Home Greek News Κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της L’Oréal θα είναι τελικά ο Αλέξης Τσίπρας

Κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της L’Oréal θα είναι τελικά ο Αλέξης Τσίπρας

by _
0 comment 149 views

6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Λίγες μόλις ώρες μετά την επιβεβαίωση της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους της εταιρείας L’Oréal στο Παρίσι, η οποία ήρθε από τα χείλη της επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της εταιρείας, Anne-Laure Richard, το «Κουλούρι» έμαθε και την πραγματική αιτία πίσω απ’ το επίμαχο ραντεβού…

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Jean-Paul Agon, ζήτησε απ’ τον πρωθυπουργό να επισκεφτεί το γραφείο του, προκειμένου να του ζητήσει να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της L’Oréal.

Έτσι, πολύ σύντομα θα δούμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οποίες και θα προωθεί με τον καλύτερο τρόπο προϊόντα μαλλιών και περιποίησης της επιδερμίδας, μέικαπ και διαφόρων ακόμη καλλυντικών, με σύνθημα «ηγετική περιποίηση για όλο το 24ωρο». Οι ιθύνοντες της εταιρείας, είδαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν σέξι και πετυχημένο άνδρα, ο οποίος παρά το απαιτητικό του πρόγραμμα, κατορθώνει να συνδυάζει άψογη εμφάνιση και μοναδικό στιλ. Με τον τρόπο αυτό, η L’Oréal θα εισχωρήσει δυναμικά στην ανδρική αγορά, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ο πρωθυπουργός αποδέχτηκε την πρόταση με χαρά και ενθουσιασμό, ενώ υποστήριξε στους στενούς του συνεργάτες πως θα προσφέρει το ποσό της αμοιβής του στα δημόσια ταμεία για την κάλυψη του ελλείμματος. Ο Έλληνας πολιτικός, προστίθεται σε μια μακρά λίστα διασημοτήτων που έχουν πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες του ομίλου, ενώ δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά το λανσάρισμα ειδικής σειράς προϊόντων για την καταπολέμηση του έρπητα.

Τέλος, ο κ. Παππάς δεν αρνήθηκε να σχολιάσει λακωνικά τις εξελίξεις, τονίζοντας: «L’Oréal γιατί του αξίζει».

Πηγή: tokoulouri

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Βρίσκουν κεκόρπορτα να «επενδύσουν» στην Ελλάδα οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω της εταιρείας L’Oreal !!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr