Home Greek News ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Κίνδυνος για τη ΘΡΑΚΗ μας…

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Κίνδυνος για τη ΘΡΑΚΗ μας…

by _
0 comment 142 views

Τη στιγμή που η Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο εντείνεται, το ελληνικό υπουργείο Παιδείας προχωράει σε αλλαγές οι οποίες “χαϊδεύουν” το Τουρκικό προξενείο στην Θράκη…

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Γεράσιμος Κουζέλης, σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την εισαγωγή της Τουρκικής γλώσσας στα νηπιαγωγεία μειονοτικών μουσουλμανικών δήμων.

Το πρόγραμμα αυτό έρχεται λίγο καιρό μετά από σχετικό άρθρο κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν στην εφημερίδα Αυγή, στο οποίο ζητούσε δίγλωσση προσχολική εκπαίδευση στην Θράκη. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την πρωτοβουλία αυτή του υπουργείου, σε μια δύσκολη για την χώρα εποχή.

Φαίνεται λοιπόν, ότι το πρόγραμμα θα προχωρήσει με τις ευλογίες του Τουρκικού προξενείου, την στιγμή που οι Τούρκοι διεκδικούν ανοιχτά εδάφη από την Ελλάδα. Η αυτοχειρία μας ξεπερνάει κάθε όριο, και η Τουρκοποίηση της Θράκης μας προχωράει βήμα-βήμα…

http://olympicflame1.blogspot.com/2017/03/blog-post_29.html?spref=fb

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr