Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!

by _
0 comment 731 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ σε σχέση με το μεγάλο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ»!!!

Θέλω να καταστήσω ΣΑΦΕΣ πως δεν κατηγορούμε ΚΑΝΕΝΑΝ για το οτιδήποτε…απλά συνδέουμε εδώ μερικές κουκίδες…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.47, 18 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Στο χθεσινό μου άρθρο με τίτλο «Είδηση σοκ: Υπό διερεύνηση δύο Ελληνες απο τις αμερικανικες αρχες και πολλοί λένε οτι αφορα το σκάνδαλο “ΠιτσαΓκέητ”!» σας εξηγώ πως το διαδίκτυο έχει ανάψει φωτιά σχετικά με την σύλληψη ενος Αντιπροέδρου της Βουλών των Εκπροσώπων της πολιτείας Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ ονόματι…ΤΟΜΑΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΟΝΗΣ:

Είδηση σοκ: Υπό διερεύνηση δύο ελληνες απο τις αμερικανικες αρχες για δηθεν χρηματοοικονομικά ζητήματα αλλά πολλοι λένε πως συνδέονται με το μεγάλο σκάνδαλο “ΠιτσαΓκέητ” (Pizzagate)!! Όλο ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκονται στο επίκεντρο του σκανδάλου αυτού! Επίσης υπάρχουν πλέον ατράνταχτές αποδείξεις πως η πιτσαρία Comet Pingpong Χρησιμοποιείται ως κέντρο Διακίνησης μικρών παιδιών και όχι μόνο!!!

Τώρα το ακόλουθο τουίτ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως έχουν εκτελεσθεί 4 εντάλματα συλλήψεως σε 4 πισταριές σε σχέση με τον Έλληνα ιδιοκτήτη τους όπως θα σας περιγράφω στην δικη μου παρακάτω εκπομπή!…

Αν δεν ξέρετε ακόμη για το μεγάλο σκάνδαλο των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ «Πίταγκέητ» πως επηρεάζει ακόμη και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!» να πάθετε πλάκα γιατι, απ, ό,τι φαίνεται, και σύμφωνα με τις αποδείξεις που έχω, αυτές οι «Μ.Κ.Ο.» που δρούν εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα δεν ασχολούνται μόνο με την «παροχή βοήθειας» για τους «πρόσφυγές», αλλά και λειτουργούν επίσης ως κέντρα…ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΙ ΟΧΟ ΜΟΝΟ!!!

Σύμφωνα με το NewBomb.gr που αναφέρει τον «Εθνικό Κήρυκα»:

Οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές Αρχές του Νιου Χαμσάιρ, διενήργησαν το πρωί της Τρίτης 15/2 επιτόπια έρευνα στις επιχειρήσεις και στην οικία του ομογενή πολιτειακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ κ. Θωμά Κατσιαντώνη.

Η βοηθός Γενική Εισαγγελέας του Νιου Χαμσάιρ, Τζέιν Γιάνγκ, είπε ότι «η έρευνα σχετίζεται με οικονομικής φύσεως ζητήματα» χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η κυρία Γιάνγκ είπε ότι έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα έρευνας για ισάριθμα μέρη και τόνισε πως είναι σφραγισμένα, δηλαδή δεν είναι διαθέσιμα στα Μέσα Ενημέρωσης και στο κοινό. Ερωτηθείσα αν θα υποβληθούν κατηγορίες από τις ομοσπονδιακές ή πολιτειακές Αρχές σε βάρος του κ. Κατσιαντώνη είπε ότι «σ’ αυτή τη φάση η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η έκβασή της».

Ο κ. Κατσιαντώνης έχει εκλεγεί ταυτόχρονα πολιτειακός βουλευτής αλλά και δημοτικός σύμβουλος στην πόλη του Μάντσεστερ με το Δημοκρατικό Κόμμα. Η Γενική Εισαγγελέας είπε ότι η έρευνα διενεργείται από την Αστυνομία του Μάντσεστερ και τις ομοσπονδιακές Αρχές σχετικά με τις επιχειρήσεις του κ. Κατσιαντώνη.

Αναφορά έγινε και στο όνομα του αδελφού του, του κ. Γιώργου Κατσιαντώνη, βουλευτή του κόμματος της Ενωσης Κεντρώων Ελλήνων του κ. Βασίλη Λεβέντη, υπό την έννοια ότι εμφαίνεται να υπάρχει εταιρεία στα ονόματα αμφοτέρων με την ονομασία Elasona Inc., η οποία είχε σημειωθεί στην πολιτεία στις 13 Φεβρουαρίου του 2008.

Ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου τύπου πιτσαρίας «Grand Slam Pizza» στη διεύθυνση 331 Mammoth Road, Manchester, και επίσης του «Tommy K’s Sports Bar & Restaurant and LaFiesta Mexico and Cantina» στη διεύθυνση 300 South Willow Street Manchester.

Τα εστιατόρια του κ. Κατσιαντώνη παρέμειναν ανοιχτά κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ενώ μπαινόβγαιναν στο σπίτι του σχεδόν όλη την ημέρα υπεύθυνοι των ομοσπονδιακών και πολιτειακών αρχών μαζί με την Αστυνομία του Μάντσεστερ, κουβαλώντας στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κουτιά γεμάτα με έγγραφα.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο κ. Κατσιαντώνης να πηγαίνει από το γκαράζ της οικίας του στο αυτοκίνητό του, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία βρίσκονταν όλη την ημέρα έξω από το σπίτι του και τα εστιατόριά του.

Αργά το απόγευμα την Τρίτης ο τηλεοπτικός σταθμός «WMUR -9» διέκοψε τη ροή του προγράμματός του και είχε έκτακτο δελτίο ειδήσεων για τον κ. Κατσιαντώνη, ενώ η τοπική εφημερίδα του Μάντσεστερ, η «Union Leader» το είχε πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική και έντυπή της έκδοση. Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Κατσιαντώντης δεν έχει συλληφθεί, απλώς ερευνάται από τις Αρχές.

Είναι ευρύτερα γνωστός στο Νιου Χαμσάιρ και δραστήριο μέλος της ομογενειακής κοινότητας. Κάθε χρόνο, μαζί με τον ομογενή δήμαρχο Μάντσεστερ κ. Θεόδωρο Γατζά διοργανώνουν την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.

Την Τετάρτη 16/2 κατέστη γνωστό ότι οι Αρχές διενέργησαν έφοδο και έλεγχο στο εστιατόριο πιτσαρίας με το όνομα «Zoey’s», στη διεύθυνση 260 Candia Road του Μάντσεστερ, του οποίου ιδιοκτήτης φαίνεται ο κ. Στιβ Ασπρογιάννης, σύμφωνα με το την πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης, είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού γνωστή ως (Πα.Δ.Ε.Ε), ενώ είναι ο πρώτος από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος εκλέχτηκε στο αξίωμα του προέδρου.

Ο κ. Κατσιαντώνης γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πήγε στην Ελλάδα σε ηλικία έξι ετών μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι παλινόστησαν. Ο τόπος καταγωγής τους είναι ο Αυγερινός Κοζάνης. Το έτος 1992 επανήλθε στην Αμερική ως φοιτητής κι έπειτα από λίγο ήλθε και ο αδελφός του, Γιώργος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκλεγεί και αυτός βουλευτής στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ.

ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, το όλο σκάνδαλο «Πιτσαγκέητ» επικεντρώνεται στο πρόσωπο του ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ιδιοκτήτη της…ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ «Comet PingPong», κ Τζέιμς Αλιφαντή» που είναι γνωστός όχι μόνο…Π**ΣΤΗΣ, αλλά αναβάζει στα προφίλ του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης τις πιο ΒΡΩΜΙΚΕΣ και ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ φώτο. και εικόνες, όχι μόνο των συμπούστηδών του αλλά…ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! (πατήστε εδώ, εδώ και εδώ). Αλλά σταματάμε εδώ, γιατί μόλις βρέθηκαν σε ένα προστατευμένο τμήμα του επίσημου σάιτ της εν λόγω πιτσαρίας….ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

https://www.youtube.com/watch?v=TnW7OT6Dkuw

Ο κ Τόμας Κατσιαντώνης έχει τουλάχιστον…ΤΡΕΙΣ (3) πισταρίες….

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ…ΓΟΝΕΩΝ???!!!  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ…«hot spot» ΣΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ???!!!

Στην ακόλουθη χθεσινή μου εκπομπή μπαίνω σε λεπτομέριες καταδειχνύοντας πως ενδεχομένως η υπόθεση αυτή του κ Κατσιαντόνη να συνδέεται με το μεγάλο σκάνδαλο των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ «Πιτσαγκέητ», ενώ ταυτόχρονα, δεν έχουμε ακόμη, ας πούμε, μερικές «ατρανταχτες αποδείχεις» για όλ’αυτά. Όμως, τα στοιχεία που έχουμε ήδη…ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ…ΑΝΟΙΚΤΑ!:

https://www.youtube.com/watch?v=AwjTtNrCKp0&t=1929s

Δείτε τώρα τον κ Τομας Κατσιαντόνη που μίλησε το περασμένο Νοέμ. στο «Ανοικό Πανεπιστήμιο» του Δήμου Ασπροπύργου στην Ελλάδα:

Ακολουθεί εδώ ένα επίσημο δελίτου ειδήσεως ενος μεγάλου καναλιου στην Αμερική που αναφέρει την…ΣΥΛΛΗΨΗ του κ Κατσιαντόνη. Όμως ΔΕΝ αναφέρουν εδώ τις λεπτομέριες της υπόθεσης μιας και ειναι…ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ.  Χμμμμ….

Σύμφωνα με το ΕΡΤ (πατήστε εδώ):

Ο καταγόμενος από την Ελασσόνα, Θωμάς (Tom) Κατσιαντώνης, αδελφός του βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη, εκλέγεται για 5η συνεχόμενη φορά βουλευτής από το 2002.

Δείτε τώρα τον κ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ, τον ΑΔΕΛΦΟ του ΤΟΜΑΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΟΝΗ, να μιλάει ενώπιον της Ελληνικής  Βουλής να πάρετε μια γεύση για αυτον:

https://www.youtube.com/watch?v=ht-UIv9k3tg

Σε άρθρο του σάιτ provoles.de με τίτλο «Το Χαμόγελο στο Αιγαίο», διαβάζουμε τα εξής σχετικά με τι δράσεις που αναπτύσσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά στη Λέσβο και πως συνδράμει στην οργάνωση και λειτουργία των Hotspots και Κέντρων Μετεγκατάστασης:

Εδώ στην Ελλάδα οι δράσεις περιλαμβάνουν τη διανομή υλικού ενημέρωσης σε 5 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, αραβικά και φαρσί), πίνακα πληροφοριών (Info-Boards) με ανάρτηση αφισών εξαφανισμένων παιδιών στα hotspots και κέντρα μετεγκατάστασης (Relocation Centers), την ενεργοποίηση του Amber Alert Hellas σε περίπτωση εξαιρετικής εξαφάνισης παιδιού και την ενεργοποίηση του Μηχανισμού European Child Alert Automated System (ECAAS).

Διαβάστε εδώ περισσότερα: http://provoles.de/eidiseis/ellada/9627-το-χαμόγελο-στο-αιγαίο.html

Σε πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!» σχετικα με το γεγονός ότι όχι μόνο ΑΛΗΘΕΥΕΙ το μεγάλο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» (“PIZZAGATE), που αφορά αυτά τα μεγάλα παγκόσμια κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ στα οποία εμπλέκονται και οι Κλιντον και πάρα πολλά άλλα σημαίνοντα πρόσωπα, αλλά πως έχει φθάσει ακομη και…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, γράφω τα εξής:

Και για όσο για αυτούς εκεί έξω που θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν αυτά που γράφω εδώ, διαβάστε τι έγραψε στις 25 Ιαν. του 2017 το γνωστό και κορυφαίο ιστολόγιον zerohedge.com για αυτό το θέμα που τα λέει όλα:

Σε αντίθεση με αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης, αυτές οι έρευνες που ξεκίνησαν πολλά εκατορμύρια άνρθωποι σε όλο τον κόσμο, τις οποίες τις έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ως «Pizzagate», δεν ξεκίνησε με λαγωνικά που “τρολάρουν” στο διαδίκτυο σκαλίζοντας μέσα στα παλιά εμαιλ του Τζόν Ποντέστα, που μας παρείχαν το Wikileaks, προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποκωδικοποιήσουν την κωδικοποιημένη γλώσσα και συζητήσεις κάποιος παιδεραστών που σχετίζονται με πιτσαρίες καθώς και την εμπορία ανθρώπων. Ξεκίνησε με την συγκλονιστική ανακάλυψη ότι η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον παρείχαν βοήθεια σε μια ΚΑΤΑΔΙΣΚΑΣΜΕΝΗ διακινήτρια ΠΑΙΔΙΩΝ, την κα Laura Silsby, με αποτέλεσμα την μειωμένη ποινή για την εμπορία παιδιών.

H Silsby συνελήφθη στα σύνορα της Αϊτής προσπαθώντας να περάσει λαθραία 33 παιδιά έξω από την Αϊτή, χωρίς έγγραφα. Η ποινή και οι κατηγορίες της μειώθηκαν μετά από παρέμβαση του Μπιλ Κλίντον. Στον απόηχο της σύλληψης της Silsby, ο αρχικά προσληφθείς δικηγόρος της, ο κ Jorge Puello, συνελήφθη κι αυτός σε σχέση με ένα διεθνές κύκλωμα διακίνησης παιδιών κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο γυναικών και ανηλίκων από την Κεντρική Αμερική και την Αϊτή. Η αποκάλυψη αυτής της είδησης το Νοέμβριο ήταν είτε αγνοήθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ή δέχτηκε επιθέσεις από τις ελεγχόμενς απο τους Κλίντον εκδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδω: http://www.zerohedge.com/news/2017-01-25/clinton-silsby-trafficking-scandal-and-how-media-attempted-ignorecover-it

Γιατί είναι σημαντική αυτή η πληροφορία για αυτήν την γυναίκα? Γιατί όχι μόνο συνδέεται με τους εγκληματίες Κλίντον που βρίσκονται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ του σκανδάλου «Πιτσγκέητ», αλλά και γιατί αυτή εργάζεται τώρα για την εταιρεία Alert Sense, η οποία παρέχει την τεχνολογική βοήθεια για το «Amber Alerts» και τα συστήματα απόκρισης έκτακτης ανάγκης FEMA με το όνομα “Laura Galyer”!!! Άρα, τι σημαίνουν όλ’αυτά. Σημαίνουν πως το «Amber Alerts» όχι μόνο συνεργάζεται με ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ αλλά και με την…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!!!

Για τον σύνδεσμο μεταξύ της Silsby και των Κλίντον, πατήστε εδώ και εδώ.

Το σύστημα “Amber Alert” (Ειδοποίηση της Amber), ή το “Child Abduction Emergency” (“το Σύστημα Εκτακτης Ανάγκης περι των Απαγωγών Παιδιών”), είναι ένα σύστημα προειδοποίησης των απαγωγών παιδιών στις ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1996 το ΙΔΙΟ έτος που ιδρύθη…«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  

Με λίγα λόγια, αυτό το ΑΠΑΤΗΛΟ σύστημα προειδοποίησης των απαγωγών παιδιών “Amber Alert” –που σχετίζεται με…ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, όπως η κα Laura Silsby και οι ΚΛΙΝΤΟΝ, που ιδρύθη στην Αμερική— λειτουργεί ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!!! 

Oι Κλίντον–>Παιδερεστία–>Amber Alert–>Amber Alert Hellas

Τώρα, εν όψει των ανωτέρω, οφείλω να σας πω πως ο κ. Τόμας Κατσιαντώσης είναι υποστηριχτής των… ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕ ΟΛΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Είδηση σοκ: Υπό διερεύνηση δύο Ελληνες απο τις αμερικανικες αρχες και πολλοί λένε οτι αφορα το σκάνδαλο “ΠιτσαΓκέητ”!» για περισσότερα.

Σε άρθρο με τίτλο «O Αντιδήμαρχος της Βουλής των Αντιπροσώπων της πολιτείας Νιου Χάμσαϊρ Θωμάς Κατσιαντώνης έχει δεσμούς με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τις παιδικές φιλανθρωπίες, την ανάπτυξη οργάνων, και πολιτικούς δεσμούς με την Χίλαρι Κλίντον» γράφει τα εξής αποκαλυπτικά για τον ίδιον τον κ Τόμας Κατσιαντώνη που συνελήφθη πριν λίγες μέρες απο τις αρχές για δήθεν «χρηματοοικονομικά» ζητήματα:

Ο Τόμας Κατσιαντώνης έχει συνδέσεις με την παιδική φιλανθρωπική οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο Πρόεδρος «Του Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, και ο επικεφαλής του Διεθνούς Συνεργασίας του Ελληνικού Οργανισμού, Πρέσβης Marc Van den Reeck, κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις δράσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού» στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ελληνικής Διακοινοβουλευτικής Ένωσης που έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.

Οι βουλευτές ελληνικής καταγωγής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τόμας Κατσιαντώνης, Εκπρόσωπος της γερουσίας του Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο του Οργανισμού, που μόνο κατα το πρώτο εξάμηνο του 2016 έχουν υποστηριχθεί 52.200 παιδιά και οι οικογένειές τους μέσω πανεθνικών δράσεων σε βάση 24/7, 365 ημέρες / έτος. Η Παγκόσμια Ελληνική Διακοινοβουλευτική Ένωση είναι μια μη-κομματική πολιτική ένωση που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1996, την ίδια χρονιά που ιδρύθηκε επίσης….«Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κι εδώ είναι όπου τα πράγματα αρχίζουν να…ΣΟΒΑΡΕΥΟΝΤΑΙ:

Ο Κατσιαντώνης φαίνεται να έχει επίσης ενδιαφέρον για την καλλιέργεια των ανθρώπινων οργάνων. Ο Κατσιαντώνης ψήφισε υπέρ του ξηλώματος ένα παλιού αστυνομικού τμήματος στο Μάντσεστερ του Νιου Χάμσαϊρ, προκειμένου να επιτραπεί σε ορισμένες εταιρείες να μετακομίσουν στην περιοχή, στις οι οποίες επετράπη και ελειτουργούντι από τον Επιχειρηματία Dean Kamen, προκειμένου να ξεκινήσει ερευνητικές προσπάθειες για τον ανάπτυξη ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, ακριβώς εκεί που ήταν πριν το παλιό αστυνομικό τμήμα. Το εγκείρημα κοστολογήθηκε το κατ ‘εκτίμηση ποσόν των $ 300 εκατομμυρίων και αυτό έχει γίνει στο Μάντσεστερ σε μια “βιομηχανική κλίμακα”.

Ο Κατσιαντώνης έχει βρεθεί τουλάχιστον 3 φορές σε σύνδεσμο με τους Κλίντον για θέματα που αφοράνε την Ελλάδα καθώς και τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, προκειμένου να “ενισχυθεί” οικονομικά και διπλωματικά ο δεσμός μεταξύ των δύο εθνών.

Μπορείτε να διαβάστε περισσότερα εδώ και σας έχω ήδη παράσχει όλες τις σημαντικότερες λεπρομέριες: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message3454633/pg1

Να σημειώσουμε επίσης πως κι ο Γιώργος  Κατσιαντώνης, ο αδελφός του Τομας, ασχολείται ΚΙ ΑΥΤΟΣ με τις δραστηριότηες….«ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Δείτε το προφιλ του στο Φάις:

https://www.facebook.com/pg/katsiantonis.georgios/about/?ref=page_internal

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο σύντομο άρθρο του σάιτ του ΕΡΤ για αυτό με ημερ. 03 Φεβ του….2017 που νομίζω θα το βρείτε παρα πολύ…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:

Ημερίδα για την κακοποίηση του παιδιού στη Λάρισα

Ημερίδα με τίτλο «Ένα στα πέντε» πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στη Λάρισα, με πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Γιώργου Κατσιαντώνη, ο οποίος απηύθυνε σχετική πρόσκληση στην κ. Έλενα Ράπτη, συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ στις 5.30 το απόγευμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Θα μιλήσουν η κ. Έλενα Ράπτη , η κ. Δήμητρα Παπαχρήστου- εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας , η κ. Σοφία Κουσίδου- Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η κ. Πολυξένη Γιώτσα- Δικηγόρος Αθηνών και διευθύντρια του γραφείου κ. Γιώργου Κατσιαντώνη.

Τη δική της παρέμβαση στο πολύ σημαντικό θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών θα κάνει η πρόεδρος της ιστορικής επί 69 χρόνια λειτουργίας, Ελληνικής Μέριμνας Παιδικής Στέγης Λάρισας, κ. Αγγελική Σιτρά.

Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Λάρισας, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης καθώς και εκπρόσωπος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Real News,Δήμητρα Τζιότζιου.

Ως τώρα δεν είμαστε σε θέση κατηγορήσουμε κανέναν για το οτιδήοτε εκτός απο το γεγονός πως κι οι δύο αδελφοί αυτοί είναι υποστηρικτές τόσο του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΟΜΠΑΜΑ, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο «ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ», όσο και της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Μην ξεχνάτε την ανεπανόρθωτη ΖΗΜΙΑ που προκάλεσε η Κλίντον στην Ελλάδα μαζι με τον άνδρα της ΜΠΙΛ ενώ ήταν ο ίδιος πρόεδρος των ΗΠΑ!!!  Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: ο κύριος παράγοντας πίσω απο την Ελληνική κρίση…Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!» να καταλάβετε το μέγεθος των εγκλημάτων των Κλίντον εις βάρος της Πατρίδος μας.

ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ…ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

Έχουμε όμως μερικά ΕΥΛΟΓΑ και…ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για τους δύο αδελφούς αυτούς. Εεε ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!…..

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ (ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΕΒΈΝΤΗ), Ο Κ ΤΟΜΑΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ…!!!…

-Γιάννης Κουντούρης, Δημοσιογράφος

Δείτε επίσης!

Kαλύπτει τη σύλληψη του ΕλληνοΑμερικανού Τ.Κατσιαντώνη στο πρόγραμμά του ο Alex Jones (Αλεξ Τζόουνς)!!!

Δείτε τωρα το ακόλουθο βίντεο όπου μαθαίνουμε όλες τις αποδείξεις πως ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα συνδέεται ΑΜΕΣΑ με το μεγαλο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ»!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=okAnj0JqjoA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr