Αφού παράτησε το σπίτι του, ο Ελληνας έχει αναγκαστεί να παρατήσει στην τύχη του και το άλλοτε ιδιαίτερο όνειρο ζωής που είχε, το Ι.Χ. του, γιατί του τα παίρνουν όλα από παντού. Δεν αλλάζει λάστιχα παρά μόνο αν ακούει τη ζάντα να τρίβεται στην άσφαλτο, δεν κάνει σέρβις παρά μόνο αν μείνει μες στη μέση του δρόμου, δεν διανοείται καν τους προβλεπόμενους τακτικούς ελέγχους σε φρένα, τιμόνια, αναρτήσεις κ.λπ. και έχει επικρατήσει αναγκαστικά η άποψη «ασ’ το κι όπου με πάει».

Από τον στόλο των πιο προηγμένων μοντέλων αυτοκινήτων που είχαμε κάποτε ως χώρα στην Ευρώπη, σήμερα διαθέτουμε τα αρχαιότερα και χειρότερα αυτοκίνητα. Ασε που όλοι έχουν αναγκαστεί να παραδώσουν τις πινακίδες τους ακινητοποιώντας τα (ό,τι χειρότερο δηλαδή), τις οποίες παίρνουν πίσω μόνο τις αργίες και τα καλοκαίρια, οδηγώντας στην ουσία ένα εγκαταλειμμένο και επικίνδυνο Ι.Χ.! Για όλα αυτά ποιος φταίει; Η Φώφη; (Οχι, αλλά… ας το προσέξει για το μέλον). Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που φορολόγησε πέρα και παραπάνω απ’ όσο του ζήτησαν για να προσλαμβάνει κομματικό στρατό κρατικοδίαιτων, κάτι σαν τον… μυστικό στρατό του Ερντογάν. Ας μη μιλάνε, λοιπόν, για ταξικά στην άσφαλτο γιατί τότε η Πρώτη φορά Αριστερά είναι αυτοπροσώπως ο Μολώχ με περικεφαλαία!

Για να μην προσθέσουμε ότι όλοι οδηγούν πια με τρομακτικά νεύρα, επιθετικότητα και οργή, που προφανώς έχουν σχέση με το… συναίσθημα ευημερίας και αισιοδοξίας που διακατέχει όλη την κοινωνία.

Ακόμη και τα αυτοκίνητα-ερείπια της ΕΛ.ΑΣ. που κυκλοφορούν σαν να κάνουν τον γύρο του θανάτου σε τσίρκο ή τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που ΗΡΩΕΣ οδηγοί ρισκάρουν τη ζωή τους και μόνο που μπαίνουν μέσα σε αυτά, δείχνουν του λόγου το αληθές. Αν είναι ΤΑΞΙΚΑ τα τροχαία, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με τον… «οδικό χάρτη» του κωλοσούρτη προς το τίποτα, το χάος και την εξουσία για την εξουσία.

Μιλούν αυτοί για ΤΑΞΙΚΟΥΣ θανάτους; Πόσοι και πόσοι δεν χάνονται καθημερινά στα νοσοκομεία του Πολάκη, όπου η έλλειψη υγειονομικού υλικού, όπως γάζες, σύριγγες, μέχρι απλά παυσίπονα, έχει χτυπήσει κόκκινο, με τα μικρόβια και τις μολύνσεις να κάνουν πάρτυ! Γιατί άραγε τα ιδιωτικά θεραπευτήρια ζουν τις καλύτερες μέρες τους; Βάζουν μέσον οι άνθρωποι για να μπουν σε αυτά γιατί φοβούνται ότι από τα κρατικά όχι μόνο θα βγουν οριζοντιωμένοι, αλλά και θα τους βρίζουν από πάνω ως δεξιά υποκείμενα που πεθαίνουν επίτηδες για να εκθέσουν το σύστημα!

Κρίμα που σε όλα αυτά δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τους θανάτους από αυτοκτονίες, εγκεφαλικά και καρδιακά εξαιτίας της υπερφορολόγησης, των κατασχέσεων, των πτωχεύσεων και τη βαθιά ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ που έχει πέσει σε όλους τους Ελληνες από 5 έως 95 ετών! Κανονικά όλοι οι κυβερνώντες θα έπρεπε να κυκλοφορούν υποχρεωτικά σαν τα πακέτα τσιγάρων: με τη διακριτική υπόμνηση «ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ».

ΥΓ.: Στην πραγματικότητα στους δρόμους δεν υπάρχουν ούτε πλούσιοι, ούτε φτωχοί, αλλά «ζώα οδηγοί». Το ίδιο φοβόμαστε ότι ισχύει τελικά και στην πολιτική. Τίποτα απ’ όσα λέγονται και εφαρμόζονται δεν είναι ούτε αριστερό, ούτε δεξιό, πόσο μάλλον ταξικό ή αταξικό. Είναι βλακώδης οδήγηση από μια χούφτα ξιπασμένους, άσχετους και κακομαθημένους που πάνε τη χώρα στον γκρεμό με τα χίλια μες στην καλή χαρά και μας παίρνουν όλους στον λαιμό τους. Πρώτη φορά καρμανιόλα Αριστερά!

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/659588/an-einai-taxiko-pou-na-deis-posous-skotonei-o-suriza/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr