Home Greek News ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Οι ΗΠΑ θα ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ τον ΣΟΡΟΣ…

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Οι ΗΠΑ θα ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ τον ΣΟΡΟΣ…

by _
0 comment 107 views

Πληροφοριακά Στοιχεία
Δημοσιεύθηκε : 17 Φεβρουάριος 2017

Πλήθος άνω των 9 εκατ Αμερικανών έχουν υπογράψει αίτημα προς τον Πρόεδρο Τραμπ, να στερήσει την υπηκοότητα από τον Τζορτζ Σόρος και να μην του επιτρέπεται πλέον η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες…

Πρόεδρε Trump, σας ζητάμε να απαγορεύσετε την είσοδο του George Soros Σας ζητάμε να απαγορευθεί στον George Soros και στην οικογένειά του να κάνουν επιχειρήσεις στη χώρα, για να βοηθήσει τους υπεύθυνους να χαράξουν πολιτική και για προστατευθούν τα αμοιβαία κεφάλαια.” – Ανακοινώθηκε σε ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Change.org .

«Σας ζητούμε να εκδώσετε ένταλμα για τη σύλληψή του, επειδή είχε προσλάβει ανθρώπους να συμμετέχουν στις ταραχές και στις διαμαρτυρίες δεν μπορεί να επιτραπεί στον George Soros να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να συνεχίσει να εργάζεται ενεργά για να σαμποτάρει και να καταστρέψει τη χώρα μας.” Γράφτηκε στη συνέχεια της αίτησης.

Η εταιρεία του η « Soros Quantum» για σχεδόν σαράντα χρόνια λειτουργίας της έχει κερδίσει 35 δισεκατομμύρια $ ρεκόρ για αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου ενώ μόνο για την κρίση των ενυπόθηκων δανείων στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από μια δεκαετία σχεδόν, ο χρηματοδότης πήρε για δύο χρόνια περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Πήγη:

http://voicenews.gr/index.php/diethni/89041-eskase-tora-oi-ipa-tha-apelasoun-ton-soros.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr